Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
janoshman

The Avengers - A bosszú angyalai

Recommended Posts

THE AVENGERS

A Comic-Con 2010-en hivatalosan is bejelentették a The Avengers teljes casting-ját, így végre sikerült pontot tenni a több hete zajló találgatások végére. A kérdéses pontokra tehát a következők a válaszok: Mark Ruffalo veszi át Bruce Banner/Hulk helyét a kisebb botrány közepette kihajított Edward Norton-tól; Jeremy Renner fogja alakítani Sólyomszem /Hawkeye/-et, és ahogy már kiderült, Joss Whendon rendezi a filmet. Lássuk hát a The Avengers szuperhőseit felsorolva, képen, valamint az első - teaser - posztert a filmhez:
Vasember/ Tony Stark - Robert Downey Jr.
Amerika kapitány/ Steven Rogers - Chris Evans
Hulk/ Bruce Banner - Mark Ruffalo
Thor - Chris Hemsworth
Fekete Özvegy /Natasha Romanov - Scarlett Johansson
Sólyomszem - Jeremy Renner
Nick Fury - Samuel L. Jackson
Phil Coulson S.H.I.E.L.D ügynök - Clark Gregg
the_avengers_fan_poster2a.jpg

Természetesen nem az az újdonság, hogy Mark Ruffalo játssza el Bruce Banner, Hulk emberi formájának szerepét a Marvel hamarosan készülő The Avengers - A bosszú angyalai filmben (ez már két hónapja publikus), hanem az, hogy Ruffalo a franchise-ban első alkalommal a zöld óriás vászonra vitelében is segít, azaz Hulk nem az eddig látott 100% CGI technikával kerül a filmbe, hanem az Avatar-ban is látott stop-action, stop-motion módszerrel, vagyis a színész mozgásának és játékának digitalizált verziója adja a vázat, amire ráépítik Hulk skin-jét.
Ruffalo az alábbiakban nyilatkozott a dologról:
"Nagyon izgatott vagyok. Még senki sem játszotta el Hulk-ot, eddig mindig CGI-vel jelenítették meg. Most az Avatar stop-action, stop-motion techinkájával forgatunk, így ténylegesen én játszom el Hulk-ot. Jó móka lesz."
A színész beszélt arról is, hogy megpróbálják közelebb vinni a filmet az eredeti, klasszikus Bill Bixby rendezésében készült tévésorozathoz: "Imádtam az első tévésorozatot, a Bill Bixby-félét. Kicsit abba az irányba próbálom terelni a karaktert. Egy teljesen hétköznapi fickó volt, aki folyamatos rohanásban van, és közben próbál rátalálni az igaz szerelemre. Nagyon szimpatikus srác volt, mielőtt átalakult Hulk-ká, és elcseszett mindent."
A The Avengers - A bosszú angyalai mozifilm 2012. május 4-én kerül bemutatásra Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Clark Gregg és Tom Hiddleston főszereplésével. A filmet Joss Whedon rendezi.

Kevin Feige, a Marvel elnöke tavaly decemberben már megerősítette, hogy Vasember új páncélban fog feszíteni a The Avengers filmben- lassan már hozzászokhatunk, hogy ismét egy játékfigura formájában érkeznek el hozzánk a válaszok. A Hasbro ugyanis a 2012-es bemutató ellenére már készíti a The Avengers figurákat, melyek közül előkerült Vasember is, aki a képregényekből Hulkbuster néven megismert masszív páncélját viseli.
Bár ez közel sem hivatalos tény, Tony Stark jó eséllyel ezzel a páncéllal fog szembeszállni a Hulk-kal, aki egy ismeretlen forrás szerint agymosást kap és voltaképpen neki lesz köszönhető, hogy a három szuperhős - Thor, Amerika kapitány és Vasember - egyesíteni lesz kénytelen az erejét, hogy legyőzze, megalapítva ezzel a Bosszú Angyalai szövetéségét.
A Hulkbuster páncél Stark igaz nehézfegyverzete: a mozgékonyság és gyorsaság feláldozásával szinte áttörhetetlen vázat és maximumra növelt erőt biztosít, speciálisan arra tervezve, hogy akár kézitusában is felvegye a versenyt a tomboló zöld óriással.

