Jump to content
PirateClub.hu

Sin City 2


janoshman
 Share

Recommended Posts

Sin City 2

Robert Rodriguz kivárta az idei Comic-Con idejét, hogy bejelenthesse régóta várt és hatalmas projektjét, a Sin City folytatását és most tovább csorgattatva a nyálunkat folytatta közleményét.

Nézzük, pontosan mit is nyilatkozott:

"Jól haladnak a Sin City 2 munkálatai, már a végső stádiumban jár a forgatókönyvírás, ráadásul az elkészítéshez szükséges pénz is rendelkezésünkre áll. Megvan minden szükséges, szóval amint kézhez kapjuk a forgatókönyvet, kezdődhet a forgatás. Már tényleg csak a forgatókönyvre várunk."

A szereplőválogatásra még nem került sor, de a pletykák szerint Mickey Rourke (Marv) és Jessica Alba (Nancy) is visszatér korábbi szerepében.

A pontos forgatási dátumra még várnunk kell egy kicsit, de vélhetőleg még idén sor kerül rá.

filmnews.hu/cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bővült a stáb...

Nem kis névvel bővült a Sin City folytatásának stábja, de nem a legelső hivatalos szereplő bejelentésének lehetünk tanúi, hanem a készítők száma nőtt egy neves és tehetséges személlyel.

Robert Rodriguez minden jelenlegi erejét a Sin City 2-be öli, készíti a forgatókönyvet és előkészíti a forgatást, de vagy nem halad az ütemtervének megfelelően, vagy csak minőségibbre szeretné tervezni a szkriptet, de felbérelt egy úriembert a munkához maga mellé. A tégla, a Mennyei királyság, A hazugságok hálója és A sötétség határán írója, az Oscar-díjas William Monahan fogja segíteni Rodriguez munkáját, társíróként lesz jelen a Sin City 2 stábjában. Ez mindenképpen jó hír, és Rodriguez még az idén szeretne nekiállni a forgatásnak. A sztori Frank Miller Dame To Kill For nevű képregényét dolgozza fel a pletykák szerint, de nem tudni még pontosan, hogy kik térnek vissza és szó szerint követi-e Rodriguez Miller munkáját. Jah és a Sin City 2 mellé odabiggyeszthetünk majd egy 3D-t is, ha hinni lehet a híreszteléseknek...

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Idén nyáron forog a Sin City 2

Már legalább hét éve várunk a Sin City folytatására, s most végre előrelépések vannak a film terén. Robert Rodriguez és Frank Miller nem akarták elkapkodni az írást, minőségi anyagot akarnak szállítani a rajongóknak. Jó hozzáállás.
A második rész a Frank Miller's Sin City: A Dame To Kill For címet fogja viselni, s az első filmhez hasonlóan Robert Rodriguez és Frank Miller rendezi. A forgatókönyvet saját képregénye alapján Frank Miller írta, William Monahan (A tégla) pedig tökéletesítette. A cselekmény három történetet vesz alapul Miller azonos című képregényéből, s még két eddig be nem jelentett szállal bővítik. Többet nem tudunk egyelőre, de Miller elmondta: "Az első Sin City kiütötte a nézőket, olyasmit láthattak, amit addig még soha. Robert Rodriguezzel felrázzuk a dolgokat, s olyan kegyetlen filmélményt adunk át, ami még az első résznél is tovább megy."
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Juno Temple, Ray Liotta és Jeremy Piven csatlakozik

 

Újabb három színész csatlakozik a készülő Sin City: A Dame to Kill For stábjához, melynek mérete folyamatosan nő. Az újak karaktereiről egyelőre nem tudni semmit.

 

liotaa-piven-temple.jpg

A Sin City: A bűn városa folytatásában vannak visszatérők, mint Mickey Rourke, Rosario Dawson és Jessica Alba. Vannak, akik másokat helyettesítenek: Josh Brolin Clive Owen helyét veszi át. Jamie Chung Devon Aoki-t, míg Dennis Haysbert az elhunyt Michael Clarke Duncan-t pótolja. Most hozzájuk csapódik a Golden Globe díjas Jeremy Piven (Törtetők), Ray Liotta (Nagymenők) és Juno Temple (A sötét lovag: Felemelkedés). A rendezői és írói munkákat továbbra is Robert Rodriguez és Frank Miller látják el William Monahan társíróval karöltve. A produkció jelenleg is a Troublemaker Stúdiónál készül. A tervezett megjelenés 2013. október 4.-ére esik.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...