Jump to content
PirateClub.hu

Superman


janoshman
 Share

Recommended Posts

Megvan az új Superman!

A Warner Bros. hosszú huzavona után végre hivatalosan is hozzánk vágta azt az információt, hogy ki is az új Superman!
henry-cavill-2.jpg

Zack Snyder egyedi meglátással készíti majd el az acélembert és lehetőség szerint visszahozza megtépázott hírnevét Christopher Nolan óvó szemeitől kísérve. A producerek és a Warner Bros. rendkívül izgatottan és elégedetten bejelentették minap, hogy Clark Kent, alias Superman nem más lesz, mint Henry Cavill. Ha nem túl ismerős a név illetve a fenti képen szereplő arc, felfrissítem az emlékezeteket: Cavill helyett kapott már a Csillagporban, illetve idén két kijövő filmje is lesz, a The Cold Light of Day Bruce Willis-szel valamint az Immortals Mickey Rourke-kal. Így értette hát Zack Snyder azt, hogy olyat választanak majd, akinek semmi köze sem volt eddig Superman-hez de megvan hozzá a karaktere. A Superman reboot, avagy Man of Steel 2012 decemberére van datálva, ez elvileg világpremier lesz.
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

Három színésznő a Superman női főszerepéért?

Sajtóértesülések szerint 3 színésznő jöhet szóba a Superman női főhősének szerepére. A Zack Snyder által rendezendő film jövő év karácsonya körül kerül a mozikba. Pár napja vált hivatalossá a hír, hogy Henry Cavill lesz Zack Snyder Superman-mozifilmjének főszereplője, így a castingosok elkezdhették véglegesíteni az egyik női főszereplőt, hiszen immáron a főszereplővel is készíthetnek próbafelvételeket. A Variety értesülései szerint három színésznő van versenybe a szerepért, mely azonban nem Lois Lane lesz.

A trió: Alice Eve, Diane Kruger és Rosamund Pike.

ladie.jpg

Eve-et legtöbben a tavalyi Túl jó nő a csajom főszereplőjeként ismerhetik, Krugert már sok filmben láthattuk A nemzet aranya-sorozattól a Becstelen brigantykig, míg Pike legutóbb a Hasonmásban tűnt fel a hazai mozikban, de annak idején a Halj meg máskor című James Bond-filmben is fontos szerepet alakított. A Variety cikke szerint egyébként a stúdió elkezdte keresni Superman főellenségét is, azonban arról nincs hír, hogy melyik konkrétan melyik karaktert képzelték el nemezisnek. A tervek szerint a forgatás nyáron kezdődik, a premierre pedig 2012. decemberében kerülhet sor.

sg.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Címlapon az új Superman

Megjelent az első fotó Henry Cavillről, ami Supermanné választását követően készült. Az Enetertainment Weekly magaziné a dicsőség, ők reagáltak leggyorsabban a szereposztási hírre.

Az Entertainment Weekly legújabb száma nem elég, hogy címlapon mutatja meg olvasóinak azt a Henry Cavillt, aki Supermant, azaz Clark Kentet fogja alakítani Zack Snyder jövő év végére tervezett filmjében, de még magáról a filmnek is szentelt pár oldalt, melyben a rendező és a színész is megszólal.

Többek között a meghallgatási folyamatról beszéltek, mely során Cavillnek fel kellett vennie Christopher Reeve egyik korai jelmezének másolatát, hogy a készítők lássák, hogy mutat benne. Cavill elmondta, hogy meglehetősen ideges volt, hiszen bár idei filmes főszerepére, az Immortals-ra kigyúrta magát, de a Bruce Willis-szel forgatott The Cold Light of Day című krimi idejére el kellett tüntetnie az izmait, s a meghallgatásra nem sokkal e film forgatását követően került sor. A rendező elmondása szerint azonban a színésznek nem okozott gondot a klasszikus jelmez viselése, s ami a legfontosabb, hogy sok más próbálkozóval ellentétben, nem nézett ki nevetségesen a gúnyában - ekkor érezték úgy, hogy rátaláltak az új Supermanre.

feb252011_1143_308x396.jpg

sg.hu

Link to comment
Share on other sites

Kevin Costner a Superman-ben?