Szép lassan gyűlnek az információk a The Avengers mozifilm kapcsán: néhány napja megnézhettük Vasember új páncélját (igaz, csupán játékfigura formában), valamint megtudtuk, hogy az agymosottan tomboló Hulk lesz az oka, hogy a három szuperhős egyesíteni kénytelen erejét - a Golden Globe díjkiosztó előtt pedig Chris Hemsworth adott egy újabb izgalmas információt:
"...aztán leforgatjuk a The Avengers-t, amiben mindegyikük együtt szerepel, (Thor), Hulk, Vasember és Amerika kapitány. Először jól összeverik egymást, majd megpróbálnak szövetségre lépni."
Bár fennáll az eshetőség, hogy a színész a trió vs Hulk meccsre gondolt, a legtöbben azt feltételezik, hogy Thor, Vasember és Amerika kapitány egymás ellen is meg fog küzdeni mielőtt A bosszú angyalait megalapítják.
filmtrailer.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Óh bakker azt hittem egy egyedülálló Amerika kapitány lesz :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Persze, hogy lesz külön filmje, még idén Amerika Kapitány: Az első bosszúálló /Captain America: The First Avenger/ néven. Jelenlegi állás szerint Magyarországi premier augusztus 4-e.

Itt:

captainamerica.com

és itt:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6461137&hl=Amerika+kapit%E1ny

több mindent is megtudhatsz róla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Óóóóóóóóó

Köszönöm! Csak neki lesz saját filmje előtte? Mármint pl egy sólyomszemet nem akarnak csinálni? Most nem akarok nekikezdeni képregényeket olvasni :)

 

Amúgy a zöldgyűrűsök nemlesznek (vagy az a félszemű?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mindenkinek lesz saját filmje, Iron man ugye van, Hulk is, Thor idén, Captain America idén stb.

 

A "zöld gyűrűsök" gondolom a Green Lanter akar lenni, de elkell h keserítselek, az DC nem Marvel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bosszú Angyalai - Cobie Smulders csatlakozott!

Aki nem kapott örömében a fejéhez, az bizonyára nem ismeri név szerint az Így jártam anyátokkal Robin-ját.
cobie3.jpg

A csinos sorozat-színésznő aláírt a Bosszú Angyalai egyik mellékszerepére, a S.H.I.E.L.D. nevű szervezetben lesz Nick Fury, azaz Samuel L. Jackson jobbkeze: Maria Hill. A női ügynök karakterére február 11-én fejezték be a producerek a tárgyalást és sikerült megbeszélniük Cobie-val a dolgot. Az Emelt fővel és a Hosszú hétvége után ez a harmadik filmje az Így jártam anyátokkal egyik sztárjának, ezeken kívül csak sorozatbeli szerepei voltak.
cinestar.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

....low budget produkcio lessz :((......

Share this post


Link to post
Share on other sites
Addig is itt egy fan made trailer (csak kamu, de azért lehet nézni)>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem tudok számokat a költségvetésről, de pl. Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Chris Evans elvállalta, a Hulk az Avatar technológiáján alapulva jön létre, a harcokhoz gondolom kell egy csomó CGI, szóval én bizakodó vagyok a minőséggel kapcsolatban.

 

Szerkeszt: Az fstage.com szerint 150 millió dolláros költségvetéssel rendelkezik a film.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Egyes értesülések szerint a Marvel készített egy titkos előzetest a The Avengershez, melyben egy új szuperhős is feltűnik majd. Az említett videót a Thor és az Amerika Kapitány előtt láthatják az amerikaiak.

 

 

premierfilmek

Share this post


Link to post
Share on other sites

És már csak az AK-t, meg a Thor-t mikor láthatjuk... Szivárogna ki :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
A Marvel vezetőségéhez új olvasnivaló érkezett, John Quesada a twitterjén írta, hogy Zak Penn leszállította a Bosszú Angyalai forgatókönyvét. A filmet 2012 május 4-én tervezik bemutatni, benne lesz Vasember, Amerika Kapitány, Thor és Nick Fury, akik a Hulk ellen veszik fel a harcot.

filmdroid.blog.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez így nem jó :( Soká lesz az a 2012 május 4 :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha jól tudom április végén kezdik el forgatni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Írói vélemény

Joss Whedon és Zak Penn közösen szerezték a Bosszú Angyalai forgatókönyvét, kettejük közül előbbi már beszámolt véleményéről, utóbbi még csak most fejti őket ki a közönség számára.

