Jump to content
PirateClub.hu

The Legend of Conan


hankock
 Share

Recommended Posts

Egy igen meglepő hír látott napvilágot tegnap a külföldi filmes oldalakon: Arnold Schwarzenegger visszatér a franchise-hoz, amivel elindította figyelemre méltó karrierjét, és elvállalta az Universal Pictures The Legend of Conan filmjének főszerepét.

A film, amely producerei Fredrik Malmberg és Christopher Morgan (Conan, a barbár (2011)) lesznek, a stúdió egyik zászlóshajója lesz 2014-ben, a forgatókönyvét pedig nagy valószínűséggel szintén Christopher Morgan fogja írni, aki jelenleg a Halálos iramban 7. szkriptjén dolgozik.

A 2011-es Jason Momoa főszereplésével készült film a producerek szerint csak kényszermegoldás volt, ugyanis Arnie akkor még a kormányzói székben ült, és nem vállalhatta el a szerepet, de igazából a hamarosan készülő film az, amit meg akartak csinálni.

“Az eredeti történet végén Arnold viharedzett harcosként a trónra került, és ez az, amit meg szeretnénk csinálni. Ez az a misztikus északi, viking srác, aki harcos, zsoldos, katona majd király lett, aki többet vedelt és több nőt vitt ágyba, mint bárki más, és aki lassan élete utolsó szakaszába lép. Tudja, hogy a Valhallába tart, és egy igazán jó csatában akarja befejezni.” – nyilatkozta Morgan.

A jelek szerint tehát a The Legend of Conan nemes egyszerűséggel meg nem történtnek tekinti nem csupán a 2011-es Conan, a barbár-t, de az 1984-es Conan a pusztítót is, és az első és eredeti film folytatását, illetve egyben befejezését fogja szolgáltatni.

Arnold Schwarzenegger a következőt nyilatkozta a filmmel kapcsolatban: “Mindig is szerettem Conan karakterét, és megtisztelve érzem magam, hogy újra felkértek a szerepre. Már alig várom, hogy újra az Universal-lal valamint Fredrik Malmberg és Christopher Morgan remek csapatával dolgozhassak ennek a nagyszerű történetnek a következő lépésén.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...