Jump to content
PirateClub.hu

Amerika kapitány 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

Még be sem tette lábát Amerika kapitány a mozik mindenható birodalmába a készítők máris a folytatáson törik okos kis buksijukat és egyre inkább körvonalazódnak a folytatás részletei.

 

A két szkriptíró, Christopher Markus és Stephen McFeely boldogan jelentették be, hogy megkezdődtek az Amerika kapitány 2 korai előkészületei, és gőzerővel agyalnak a tartalmon is. Azt egyelőre nem tudják, hogy a folytatásban kivel csap majd össze a kapitány de azt higen, hogy ismét a II. világháború idején játszódik majd a cselekmény. McFeely azt is hozzátette, hogy valószínűleg a második rész nem fog kapcsolódni A bosszúállókhoz, ugyanis rengeteg világháborús történet van, amit így is meg lehet osztani a világgal. Chris Avens mindenesetre három Amerika kapitány filmre és ismételten három A bosszúállók részre írt alá, így elleszünk látva a kapitánnyal rendesen!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Kitűzték az Amerika kapitány 2 premierjét

 

Amerika kapitány láthattuk a mozikban tavaly, láthatjuk idén, s bár Thorral ellentétben jövőre már nem tűnik fel filmben, 2014-ben ismét visszatér a multiplexekbe, hogy megmentse a világot.

 

A The Walt Disney Studios bejelentette, hogy a Marvel Studios egyik soron következő képregény-adaptációja, az Amerika kapitány második része 2014. április negyedikén kerül mozikba Amerikában. A tervek szerint az Amerika kapitány 2 ott venné fel a történet fonalát, ahol a heteken belül bemutatásra kerülő A bosszúállók befejeződik, és a vezérszál Steve Rogers együttműködése lenne Nick Fury-val és szervezetével, a S.H.I.E.L.D-del - miközben persze több-kevesebb sikerrel próbál alkalmazkodni a modern világhoz.

 

Ez azt jelenti, hogy a Marveles képregényhősöket kedvelők idén láthatják A bosszúállókat, valamint A csodálatos pókembert, 2013-ban pedig Thor a második, Vasember pedig a harmadik saját filmjében térhet vissza a mozivászonra, valamint ismét láthatjuk Rozsomákot (Farkast). A nagy kérdés, hogy a Marvel 2014-ben kiket hoz vissza ismert hősei közül, hiszen a Fantasztikus Négyes-reboot és A bosszúállók második része is tervezés alatt áll, valamint akad egy-két "titkos" projekt, melyek közül az egyik a hírek szerint a Doctor Strange lesz.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
Jövő tavasszal kezdik forgatni a következő Marvel filmet, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló folytatását, azaz a Captain America: The Winter Soldiert.

 

A következő Marvel film a Thor: The Dark World leforgatása után, jövő tavasszal rögtön nekilát a Marvel, legfrissebb filmjének az Amerika Kapitány 2. részének leforgatásához. A filmet márciusban kezdik forgatni, míg a bemutatót 2014. április 4-ére tervezik. A filmet Anthony és Joe Russo rendezik, míg a forgatókönyv Stephen McFeely, valmint Christopher Markus keze alól került ki. A főszerepekben visszatér Chris Evans és Sebastian Stan, Samuel L. Jackson nagyobb szerepet kap a folytatásban, míg új szereplőként csatlakozik a stábhoz Anthony Mackie. Az egyetlen eddig kiosztatlan szerep a női főszereplő, melyre három színésznő pályázik nagy eséllyel. A három hölgy pedig nem más, mint Anna Kendrick, Felicity Jones és Imogen Poots.

 

Ahogy közeledik a film forgatásának kezdete, egyre többet tudunk meg a filmről magáról is. Amit biztosan tudunk, hogy a főszereplő ismét Steve Rogers/Amerika Kapitány lesz, míg az ő ellensége ezúttal James Buchanan 'Bucky' Barnes, Rogers kapitány barátja lesz. Emlékezhetünk, hogy Bucky az első filmben egy rosszul sikerült akció után életét veszti, kizuhan ugyanis a száguldó vonat szétlőtt oldalán, ám a második részben mégis visszatér, mint egy agymosott orosz bérgyilkos, ismertebb nevén Winter Soldier, akit a szovjet hadsereg mentett ki a halál torkából és állította saját oldalára. Szintén tudjuk, hogy a filmben bemutatkozó Anthony Mackie, Sólyom karakterét játssza majd, akinek az ereje egy ruhából származik, aminek segítségével többek között repülni tud, valamint telepatikusan kommunikál a madarakkal. Végül pedig az is biztos, hogy az első rész apró szerepe után, ezúttal mind maga Nick Fury, mind az egész S.H.I.E.L.D. nagyobb szerephez jut majd.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

 

Toby Jones megerősítette, hogy visszatér az Amerika Kapitány 2-ben.

 

A múltheti Golden Globe partiján kifejezte szándékát, hogy Arnim Zolaként vissza szeretne térni az Amerika Kapitány folytatásába...

 

 

Úgy néz ki, hogy meghallgattatott Toby Jones kérése, mert minap megerősítette, hogy benne lesz a Russo testvérek által rendezett szuperhős filmben, mint Vörös Koponya jobb keze, Arnim Zola. Hogy flashbackként vagy máshogy tér vissza természetesen nem tudjuk. Zola egyszer létrehozott egy eszközt, amely lehetővé tette számára, hogy túléljen a modern időkig. Illetve saját teste helyett használta a sokkal erősebb "Android 1"-et, ami easter eggként benne is volt az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmben.

