Jump to content
PirateClub.hu

Tomorowland


hankock
 Share

Recommended Posts

 

Clooney lehet az 1952 főszereplője

 

 

Nagy a titkolózás az 1952 címre hallgató sci-fi projekt körül. A filmet Brad Bird, a Mission Impossible 4 rendezője vezényelheti le, de egyelőre a történetet nem tették közzé. A főszerepet George Clooney-ra szeretnék bízni, vele folynak az előzetes egyeztetések. Ha a színész rábólint egy Roy Neary-hez hasonló fickót kelthet életre. Neary-t A harmadik típusú találkozásokban (Close Encounters of the Third Kind) láthattuk Richard Dreyfuss alakításában.

Úgy tűnik, hogy űrlények is lesznek benne, de még ez sem biztos. A Vulture októberben még azt írta, hogy űrlényeket nem fogunk látni benne, majd a Variety közzétette, hogy ebben bizony feltűnnek a földönkívüliek.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Cim cserélve.

 

Brad Bird, A hihetetlen család és a Mission: Impossible - Fantom protokoll rendezőjének következő nagyszabású projektje a korábban 1952 névre hallgató sci-fi lesz, amit ezentúl Tomorrowland címen kell keresnünk a hírek között és majdan később a boltok polcain is. A Disney lobogója alatt formálódó alkotás főszereplője George Clooney lesz, a sztorit pedig Bird közreműködése mellett a Lost és a Prometheus írója, Damon Lindelof körmöli. A történetről annyit tudni, hogy hasonlít majd a Harmadik típusú találkozásokhoz, de valódi konkrétumok nem igazán szivárogtak ki. A Heat Vision értesülései alapján a Tomorrowland főgonoszának szerepére az utánozhatatlan Hugh Laurie-vel tárgyalnak, de arról nem nyilatkoztak, hogy pontosan kit játszhatna és mi lenne a szerepe. Laurie számára fontos lenne, hogy a House végetérésével szerepelhessen nagyobb költségvetésű filmekben is, tekintve, hogy a Robotzsaru feldolgozásából végül kimaradt. A sci-fi forgatása valószínűleg még az idén elkezdődhet, miután George Clooney befejezi a Monuments Men rendezését, amelynek egyúttal ő lesz a főszereplője is. A kitűzött megjelenés 2014. december 19.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Amikor kiderült, hogy a Disney megcsinálná a Star Wars hetedik részét sokan úgy vélték, hogy Brad Bird fogja dirigálni, hiszen ő egy titokzatos sci-fi projekten dolgozott a stúdiónál. A pletykákat gyorsan megcáfolták, Bird az 1952 című tervezetét vitte a Disney-hez, amely jelenleg Tomorrowland címen fut, a főbb szerepekben George Clooney és Hugh Laurie lesz látható. Ezt követően sem maradtak abba a találgatások, hiszen egyesek néhány apró részletből messzemenő következtetéseket tudnak levonni, így többen úgy vélték, hogy a cselekmény az idegen lényekkel, csészealjakkal lesz összefüggésben.

HitFix ma lerántotta a leplet a történetről, mint kiderült a cím egy másik dimenzióra utal, a középpontban egy tinilány, egy középkorú zseni és robotcsaj fog állni.

A fiatal Frank Walker feltűnik az 1964-es Világkiállításon, hogy bemutassa saját találmányait, de ötletei nem válnak be és David Nix (Laurie) azt tanácsolja neki, hogy jöjjön vissza, ha idősebb lesz és munkái működőképesek lesznek. Ám egy Athena nevű lány meglátja a nagy lehetőséget a 11 éves srácban és elviszi őt az alternatív univerzumba, de nem sokáig császkálhat kedvére, mert Nix, a hely polgármestere visszaküldi a Földre, ráadásul az is kiderül, hogy Athena, akibe beleszeretett valójában egy robot.

Telnek-múlnak az évek, Frank felnő (George Clooney lesz belőle) és még mindig arról álmodozik, hogy visszajuthat Tomorrowlandbe. Nix az eltelt időben egyre erkölcstelenebbé és korruptabbá vált, a kreatív elmék abszolút nem érdeklik, inkább a teljesítmény és az elért eredmények foglalkoztatják. Belép a képbe egy Casey nevezetű lány is, aki a történet szempontjában fontos jelentőséggel bír és Athenát is viszont fogjuk látni ugyanolyan külsőben. Frank kideríti, hogy nem ő volt az egyetlen, akit kivágtak Tomorrowlandből.

A filmet 2014 december 19-én mutatják be. Bird a forgatókönyvet Damon Lindeloffal írja, ami talán máris elveszi néhány ember kedvét a filmtől.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...