Jump to content
PirateClub.hu

Transmorphers 3


hankock
 Share

Recommended Posts

z Asylum gyakorlatilag minden sikerfilm mellé elkészíti saját, gagyi változatát és ez alól Michael Bay Trasformers-szériája sem volt kivétel, a 2007-es film Asylum változata Transmorphers címen, a 2009-es Transmorphers: Fall of Man címen jelent meg DVD-n.

A Transformers 3 Asylum változata azonban, bár az eredeti film a franchise legnagyobb (anyagi) sikert aratott része lett, még nem készült el – most megtudtuk azt is, hogy miért.

Egy hivatalos sajtóközleményben a stúdió közzétette, hogy hosszas tárgyalásokat folytatott Megan Fox-szal – az első két Transformers film női főszereplője, akit a harmadik rész előtt Spielberg kirúgott, miután leHitlerezte a rendező Michael Bay-t -, aki már régóta keresi a lehetőséget rá, hogy a rendezői székben is kipróbálja magát.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Megan Fox csatlakozott az Asylum csapatához az igen népszerű Transmorphers franchise harmadik részének fejlesztésében.” – áll a sajtóközleményben. “Az ő tapasztalata segíteni fog abban, hogy a Transmorphers: Rise of Man a legjobb része legyen a sorozatnak.”

Az írás kitér arra is, hogy Fox rendezővé válásának semmi köze nincs korábbi ügyére Bay-jel és Spielberg-gel – hogy ez igaz vagy sem, inkább nem kommentáljuk, de tény ami tény, hogy komoly reklámértéket fog képviselni az, hogy Fox “versenybe száll” korábbi munkaadóival.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...