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Elkezdődött a forgatás:

 

A Marvel sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy hozzáláttak a Captain America: The Winter Soldier forgatásához és máris közzétettek egy képet. A történet a Bosszúállók vége után pár nappal veszi kezdetét. Steve Rogers továbbra is próbálja megszokni a számára modern világot, de feladata is akad. A S.H.I.E.L.D. Fekete Özveggyel együtt Washingtonba küldi, ahol le kell számolniuk egy rejtélyes gyilkossal. Hamarosan kiderül, hogy ez az alak nem más, mint Rogers egykori jó barátja, aki anno szintén lehibernálódott a jeges vidéken, az oroszok agymosást hajtottak végre és profi bérgyilkost faragtak belőle.

 

Captain-America-The-Winter-Soldier.jpg

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Állítólag a a jövő évi Captain America: The Winter Soldier az 1988-as Nick Fury vs. SHIELD minisorozatra fog épülni.

 

 

Amikor a 2012-es Comic Con-on bejelentették ennek a filmnek a címét, akkor a képregényíró, Ed Brubekernek teljesen meglepő volt. Lehet hogy nem dolgozott a scripeten, de fura, hogy nem tudhatta, hogy mi következik. Az elmúlt néhány hónapban lehetett gyűjteni a nyomokat, amiből egy igazán érdekes dolog állhat össze. Ha érdekel, kattints tovább. A spoiler veszély fenn áll.

1. ok: Callan Mulvey, mint Jack Rollins: Rollins nevű karakter a Nick Fury vs. SHIELD-ben mutatkozott be először. Kicsi, de fontos szerepe volt.

 

2. ok: Robert Redford mint Alexander Pierce: Ha rákeresel, akkor Pierce-t mindenhol fiatalként láthatod, de eredetileg idős emberként ábrázolták. És hol debütált először? Igen, a Nick Fury vs. SHIELD-ben.

3.ok: A forgatás elkezdődött és SamJack fején látható egy pukli.

 

Valószínűleg ez azt jelenti, hogy sokat akciózik. A minisorozatban volt egy történet, hogy a S.H.I.E.L.D.-be beszivárgott egy csoport. A beszivárgás elterjedt egészen a S.H.I.E.L.D.-ellenőrző szervéig (a Világ Biztonsági Tanácsig. Ők benne voltak a Bosszúállókban is). Fury rájön, hogy van egy beszivárgó. Elmondja, hogy szerinte ki hűséges és ki nem és támadást indít ellene. Az akció rosszul sül el. A S.H.I.E.L.D. elkezdi üldözni és Fury barátainak el kell dönteni, hogy hisznek-e Nicknek vagy sem. A beszivárgók egyesek szerint a Dentities nevű csoport lesz. Ők mesterségesen létrehozott másolatai az embereknek, akiket Arnim Zola hozott létre. És ki mondta pár hónapja, hogy visszatér? Igen, Toby Jones, aki az 1.részben Arnim Zolát alakította.

4. ok: Forgatási kép, amin Özvegy lerúgta Sitwellt. Kiderült, hogy kettős ügynök vagy hogy ő is csak egy beszivárgó?

 

 

5.ok: Elég nagy a bűnöldözés a forgatáson. Fury nagy veszélyben lehet?

 

Összegezve: Ha a nyomokat nagyjából összerakjuk, akkor ki jön egy olyan, hogy pl. a nyitó csetepatéban Fury jobb keze, Clay Quartermain meghal kereszttűzben.

Nem akarok kombinálni, de:

Képregény: "Fury jobbkeze, Clay Quartermain meghalt."

MFU - "Fury jobbkeze, Phil Coulson meghalt."

Fury kezdetben azt gyanítja hogy az AIM vagy Hydra miatt volt az egész lövöldözés, de a történet kibontakozása során kiderül, hogy a fenyegetés valójában belülről, a S.H.I.E.L.D. "legtetejéről" indul. A Deltitesek nem csak a S.H.I.E.L.D.-be, hanem a kormány és a világ minden

nagyobb vállalatába beszivárogtak. Senki sem okosabb náluk. Ahogy fentebb leírtam, a Deltities csoportot Zola hozta létre. A S.H.I.E.L.D.-ben ők másokból is létrehoztak egy másolatot. Emlékeket is áttudnak alakítani, legyen az élőé vagy halotté. Az évek során finomították ezt a

folyamatot és egyre több, élethűbb Deltitest hoztak létre. A minisorozatban az elhunyt Clay Quartermain-t használták tesztalanynak, a legfejlettebb Deltite-átalakítási folyamatban,

mind a mai napig. Ez egy hatalmas siker, sőt, túl jól működik, mert a Quartermain-Deltite azt hiszi, hogy ő az igazi Quatermain.

Quartermain központi alakja volt a minisorozatnak, de ő még nincs bevezetve Marvel Filmes Univerzumába. De helyette ott van pl. Winter Soldier/Bucky. Ne lepődjünk meg, ha kiderül, hogy Bucky egy szuper fejlett Deltite, aki azt hiszi, hogy ő az igazi Bucky. Átállhat a S.H.I.E.L.D.-hez, ami jó alapot adhat pl. a Bosszúállók 2-nek.

 

A minisorozatban szerepel Dum Dum Dugan (az 1.részből egy bajszos katona) és még néhány más karakter, azonban biztos vagyok benne, hogy a Winter Soldierben benne lesz Kapitány, Fekete Özvegy és Falcon is, akiknek el kell dönteni, hogy levadásszák Fury-t vagy

csatlakoznak hozzá és fellázadnak...

Lázadás? Ahol az embernek 2 oldal közül kell választani, hogy valamivel vagy valami ellen legyen? Lehet, hogy a Marvel kiépíti az utat a Polgárháború felé? De itt még pluszban feljön egy kérdés, hogy pl. Batroc-ot és Crossbones-t hol/mikor/miért fogják használni?

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...