Kevin Costner, aki legutóbb az Amerikában januárban bemutatott The company Men-ben volt látható, a pletykák szerint szerepelni fog Zack Snyder Superman reboot-jában. Mivel egyelőre csupán spekulációkról van szó, a találgatások Costner életkorából indulnak ki, így több egyéb között Perry White, Jonathan Kent vagy Sam Lane tábornok (Lois apja) karaktere jöhetne szóba a számára.

hir_kevincostner_pletyka_supermanreboot.jpg

Ha a mai generáció számára már nem mond túl sokat Kevin Costner neve, érdemes róla tudni, hogy a késői ‘80-as, korai ‘90-es években volt a csúcson, a Farkasokkal táncoló című etno-drámájáért 7 Oscar-díjat is begyűjtött (ő maga a legjobb rendezőként és -filmként).

moziplussz.hu

Link to comment
Share on other sites

Superman casting hírek? Viggo Mortensen lehet Zod tábornok

Amikor először bejelentették a Superman reboot-ot, rögtön az a hír kezdett keringeni a világhálón, hogy Zod tábornok lesz az Acélember fő ellenfele a filmben. Zack Snyder rendező azonban rögvest meg is cáfolta az ezzel kapcsolatos pletykákat.
Nem sokkal később egy újabb hír jelent meg, amiben Alice Eve, Diane Kruger és Rosamund Pike közt látszott eldőlni egy kryptoniai gonosz, Ursa szerepe. A hölgy az eredeti filmben a Zod tábornok által vezetett trió egyik tagja.
viggo-mortensen.jpg

Az utolsó döfést Snyder cáfolatának a THR legújabb beszámolója adja, amiben az áll, hogy Viggo Mortensen áll a Zod generális megformálására szánt színészlista élén, sőt Snyder már találkozott is a színésszel. Legutóbb ugyan Kevin Costner-ről pletykálták ugyanezt, ám az új hírek fényében már a legtöbb oldalon az áll, Costner Superman apját fogja alakítani.
Egyre több a pletyka és egyre nehezebb eligazodni köztük, jó lenne, ha a stúdió előállna már valami konkrétummal is...
filmtrailer.hu
Link to comment
Share on other sites

Diane Lane lesz Superman anyja

A Clark Kentet/Supermant alakító Henry Cavill után itt a második hivatalosan bejelentett szereplője Zack Snyder Superman-filmjének: Clark Kent nevelőanyját, Martha Kentet Diane Lane (Rablóhal, A hűtlen) alakítja majd. Ha Costner is leszerződik, Lane-nel alkothatnak párost, mint Superman szülei. A Playlist blog tudni véli azt is, hogy Snyder korábbi cáfolata ellenére a film főgonosza Zod tábornok lesz.

20110303dianelane.jpg

origo.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Superman friss:

Diane Lane azt nyilatkozta a Supermannel kapcsolatban, hogy nagyon szerette a 300-at és roppant hízelgő számára, hogy felajánlottak neki egy ilyen fontos szerepet. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Zack Snyder elmondta, hogy egy teljes reboot lesz, mint amilyen a Batman: Kezdődik! volt. Snyder azt is bejelentette, hogy Kevin Costner fogja játszani Superman földi apját, Jonathan Kentet.

premierfilmek

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Amy Adams játszhatja Superman szerelmét

Idén veszi kezdetét az új Superman film (reboot/remake) forgatása, a főszerepre pár hete meglelték a megfelelő személyt, Henry Cavill öltheti fel az S-es ruhát. Napvilágot látott egy olyan pletyka is, hogy Lois Lane nem lesz jelen a filmben, ám ezt megcáfolták, az is kiderült, hogy rengeteg színésznő neve kering a szereppel kapcsolatban Kristen Stewart, Rachel McAdams, Jessica Biel, Dianna Agron, Malin Akerman, Olivia Wilde, Mary Elizabeth Winstead, Kristen Bell és Lake Bell is olvasható volt ezen híresztelésekben, többen Wilde-ot emlegették fő esélyesként.

