Jump to content
PirateClub.hu

The Amazing Spider-Man 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

Most hogy kiderült, Marc Webb fogja rendezni A csodálatos pókember 2.-őt, a stúdió gyorsított tempóban elkezdte összeválogatni a film további szereplőit is, amiből a képregényrajongóknak lassan körvonalazhat a sztori is.A hírek szerint Shailene Woodley, az Utódok csinos sztárja van tárgyalásban Mary Jane Watson szerepére – mint tudjuk, ő lesz Pókember második szerelme, majd végül felesége, évekkel azután hogy… nos majd meglátjuk.Watson kisasszony mellett a Sony állítólag keresi az ideális színészt Harry Osborn, Peter legjobb barátja szerepére valamint – meg nem erősített hírek szerint – Electro szerepére is, aki egy villámcsapást követően képessé válik az elektromosság irányítására, és Pókember egyik visszatérő ellenfele.A gyártás jövő év elején kezdődik, addig pedig várjuk az újabb híreket…

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jamie Foxx lesz Elektró a Pókember folytatásában

 

 

electro-spider-man.jpg

 

Mivel a Columbia meg volt elégedve A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) eredményeivel bejelentette, hogy elkészül a folytatás. A nagy kérdés eddig az volt, hogy ki lesz a Falmászó ellenfele.

A Variety tette közzé, hogy a képregényhősnek Elektróval kell megküzdenie és Jamie Foxx fogja életre kelteni a bűnözőt. Habár a stúdió eddig még nem erősítette meg a hírt, de azt hiszem mindent elmond, hogy a színész Halloweenkror Elektrónak öltözött.

A folytatást szintén Marc Webb rendezi, Andrew Garfield és Emma Stone visszatér, Shailene Woodley pedig Mary Jane bőrébe bújhat. A vörös hajú szépségnek egyelőre nem sok jelenése lesz, a harmadik felvonásban kap nagyobb teret.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Venom is felbukkan a következő Pókember filmben?

 

Valószínű, hogy a Falmászó rajongói gyorsan el szeretnék felejteni a Pókember 3-ban látott Venom figurát. A Sony számára itt a nagy lehetőség, hogy kijavítsa a hibát és úgy tűnik, hogy élni is fog vele. Azonban ezúttal sem egy másik bolygóról (a Titkos háború elkészül-e valaha filmben?) fog származni a fekete pókruha, sokkal inkább a sokat emlegetett Ultimate univerzumot veszik alapul.

Marc Webb ismét megosztott egy képet a twitterén, amihez hozzácsapta még a #happybirthday-t is.

PHrPjBewZectuA_1_m.jpg

Szóval kinek is kívánt a rendező boldog szülinapot? A 14-es megőrző az Ultimate képregényekben Eddie Brock és Richard Parker kutatásának az eredményét tartalmazza, amire később Peter Parker és Brock fia rálelnek.

temp3966.jpg

A Sony évek óta tervezgeti a különálló Venom filmet, de mivel a Sam Raimi-féle franchise-t befejezték és gyakorlatilag nem lenne ésszerű a harmadik felvonásban látott karaktert erőltetni. Tavaly megérkezett a Pókember reboot és a folytatásban helyet kaphat Venom is, így aztán boldogan tervezgethetik tovább a spin off filmet.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

31ye1vpv4y81chmvwo4u.jpg

 

A fotókat elnézve, úgy tűnik, hogy ez a Rhino az Ultimate Marvel univerzumból való, ahol egy hadseregtől ellopott páncélt visel. A forgatás egyik szemtanúja szerint "Rhino ámokfutásba kezd, ekkor Pókember egy rendőrautó tetejéről egy megafonnal hívja fel magára a figyelmet, azzal, hogy robot vizilónak csúfolja." A filmet Marc Webb rendezi, főbb szerepekben: Andrew Garfield, Emma Stone, Paul Giamatti, Jamie Foxx és Dane DeHaan. (képekért katt tovább)

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Érdekes hírek láttak napvilágot a napokban, mégpedig hogy Shailene Woodley Mary Jane-jének jeleneteit kivágták a Csodálatos Pókember 2-ből, arra hivatkozva, hogy a harmadikat fogják gazdagítani. Ezek után joggal merült fel a pletyka akkor, amikor Sarah Gadon (Veszélyes vágy, Cosmopolis) csatlakozott a stábhoz, miszerint vele szeretnék helyettesíteni Woodleyt. Azóta már több hivatalos, és félhivatalos forrásból tudjuk, hogy Shailene Woodley-t nem váltották le, Sarah Gadonnak más szerepe lesz ebben a történetben, de ugyanúgy nem láthatjuk a harmadik rész előtt, ahogyan Mary Janet sem. A színésznő jelenléte már csak azért is érdekes, mert nemrég Felicity Jones körül ment a felhajtás, aki pedig esélyes, hogy Fekete Macskát játssza majd. Legkésőbb a Comic-Conon választ kapunk mindenre, de az már biztos, hogy Andrew Garfieldnak akár 10 részre is elég szemrevaló kompániája akad lassan.

 

 

Tegnap a Sony bejelentette a 3. és 4. Csodálatos Pókember filmek dátumait is, ma pedig még tovább szélesedhet a rajongók mosolya, ugyanis a színésznő (Felicity Jones) félig megerősítette szerepét egy interjú során. Amikor a beszélgetésben arról kérdezték, hogy ő lesz-e Fekete Macska, zavarodott válaszából („Valószínűleg. Nem tudom. Nagyszerű lenne.”) legalábbis erre lehet következtetni. Az is lehetséges, hogy még csak Felicia Hardy-ként tűnik majd fel a filmben a karakter, és egy későbbi Csodálatos Pókemberben ölti csak magára Fekete Macska jelmezét. Mindenesetre Giamattiról sem lehettünk egészen biztosak addig, amíg nem láttunk róla forgatási képeket, szóval bármi lehetséges. A folytatásban Felicity Jones interjúban adott válaszát is megtekinthetitek.

 

A jelenlegi tervek szerint A csodálatos Pókember 3 2016 június 10-én kerül a mozikba, a negyedik rész pedig 2018 május 4-én fog bemutatkozni. A Sony így nyilatkozott: "A Pókember a legfontosabb, legsikersebb és legkedveltebb franchiseunk. Szóval nagy izgalommal foglaltuk le ezeket a premiereket a következő 5 évre."

 

A jelenlegi tervek szerint A csodálatos Pókember 3 2016 június 10-én kerül a mozikba, a negyedik rész pedig 2018 május 4-én fog bemutatkozni. A Sony így nyilatkozott: "A Pókember a legfontosabb, legsikersebb és legkedveltebb franchiseunk. Szóval nagy izgalommal foglaltuk le ezeket a premiereket a következő 5 évre."

 

A CBM megtudta, hogy A csodálatos pókember 2-ben valóban fel fog bukkanni a Zöld Manó. Ebben az üvegkamrában fog átalakulni.

 

xgxawdwfv3wnlpo1b5h.jpg

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...