Jump to content
PirateClub.hu

X-Men: "Az elsők" (magyar előzetes)


hankock
 Share

Recommended Posts

Charles és Erik fiatalkora végre megelevenedik előttünk, a Fox és a Marvel ugyanis szabadjára eresztette Matthew Vaughn új filmjének, az X-Men: First Class-nek az első előzetesét, amely látványosra sikerült.

 

Amióta az X-Men: First Class készítői kihirdették, hogy mikor kerül fel a film első hivatalos előzetese a Facebookra, az igazi rajongók azóta vágták a centit. Mindennek azonban pár perce vége szakadt, hiszen meg lehet nézni a nagyon keveset beszélő, annál többet zenélő, különleges effektgazdag első videóanyagot a filmből.

 

 

A 20th Century Fox filmje az előző X-Men trilógia előzményeit fogja elmesélni és június harmadikán kerül bemutatásra Amerikában. Valószínűleg nálunk is nagyjából ekkor nézhetjük meg a filmet, igaz jelenleg sem a magyar premierdátum nincs kitűzve, sem a film magyar címe nem ismert.

 

sg

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Bepillantás a Pokoltűz Klub falai közé

 

A Fox közzétett egy új képet az X-Men: First Classból. Sebastian Shaw (Kevin Bacon) és Emma Frost (January Jones) állnak Pokoltűz klubban. Itt készítették el a Cerebrot, amit Xavier prof is használt az X-Men trilógiában. Az előzetest itt tudod megnézni.

 

pokoltuzklub.jpg

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

X professzor sorsa

Egy szerteágazó interjúban megkérdezték James McAvoy-t, hogy Az elsők végén azzá válik a professzor, akit a legelső X-Men részben megismertünk?

Az IGN kérdéséhez hozzácsapták még elméletben azt is, hogy kopasz és tolószékes lesz, valamint kialakul a maximális mutáns ereje. McAvoy a következőket tette hozzá a témához: "Bizony, így lesz. Látjuk, hogy miért nem képes a továbbiakban járni és miért került tolószékbe." - mondta a színész. "És remélhetőleg arra is fény derül, hogy miért veszítette el a haját is. A képregényben akkor válik kopasszá, mikor felfedezi az erejét. De mi nyilván nem ezt a módot választjuk majd." Az X-Men filmek előzményének számító Az elsők alcímű rész június másodikán várható kishazánkban is.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Folytatás várható?!

Meg sem jelent még Matthew Vaughn X-Men előzménye, a rendező és a stúdió máris folytatásban gondolkodik siker esetén... nem lesz ez így kicsit sok X-Men projekt producer urak?

Június másodikáig várnunk kell az X-Men trilógia előzményéül szolgáló Az elsőkre, azonban a stúdió és Matthew Vaughn nagyban gondolkodnak és a pletykák valamint a rendező célozgatásai szerint ha a pénztáraknál jól teljesít az előzményfilm, akkor folytatás várható. Vaughn ezt a folyamatot a Batman: Kezdődik és a Sötét Lovag párhuzamához hasonlította, miszerint az elsőben bemutatták a szereplőket, kibontakoztatták őket majd a másodikban teljesült ki az egész kemény ellenfelekkel. Ilyesmiben gondolkodik egy esetleges ismétlésben is. Ezek szerint tervbe van véve az X-Men 4-5, a Deadpool és Magneto spin-off, Farkas újabb filmje és ezek szerint Az elsők folytatása is. Őszintén megvallva uraim és hölgyeim, kell nekünk ez?

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...