A Collider magazin elkapta némi beszámolóra Zak Penn szkriptíró urat, aki sok mindenről beszámolt a jövőre várható szuperprodukciónak számító Bosszú Angyalairól. Penn szerint félelmetesen jó sztorival érkezik majd a film, hű lesz a képregényhez és jóval a megírása előtt eldöntötték Joss Whedon-nal, hogy Sólyomszem is benne lesz Jeremy Renner személyében. Lényegében írnia kellett egy titoktartási megállapodást a Marvel-lel, de Penn azért elárulta, hogy sokat olvasott róla mit szeretnének a rajongók látni, meghallgatott sok részletes véleményt és ezeket olyanra formálta ami hű maradhat az eredeti sztorihoz de az ő elképzeléseikhez is. Természetesen nem adhat esélyt minden hozzászólásra, hiszen ahány ember annyi befejezést és karaktermegjelenítést látna de a legjobbakhoz tartani lehet és tartani is kell. Penn egyébként rendkívül izgatott, tekintve hogy hatalmas szuperhősök harcolnak egymásnak vállat vetve és nem cameo erejéig hanem egész estés játékidőben. Ez bizony kőkemény harcokat fog eredményezni a már ismert arcokkal (Thor, Amerika Kapitány, Vasember, Hulk).

cinestar.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Némi problémát okozott a Bosszú Angyalai háza táján a kiszivárogott forgatókönyv

A héten kiszivárgott a Bosszú Angyalai forgatókönyvének egy része, konkrétan a Nick Fury jeleneteit tartalmazó oldalak kerültek fel a netre. A készítők ezért úgy határoztak, hogy a forgatást egy időre berekesztik, legalábbis addig, amíg az ellopott oldalakat átírják. A világhálóra kikerült oldalak között van az a jelenet is, amely azt részletezi, ahogy Bruce Banner Fekete Özvegy előtt változik át Hulkká, e közben pedig Vasember és Amerika Kapitány egy nagy kazánházban bolyonganak. Állítólag a szkriptet akkor lopták el, mikor még Samuel L. Jackson Burbankben volt. Arról nem tudni, hogy mikor folytatódnak a munkálatok.
filmdroid.blog.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

...............elkezdödött a forgatás ...............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hulk megszólal

Az Edward Norton-os és Eric Bana-s Hulk verziókban nem volt szerencsénk Hulk-ot káromkodva, elmélkedve vagy épp csak trécselve hallgatni, ez a Bosszú Angyalai-ban változik!

Mark Ruffalo alakítja majd a nagy zöld melákot, akitől az első két Hulk filmben egy árva hangot sem hallhattunk(talán két szó volt azért az első részben: "Gyenge ember"), ám a Bosszú Angyalaiban ez teljesen máshogy lesz! A készítők szeretnék ha Bruce Banner nem csak emberként, de Hulk "állapotban" is képes lenne a beszédre, így talán könnyebben is megértetné magát a többi szuperhőssel. A Bosszú Angyalai tehát inkább a képregényhez igazodik, ahol Hulk beszél, gondolkodik és megőrzi tudatát átalakulása után is.

A Thor sajtótájékoztatóján a comingsoon oldalnak lehetősége nyílt arra, hogy Tom Hiddlestonnal beszéljen. A képregényfilmben a színész Lokit játszotta és a Bosszú Angyalaiban is fel fog tűnni. Hiddleston elárulta, hogy a cselszövő asgardinak nagy tervei vannak és végül nyolc szuperhős tudja csak megállítani.

De ki is az a nyolc? Valószínűleg a szuperhősök között akad néhány "szimpla" hős, azaz Nick Fury, Sólyomszem és Fekete Özvegy, rajtuk kívül ott lesz még Amerika Kapitány, Vasember és Thor. És ne feledkezzünk meg Hulkról sem. De ki lesz a nyolcadik? Lehet találgatni. És még az sem kizárt, hogy nem csak Lokival küzd meg a csapat, hanem Hulkkal, mivel őt vonja irányítása alá Thor féltestvére.

