Jump to content
PirateClub.hu

Lady Expendables


hankock
 Share

Recommended Posts

A cimet én adtam mivel még cim nélkül fut a projekt.

 

 

Elkészül A feláldozhatók női verziója

 

 

A producer Adi Shankar jeleneg egy még cím nélküli akció-thrilleren dolgozik, amelynek kb. ugyanaz lesz a hangvétele, mint A feláldozhatóknak, a különbség csak annyi, hogy az új film teljes egészében női stábbal készül el.

 

A Feláldozhatók kvázi női másához Dutch Southern írja majd a forgatókönyvet, amelynek a cselekményét egyelőre még homály övezi, de annyit tudunk, hogy a Stallone-franchise, A feláldozhatók ihlette. Adi Shankar a 1984 Private Defense Contractors cégen keresztül készíti majd a filmet, és az anyagiakat is teljes mértékben ők állják majd. A cég olyan nemrégi filmeket finanszírozott, mint a Fehér pokol, Géppisztolyos prédikátor, Killing hem softly és Broken City.

 

Egyébként ebben az évben egészen sok női akciófilmet láthattunk, gondoljunk például Gina Caranora A bűn hálójában-ban, vagy Kristen Stewartra a Hófehér és a vadászban, vagy természetesen az Éhezők viadalára. Fontos továbbá említeni, hogy A feláldozhatók 2 csapatában is van egy női tag, akit Nan Yu alakít.

 

Arról, hogy a film mikor készül el, még egyelőre nincs hír, csak annyi biztos, hogy a cég színésznőket keres a szerepekre, de még az is lehet, hogy női rendezőt is keresnek.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

A Nu Image igazgatója, Avi Lerner tényleg komolyan gondolja, hogy összehoz egy női Expendables filmet: Cameron Diaz és Milla Jovovich mellé a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streepet is leszerződtetné főszereplőnek. A producer, aki korábban olyan akciófilmek megszületését segítette, mint az Amerikai nindzsa-széria, a 16 utca vagy a Rambo 4, most épp egy tehetséges női rendezőt keres az ExpendaBelles munkacímen futó történethez, aminek a forgatókönyvét a Doktor Szöszit is jegyző Karen McCullah - Kirsten Smith páros írta meg.

A hír hallatára máris megjelentek az első olyan mémek az ambiciózus producerről, amire Meryl Streepet és a színésznő dekoltázsába kapaszkodó Sylvester Stallonét is rárakták. (via Filmdrunk)

 

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Igaz, nem a "nagy" film, hanem Asylum produkció, de nem néz ki olyan rosszul.

No és a húzónevek: Brigitte Nielsen, Vivica Fox, Kristanna Loken, Zoe Bell és Cynthia Rothrock + a kötelező ázsiai Nicole Bilderback (?)  Mercenaries cimmel

előzetes, augusztus eleje DVD+BD

Kiváncsi vagyok melyik csaj fogja felaprítani a "gonosz" Brigitte Nielesent :)

http://www.youtube.com/watch?v=RBQcj8jNNXY
http://www.imdb.com/title/tt3761034/?ref_=nm_flmg_act_6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...