Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
hankock

Karib-tenger kalózai 5

Recommended Posts

Karib-tenger kalózai 5 hírek – Johnny Depp visszatér, Rob Marshall nem biztos

 

12 napja vetítik a mozik a Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken-t, és már 690 milliós összesített bevételnél tart – a Disneynél természetesen már az ötödik rész tervezésével vannak elfoglalva.

A Cinemablend értesülései szerint Johnny Depp a korábbi hírekkel ellentétben szeretne visszatérni a folytatásban is, mindössze annyit kér, hogy tartsanak egy kis szünetet az új rész előtt. A stúdió persze nem csupán őt, hanem Rob Marshall rendezőt is ismét szeretné a sikercsapatban tudni, ám mivel Marshall még nem fedte fel ezirányú szándékait, készülnek “B” tervvel is.

A tartalékterv egy rövidített direktor-lista, ami a – Disney szerint – franchise átvételére alkalmas rendezők nevét tartalmazza: Tim Burton, Shawn Levy, Sam Raimi, Chris Weitz és Alfonso Cuaron szerepel rajta.

A döntés egyelőre Marshall kezében van – várjuk a további híreket.

 

filmtrailer

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én megmondtam, hogy nagyon folytatható volt a 4 vége...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát igen, a 4 az eléggé nyitott volt a végén, van még mivel folytatni. :D Várjuk! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sokadik bőr a rókáról

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csak ne Marshall legyen a rendező ! Mindegyik rendező jobb nála a felsoroltak közül :D Én legjobban Cuarónnak és Burtonnek örülnék :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem tudom mi fog ebből kisülni, de a 4. résznél már nem éreztem azt, hogy a Karib tenger kalózait nézném. Már a sokaknak kedvenc hajóját a Fekete Gyöngy látványát se tudtam élvezni.. csak egy jelenet volt róla, amikor bezárták egy palackba a hajót. Ráadásul Jack, hogy fogja kiszedni a palackból a Gyöngyöt? Fogjuk-e még látni? (A Gyöngyre gondoltam.)

 

U.i.: Főleg, hogy az egész sorozat erről a gyönyörű hajóról szól.. :)

 

pirates-of-the-caribbean-dead-mans-chest-20060711044636864.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezer százalék, hogy benne lesz a gyöngy. Lehet éppen a hajó kiszabadításán lesz a hangsúly az új filmben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A Disney sikeresen keresett, és végül sikerült forgatókönyvírót találni A Karib-tenger kalózai franchise következő részéhez. Ami viszont hiba, hogy ez az egyetlen biztos információ a filmről, semmi más nem biztos egyelőre a filmmel kapcsolatban.

 

A Disney Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz; Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, Terminál) személyében megtalálta a megfelelő embert A Karib-tenger kalózai-sorozat következő, szém szerint az ötödik részének megírására. Így legalább már a forgatókönyvíró személye ismert, viszont senki más nem. A rendezői szék egyelőre üres, és azt sem tudjuk egyelőre kik játsszák majd a főszerepeket. Johnny Depp visszatérése biztosnak tűnik, de hivatalosan még nem írt alá a filmre. Penelope Cruz visszatérése is valószínűsíthető, de egyelőre még nem kapott kézhez olyan forgatókönyvet, amire igent mondana. További korábbi sztárok, mint Keira Knightley és Geoffrey Rush visszatérésében is bízik a Disney, de az ő szereplésükre vajmi kevés esély kínálkozik.

 

cinestar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemrég jelentették be, hogy Joachim Ronning és Espen Sandberg fogja dirigálni a Karib-tenger kalózai 5. részét. Jerry Bruckeheimer producer a Playlistnek elmondta, hogy látta a duó korábbi munkáit, teljesen lenyűgözték őt. Megkeresték őket, megmutatták nekik a forgatókönyvet és azonnal rengeteg remek ötlettel álltak elő. Hol tartanak most? „Pénteken érkeztek Hollywoodba, berendezkedtek és máris hozzáláttak a munkához. Most éppen dizájnerek leszerződtetésével foglalkozunk, ha ez megvan jöhet a következő lépés.”- árulta el a producer.

 

filmtrailer

Share this post


Link to post
Share on other sites

A Disney több információt is megoszott a filmmel kapcsolatban, például elárulta, hogy a Karib-tenger kalózai 5 hivatalos címe Pirates of the Caribbean: Dead men Tell No Tales lesz, illetve Johnny Depp ötödszörre is visszatér a kissé habókos, ám legalább annyira szerethető Jack Sparrow kapitány szerepében. A filmet a Kon-Tiki Oscar-díjas rendeződuója, Joachim Ronning és Espen Sandberg rendezi, a sztori pedig állítólag nem a korábbiak folytatása, hanem önálló epizód lesz, viszont nem tér el a franchise hangulatától és szellemétől. A Karib-tenger kalózai 5 2015. július tizedikén kerül a mozikba, a forgatásról pedig még nincs hír, de valószínűleg 2014 elején kezdődhet.