A Bosszú Angyalai jelenleg Új-Mexikóban forog, de rossz hír, hogy esély nyílt némi csúszásra a forgatással kapcsolatban pár kiszivárgott szkript-oldal miatt. A kitűzött megjelenés így is 2012. május 4.

cinestar.hu/filmdroid.blog.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Már majdnem megkérdeztem, hogy látta-e valaki, meg hogy milyen volt :(

EGyébként nem értem, miért baj, ha kiszivárog a forgatókönyv. Aki elolvassa, az lemarad egy élményről. Úgy kellneki, az ő hibája.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utcán árulják a The Avengers forgatókönyvét

Alig kezdődött el a The Avengers forgatása, amikor kipattant egy hír, miszerint a Samuel L Jacksonnak küldött forgatókönyvet ellopták – a tolvaj online elérhetővé is tett egy oldalt belőle a hitelesség kedvéért.

Az ügy komolyságát az is bizonyítja, hogy a Marvel szinte azon nyomban leállította a forgatást és bejelentették, hogy a szóban forgó oldalon szereplő jelenetet újra fogják írni.

A baj úgy néz ki, ennél jóval komolyabb méretet öltött. A Movieweb oldal beszámolója szerint ugyanis Los Angeles külterületén 10 dollár fejében egy utcai árustól bárki hozzájuthat a TELJES The Avengers forgatókönyvhöz, sőt állításuk szerint a dílernél az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és Quentin Tarantino Django Unchained filmjeinek a szkriptje is megvásárolható.

Az oldal munkatársai gyorsan átnézték a megvásárolt anyagot, és véleményük szerint egy olcsó papírra lemásolt, ellenben hiteles anyagnak tűnik, amin még Samuel L. Jackson vízjeles neve is szerepel.

Hogy milyen befolyással lesz ez a The Avengers filmre, teljesen megjósolhatatlan, de az szinte biztos, Joss Whedon nem fogja kidobni, és előröl kezdeni a forgatókönyvet.

Várjuk a további információkat…

filmtrailer.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mondhatok csúnyát a sok parasztról, aki inkább hamarabb elolvassa és el******a a többiek elményét?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Első kép a forgatásról:

 

A SuperHeroHype weboldal hozta le ezt a két képet, ami a The Avengers forgatásán készült, Albuquerqueben (New Mexico).

 

 

11617989_13f8dd478358d7d7348d804ad12f3226_l.jpg

 

11617987_392f543995c84cb579d25e4be2a023d7_l.jpg

 

 

premierfilmek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hangya és Darázs a Bosszú Angyalaiban

Nem is oly rég Tom Hiddleston azt találta mondani, hogy a Bosszú Angyalaiban nyolc szuperhőssel fog megküzdeni. Megindultak a találgatások, hogy kik is lesznek ezek a karakterek, a Fantastique magazin információja szerint Hangya és Darázs is fel fog bukkanni a produkcióban. Nem meglepő, hiszen a képregénybe a két hős a csapat alapító tagjai voltak.

A Hangya film így is be van tervezve, Edgar Wright dolgozik a forgatókönyvön és a rendezést is bevállalta, néhány hónappal ezelőtt diskurált Joss Whedonnal, aki a szuperhős csapat bemutatkozást vezényli le.

antman_006.jpg

filmdroid.blog.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites
A bosszú angyalai újabb ellenfele

A bosszú angyalainak csapatösszetételét könnyen kitalálhatjuk – Thor, Amerika Kapitány, Vasember, Sólyomszem és Fekete özvegy vannak a film Imdb adatlapján feltüntetve -, nemrégiben pedig a film főgonoszról is lerántották a leplet: Loki lesz az, Thor ördögi testvére, aki a kozmikus kocka segítségével rászabadítja az idegen Skrulls fajt a Föld lakosságára.

