Jump to content
PirateClub.hu

The Goodfater: In the begining


hankock
 Share

Recommended Posts

Ca. egy évvel ezelőtt írta meg Ed Falco a The Family Corleone könyvet, amely Mario Puzo A Keresztapa regényének előzménye, és Puzo le nem gyártott forgatókönyve alapján készült.

A Paramount Pictures persze azonnal beperelte Puzo-t arra hivatkozva, hogy mindenféle kiadói jog az ő birtokában van és az új könyv nem méltó a filmek örökségére – a két fél azonban egyezséget kötött, és a könyvből érkező minden bevétel egy zárolt számlára érkezik, amíg teljesen le nem tisztázzák a dolgot.

A Paramount ügyvédjei most azt nyilatkozták, hogy a dolog akkor kezdhet érdekessé válni, ha könyv jól teljesít és van benne potenciál egy újabb filmhez – márpedig ez azt is jelenti, hogy a stúdió komolyan gondolkodik azon, hogy ideje ismét leporolni a filmtörténelem egyik – ha nem A – leghíresebb alkotását.

Tartalom: New York, 1933. A várost és az egész nemzetet a Nagy gazdasági világválság sújtja. A maffiacsaládok egyelőre virágoznak, ám az alkoholtilalom közelgő feloldása miatt nagy harcok vannak kilátásban, melyek eldöntik majd, melyik szervezet emelkedik fel, és melyik néz szembe az erőszakos véggel.

Vito Corleone számára a család jövője a legfontosabb. Míg legifjabb gyermekei, Michael, Fredo és Connie iskolások, adoptált fia, Tom Hagen pedig középiskolába jár, Sonny, a legidősebb fia komoly aggodalomra ad neki okot. Bár Vito üzletembernek szánja a 17 éves fiút, az azonban minden erejével azon van, hogy apja nyomdokába lépjen, és az igazi családi biznisz részesévé váljon…

filmtrailer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...