 

cinestar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idiótákból áll ez a Disney.. :sleep: Hogy gondolják ezt? Éppen pár hsz-el följebb közöltem, hogy a palackba zárt Fekete Gyöngyöt ki kell szabadítani. Erre egy külön álló részt terveznek?

 

off: Nem elég, hogy a Star Wars világába is belerondítanak, de még ebbe is..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem ez az a rész lesz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2015-re talán lesz belőle valami, addig majd csak kiderülnek dolgok a sztoriról is. Az meg hogy nem folytatás hanem különálló rész elég pontatlan megfogalmazás, mert különálló résznek vehetjük azt, hogy kiszabadítják a gyöngyöt, de vehetjük akár szimpla folytatásnak is...

Share this post


Link to post
Share on other sites
A Disney Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz; Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, Terminál) személyében megtalálta a megfelelő embert A Karib-tenger kalózai-sorozat következő, szém szerint az ötödik részének megírására.

Ajjaj... ha az a pacák írja a Karib 5 forgatókönyvét, aki elb***ta az Indy 4-et, akkor attól félek Johny Depp sem tudja majd megmenteni az új kalózos mozit. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az ötödik résznek már régóta van címe, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, vannak rendezői (Joachim Ronning és Espen Sandberg), csak a Disney vezérigazgatója Alan Horn szerint értékelhető forgatókönyve nincs. Legutóbb épp Jeff Nathanson írt egy vázlatot, de az sem ütötte meg a mércét. Nem baj Bruckheimer lelkes. Frissítette a naptárát, és megcélozta 2015 elejét forgatásra. Kinek kedve még egy Jack Sparrow kalandhoz?

 

cinestar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az új Karib-tenger kalózai mozi az ausztráliai Queensland-en fog majd forogni, a története pedig az 'Ismeretlen vizeken' után veszi fel a fonalat. Johnny Depp mellett valószínűleg Penelope Cruz-t is viszont láthatjuk, aki ráadásul Bardem felesége. Ezenkívül egyes híresztelések szerint Orlando Bloom is visszatérhet Will Turner szerepében.

Javier Bardem-től nem idegenek a negatív karakterek. A 2012-es Skyfallban ő tört rengeteg borsot James Bond orra alá, nem sokkal előtte pedig egy Oscar-díjjal gazdagodott a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért. A színészt legközelebb a 2015 február 20.-án megjelenő, The Gunman című filmben láthatjuk majd a vásznon.

 

cinestar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruhahahahaha!

Reboot lehet A Karib-tenger kalózai 5

Úgy tűnik, hogy újraindítják A Karib-tenger kalózait.

A Karib-tenger kalózai-filmsorozat legújabb epizódjával kapcsolatos késlekedés remek példa arra, hogy még egy 1 milliárd dollárt kaszáló széria sem kezelhető maradéktalan sikerként. A Disney ugyanis, ha teljesen elégedett lett volna a 4. rész teljesítményével, akkor valószínűleg mindent megtett volna, hogy a folytatást mihamarabb bemutassa, azonban, mint az ismeretes, a tervezett 2015-ös premiert tavaly ősszel elhalasztották Egy ideig még az sem volt biztos, hogy lesz ötödik epizód, azonban pár hónapja már számolhatunk a 2017-es júliusi premierdátummal.

A hat év kihagyás új forgatókönyvet és lehet, hogy rebootot fog jelenteni, legalábbis erről beszélt a minap Orlando Bloom, akiről korábban kiderült, hogy visszatérhet a sorozatba. A színész az IGN-nek elmondta, hogy még nem biztos, hogy szerepelni fog az ötödik részben, de azt tudja, hogy újraindítják a sorozatot - minden bizonnyal azért, hogy új nézők is csatlakozhassanak. Bloom elmondása szerint az új filmeket egyik fő szála karakterének kapcsolata lenne a fiával. Mindezt persze trükkös lesz megoldani, tekintve a legutóbbi részekben bekövetkezett eseményeket.

Az ötödik epizóddal kapcsolatban egyelőre csak az vehetjük biztosra, hogy Johnny Depp és Geoffrey Rush mellett szerepelni fog benne Brenton Thwaites, a fő rosszfiú pedig Javier Barden lesz. A film rendezői Joachim Rønning és Espen Sandberg.

sg . hu

http://sg.hu/cikkek/109592/reboot-lehet-a-karib-tenger-kalozai-5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Birtam mind a 4 részt) reméljük Depp is beválalja az 5dik részt) és bizzunk hogy nem rontják el vele a töretlen sikerét!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×