Bár legyőzendő ellenségnek ez épp elégnek tűnik, a LatinoReview információ alapján egy második elég combos rosszfiú is lesz a filmben: Thanos, aki először az 1973-as Vasember képregényben bukkant fel, és nevét Thanatos-ról, a görög mitológia halál démonjáról kapta.

A hír ugyan még nem megerősített, egy nyom azért vezet hozzá: a nemrég bemutatott Thor-ban ugyanis a San Diegoi Comic-Con fesztiválon megmutatták a Végtelen Kesztyű ereklyét, melyet maga Thanos kovácsolt és viselt, és szinte legyőzhetetlenné teszi viselőjét és már akkoriban azt rebesgették, hogy vagy a Thor vagy a The Avengers filmben lesz szerepe.

 

filmtrailer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem 3D-ben forgatják!

A mai divattal ellentétben a Marvel kötelékein belül nem 3D-ben fogja elkészíteni Joss Whedon rendező A bosszúállókat, legalábbis Mark Ruffalo legutóbbi twitter bejegyzése szerint.

Mark Ruffalo nem mást alakít a filmben, mint Hulk-ot és minap twitterén elcsipogta követőinek, hogy ne számítsunk arra, hogy Joss Whedon 3D-ben forgatja le A bosszúállókat. Ez csakis két dolgot jelenthet: vagy egyáltalán nem készül belőle 3D-s változat vagy utókonvertált 3D-s lesz, mint a Titánok harca vagy az idei Thor. Jelen esetben nem tudni a helyes választ, de a film csak jövő májusban érkezik, azon belül is harmadikán így van még idő megtudakolni az okosoktól.

cinestar.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát azért remélem lesz vagy 2 és fél órás mert azért nehezen képzelem el másfél órába.Áh de még Thanos is lehet na ott gyűlni fognak a pofonok :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miértnem 3D-ben??? Annyi mindent ki lehetne hozni 3D-ben egy akciófilből :( Harry Pooter 7 part 1 is milyen jó lett volna már, aztán kihagyták :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csak nehogy két részre szedjék...nem tudom mi lenne,ha menne a nagy harc,aztán kiírnák: "To be continued" :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerika kapitány és Vasember concept art

Két concept art is napvilágot látott a Marvel berkein belül, amelyek A bosszúállókat (The Avengers) hivatottak hirdetni a nagybetűs Comic-Con rendezvényen. Ínycsiklandóak!

A Marvel stúdió hatalmas hangsúlyt fektet A bosszúállókra, hiszen giga-produkciónak számít a filmeken belül is és a 2012-es év egyik legnagyobb durranásának számít. A rendezvényen két művészi kép kapott helyet a kapitányról és a bádogemberről!

comic-con-2011-captain-america-in-his-avengers-suit.jpg

iron-man-the-avengers-concept-art-388x600.jpg

cinestar.hu

 

És néhány érdekesség a filmnews jóvoltából:

A The Avengers – Bosszúállók a népszerű és örökzöld Marvel képregényen, A bosszú angyalain alapszik, melyet 1963-ban adtak ki először, és amely azóta is önálló képregény-intézmény.

Eredetileg ismét Edward Norton játszotta volna el Hulk szerepét, ám a közte és a Marvel Studios között zajló tárgyalások végül kudarcba fulladtak. Szóba került Joaquin Phoenix neve is, de végül Mark Ruffalo alakítja dühös zöld izomkolosszust.

Jeremy Renner komoly íjászleckéket vett, hogy hitelesen bújhasson bele Sólyomszem bőrébe.

Ez az első Marvel film, melyet világszerte a Walt Disney Pictures forgalmaz.

Maria Hill ügynök szerepében Cobie Smulders tűnik majd fel, akit az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismerhetünk. Előtte olyan nevek voltak esélyesek a szerepre, mint Mary Elizabeth Winstead, Jessica Lucas és Morena Baccarin.

Az eredeti Hulk megformálója, Lou Ferringo most is közreműködik, ugyanis ő fogja szinkronizálni Hulkot zöld üzemmódban.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csodálkozom, hogy nem írta be senki a topicba, de van egy kamerás Avengers teaser. A Captain America végefőcim után adták le.

 

http://indavideo.hu/video/Bosszut_allnak

 

A video a filmbuzi.hu-ról van

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×