Jump to content
PirateClub.hu

Tetovált lány 2


hankock
 Share

Recommended Posts

A közönség is szerette, a kritikusok is kedvelték, egyelőre mégsem lehet biztosra venni, hogy lesz Tetovált lány 2, ennek ellenére zajlik az előkészítés, s akár már 2014-re elkészülhet a film.

 

Tavaly decemberben mutatták be A tetovált lány amerikai verzióját, melynek tervezett folytatásáról jó ideig nem nagyon lehetett hallani, de a napokban az EW cikke eszünkbe juttatta, hogy a Sony bár még nem adott zöld utat a filmnek, de megállás nélkül zajlik az előkészítés. Az első epizódot is író Steven Zaillian továbbra is dolgozik a The Girl Who Played with Fire, azaz A lány, aki a tűzzel játszik forgatókönyvén, azonban a második rész a legoptimistább becslések szerint is csak 2014-ben kerülhet bemutatásra.

 

Ha pedig 2014-re csúszik a premier, akkor bízvást számolhatunk azzal, hogy karácsony tájára tűzik ki a bemutató dátumát, hiszen az első rész esetében ez az időpont nagyszerűen bevált. Éppen ezért várható, hogy a kész forgatókönyvet kézhez kapva a Sony illetékesei be fogják jelenteni a második részt, hiszen az első, David Fincher által rendezett epizód nem csak kritikai sikert volt, hanem anyagi is. A meglehetősen erőszakos film viszonylag szűk rétegnek készült, Amerikában mégis 102 millió dollár bevételt hozott, ráadásul Amerikán kívül is befolyt további 130 millió. (Pedig nemzetközi viszonylatban a Stieg Larsson-féle könyv első feldolgozása is rengeteg nézőt vonzott, erről a 94 millió dolláros bevétel tanúskodik.)

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...