Jump to content
PirateClub.hu

Hellboy 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

A második rész befejezését látva meglepődtünk volna, ha nem tér vissza a színésznő, de jó mindig a lehetséges pozitívumokat hallani az adott színész/színésznő szájából. Most is éppen ez történt.

 

 

A múlt hétvégén a New York-i Comic Conon Guillermo del Toro rendező és Hellboy megalkotója, Mike Mignola is részt vett és elárulták, hogy mindenki azt akarja, hogy elkészüljön a film, még Ron Perlman és Selma Blair is. Egy a Bloody Disgusting-nak adott interjúban ugyanis a színésznő elárulta, hogy rendkívül szeretne benne lenni a harmadik fejezetben és hogy lesz ideje rá az Anger Management mellett, amelyben Charlie Sheen szeretőjét és egyben terapeutáját alakítja. Selma tisztában van vele, hogy be lett hangoztatva az első két filmben az apokalipszis, ezért a harmadik epizódban olyan látványt és akkora durranást kell hoznia del Toro rendezőnek, hogy azzal mindenki elégedett legyen és monumentális legyen. Selma arra is kíváncsi, hogy

hogyan alakul majd a Liz és Hellboy két ördögfiókájának sorsa, vajon az egyik maga lesz az ördög a másik pedig kész angyal? És mi lesz a sorsuk, hogyan járulnak hozzá a nagy egészhez?[spoiler VÉGE]

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

A Legendary Pictures-nél fog kikötni a Hellboy 3?

 

A Hellboy-filmek két oszlopos tagja, Ron Perlman és Guillermo Del Toro, továbbra is lobbizik, hogy összejöjjön mindenki kedvenc Pokolfajzatának harmadik kalandja. Persze először ehhez egy stúdiót kéne találni.

 

 

A főhőst alakító Perlman, és a rendező-producer Del Toro leült a Legendary Pictures fejével, hogy beszéljenek erről. Del Toro a következőket árulta a beszélgetésről: "Nem szeretnék részleteket elárulni, de Ron a vacsora közben elmondta, hogy 'Nagyon szeretnék újra Hellboy-t csinálni. Mikor csináljuk meg a harmadikat?' Thomas [Legend. Pics feje] ezt válaszolta, 'A Hellboy 3-at én is szeretném látni. Azt nem mondta, hogy szeretné megcsinálni, de örömmel nézné meg, de majd ma megkérdezem."

Ron Perlman is erősen támogatja a stúdióval való együttműködést. "Nem csinálhatja meg akárki ezt a filmet. Imádtam dolgozni a Legendary-nek, és tudom, hogy Guillermo is, mert a Tűzgyűrű egy hatalmas élmény volt neki. Imádtam őket, mert Guillermo is olyan boldog volt. Bementem hat hónapja forgatni, és ő olyan friss volt, mint egy százszorszép. Pusztán azért, mert olyanoknak dolgozhatott, akik értékelték, és támogatták az ötleteit és elképzeléseit. Csendben, rögtön azt kívántam, hogy nem lenne nagyszerű velük megoldani a Hellboy-szériát."

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Guillermo Del Toro még négy éve jelentette be, hogy ő rendezi a Haunted Mansion 3D-t, azonban jelen állás szerint lehet, hogy csak a producere lesz. Del Toro emellett a Hellboy 3-ról is beszélt, amely szerinte jó eséllyel sosem készül el, mert túl sok mindennek kellene egyszerre összejönnie hozzá.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...