Az alkotók kipiálhatták listájukon az egyik feladatot, ugyanis Amy Adams írhatja alá a szerződést, a háromszoros Oscar-jelölt hölgy formálja meg Lane-t, Clark Kent szerelmét és újságíró kollégáját. Cavill és Adams között van néhány különbség, a színész 28 éves, míg a színésznő 36.

NEOKZ32oyqGISQ_1_1.jpg

"Hatalmas, óriási keresés folyt. Számunkra ez egy igen fontos kérdés volt, nyilvánvaló, hogy ez egy nagyon fontos szerep. Rengeteg színésznőt meghallgattunk, de rögtön azután, hogy találkoztunk Amy Adamsszel úgy éreztem ő a tökéletes személy a feladatra." - mondta Zack Snyder rendező a Los Angeles Times-nak.

Korábban azt pletykálták, hogy Viggo Mortensen játssza a Superman film főgonoszát. Ezt megcáfolták, viszont most Edgar Ramirezt emlegetik.

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

Metallo vs. Superman?

Zack Snyder fantáziája tovább szárnyal a Superman: Man of Steel esetében, de ott nem fog elrugaszkodni a földtől, hiszen ígéretéhez híven realisztikus és kőkemény lesz.

Összegezve az eddig ismerteket, tudjuk, hogy Henry Cavill lesz az acélember, Amy Adams alakítja Lois Lane-t és a Kent szülők kiléte sem ismeretlen, de ki lesz Superman fő ellenfele? A MovieNewz már ezt is tudni véli, szerintük Metallo lesz az, akit Sam Lane (Lois Lane édesapja) kísérletez ki, hogy megalkothassa a szuperkatonát. De ki alakítja majd a fémszörnyeteget? Találgatások vannak, de érdekes módon egyetlen pletyka sem említ neveket vagy konkrétumokat. Clark Kent a történet szerint a huszas éveiben jár, mikor találkozik Metallo-val.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Michael Shannon lesz Superman ellenfele

Zack Snyder először tagadta, hogy a Superman: Man of Steelben benne lesz Zod tábornok. Később azonban mégis szállingóztak olyan hírek, hogy az Acélember Zoddal méri össze erejét. Viggo Mortensent, majd Edgar Ramirezt emlegettek a szerep kapcsán, néhány napja pedig Michael Shannon is szóba jött. Végül kiderült, hogy Shannon valóban bekerült a produkcióba és Zod tábornokot fogja alakítani.

NEJSEhblXr4KNK_1_4.jpg

"Zod nem csak Superman legfélelmetesebb ellenségeinek egyike, hanem a legjelentősebb is, méghozzá azért, mert másokhoz képest ő ismeri gyenge pontjait. Michael erőteljes színész, aki egyszerre képes értelmet és rosszindulatot belevinni ebbe a karakterbe, ez pedig tökéletessé teszi a szerepre.

A tábornok is Krypton szülötte, csak úgy, mint a főhős. Felbukkant a 78-as filmben, majd a folytatásban már Superman életére tört. Korábban pletykálták, hogy egyik katonája, Ursa is szerepel a forgatókönyvben, állítólag Olivia Wilde fogja játszani.

filmdroid.hu

Link to comment
Share on other sites

Superman női ellenfele

Elképzelhető, hogy Faora lesz a Superman női fő gonosza és olyan hírek is napvilágot látták, melyek szerint Zack Snyder a Csillagok háborújából ismert Coruscant bolygóhoz hasonlóra tervezi a Kryptont, ahonnan Superman származik.

