Jump to content
PirateClub.hu

Console Wars


hankock
 Share

Recommended Posts

A Közösségi háló megmutatta, hogy ilyen száraz témákból is lehet nagyszerű filmet készíteni. Ebből kiindulva a Sony terveket sző, hogy bemutassa a konzolok közötti viszályokat.

 

2010-ben láthattuk, hogy egy nagyszerű forgatókönyvíró (Aaron Sorkin) és rendező (David Fincher) párosa olyan témából is képesek nagyszerű, lebilincselő és szórakoztató filmet készíteni, mint a Facebook létrehozása. A film sikerét látva a Sony elgondolkozott, hogy a konzolpiac nehézségeiről is lehetne-e hasonló, a színfalak mögötti eseményeket bemutató film. A részletekért kattintsatok a folytatásra!

 

A Fusible-nél dolgozók nemrég észrevették, hogy a Sony több olyan domain-nevet is bejegyzett, mint például a ConsoleWarMovie.com, vagy TheConsoleWarsMovie.com. Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a cég elkezdett dolgozni a filmen. A mű természetesen a két vezető konzolmárka, a Playstation és az XBox versengésére összpontosítana.

 

Bár a konzolok közötti háború a 90-es években még leginkább a Sega és a Nintendo között zajlott, ám mára helyüket átvették a Microsoft Xbox és a Sony Playstation csatái. A Nintendo még mindig nagyon népszerű márka, ám messze elmarad a két vezető konzol mögött.

 

Biztosra vehetjük, hogy van miből dolgozniuk, két ilyen nagyvállalat, mint a Sony és a Microsoft rendelkeznek olyan történetekkel, melyek megérnek egy misét. Az éveken át tartó versengés legalábbis érdekes anyagnak tűnik. Személy szerint azonban attól tartok, hogy a Sony rendezésében készülő film nem lesz kellően objektív, már csak azért sem, mert neki van a legtöbb érdeke abban, hogy a saját konzolja nyerje meg a „háborút”. (Nincs bajom a PS-el, de személy szerint XBox-párti vagyok, és félek, nagyon le fogják húzni kedvenc konzolomat.)

 

Még nem érkezett semmilyen megerősítés a Sony háza tájáról, de az biztos, hogy készülnek valamire. Remélhetőleg hamarosan szilárd hírekkel szolgálhatunk, de addig is, mi a ti véleményetek arról, hogy az egyik konzolos nagyvállalat készíti el a „háborúról” szóló filmet, ahelyett, hogy egy pártatlan stúdió vagy cég hozná el nekünk?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...