Faora a Krypton bolygón született és közismert sorozatgyilkosként tevékenykedett, de valamiért csak férfiakat ölt, ezen kívül más kriptoniakat rabszolgaként tartott egy táborban. A hatóságok elkapták és 300 évre ítélték, amelyet a Phantom Zone-ban kellett letöltenie, így megúszta Krypton megsemmisülését. A hölgy egyébként elsajátította a Horo Kanu harcművészetet, tudja, hogy hova kell ütni, ismeri a kryptoniak leggyengébb pontját. Így bizony Superman nem tudja egykönnyen legyűrni.

Az is kiderült, hogy Jor-El és felesége, Lara is látható lesz a produkcióban.

premierfilmek.freeblog.hu/filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Clark Kent Afrikában?

A legfőbb szerepek letisztázottak, megvan az acélember, az oldalbordája meg a kötelező szülők is de arról továbbra is csak találgatni tudunk, hogy Superman életének mely szakaszát láthatjuk majd.

Úgy tűnik ez sem marad rejtély tovább, a Bleeding Cool kiderítette, hogy Clark Kent születésétől egészen Superman kialakulásáig majd kiteljesedéséig végigkísérhetjük a sztorit. A történet kísértetiesen hajaz a Mark Waid rajzolta Birthright című képregényre, mely a Krypton pusztulásával kezd, Jor-El a földre küldi fiát, Kal-El-t, hogy megóvja és egy szerető család vegye gondozásába, Kent-ék. Clark felcseperedve újságíróként részt vesz két afrikai fél kibékítésében majd visszatér Smallville-be többet megtudni erejéről és eredetéről. Így születik meg az általunk is ismert hős! De hogy jön a képbe a Michael Shannon játszotta Zod tábornok és Metallo? Érdekességként megemlítem még, hogy Zack Snyder úgy képzeli el Krypton-t, mint ahogy George Lucas a Star Wars-ban Coruscant bolygóját.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Superman-t egy nő pi...rítja el!

Zod tábornok nem egyedül tör borsot... elnézést, kriptonitot Superman orra alá, itt lesz hű és bájos de épp annyira veszedelmes segédje, Faora is Antje Traue színésznő képében.

pan432.jpg

Faora különleges képessége kinézetén és nemi identitásán kívül, hogy bármikor képes mutagén vírusok létrehozására, kialakítására, mindezt Zod tábornok céljaiért. Az őt megtestesítő mutatós színésznőt, Antje Traue-t leginkább a 2009-es Pandorum-ból ismerhetjük, ahol szintén megállta a helyét így nem lesz gondja a kripton első számú emberével sem.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Russell Crowe lehet Jor-El

Több úriember neve is felmerült Superman biológiai édesapja, Jor-El szerepére a Warner Bros. által konferált Zack Snyder és Christopher Nolan produkcióba, a Man of Steel-be.

Mint említettem volt, több név is keringett a készítők kis fejecskéjében Jor-El-t illetően, leginkább Sean Penn, Clive Owen és Russell Crowe volt versenyben. Ha engem kérdeztek a Warner Bros. remekül döntött Crowe urat illetően, szerintem nagyszerűen alakítja majd Superman, azaz Kal-El valódi édesapját. David Goyer szkriptjét eddig olyan nevekkel töltötte meg Zack Snyder rendező és Christopher Nolan producer, mint Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Michael Shannon (Zod tábornok) és Antje Traue (Faora).

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Superman: Man of Steel dátum

Jó hír a rajongóknak, hogy kitűzték végre a Superman: Man of Steel hivatalos dátumát, de rossz is egyben, ugyanis a 2012-es megjelenésből nem lesz semmi, helyette későbbre kell számítanunk.
Zack Snyder nagyot villantott az Álomháborúval is, a következő nagyszabású próbálkozása pedig a Superman franchise felélesztése lesz, ahogyan azt Nolan tette a bőregérrel. Apropó, Christopher Nolan is ott sertepertél a projekt háza táján és produceri mivoltában felügyeli, segíti Snyder munkáját. A szkriptet David S. Goyer írta, Clark Kent-et Heny Cavill alakítja, de ott lesz Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner és Michael Shannon is, tehát nagy baj nem lehet. A film hivatalos premiere 2013. június 14 lett.
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...