Jump to content
PirateClub.hu

Egy Magyarországon forgatott film uralja Amerikát


bikas
 Share

Recommended Posts

Úgy néz ki, hogy A rítus letaszította az élről Natalie Portmant, ami már csak azért is érdekelhet minket, mert Anthony Hopkins Magyarországon (is) forgatta új filmjét, melyet itthon tavasszal mutatnak be.

 

Amerika jelenleg legnépszerűbb filmjét Magyarországon forgatták. Anthony Hopkins új filmje, A rítus (The Rite) ugyanis az előzetes becslések szerint 15 millió dollárt jövedelmezett az első három napon Amerikában, így az már most biztosra vehető, hogy a 37 millióba kerülő horror rentábilis lesz. A siker kulcsa egyértelműen az volt, hogy az ördögűzős témával a fiatalok is jóval többen nézték meg a filmet, mint azt egy idősebb főszereplős, inkább felnőtteknek szóló alkotás esetében várni lehet. Az exit pollok szerint a férfiak és a nők aránya a vetítéseken nagyjából 50-50%-os volt, míg a nézőknek meglepően magas, 36%-a volt 25 éven aluli.

 

 

Érdekesség, hogy A rítust Amerikában egy héten mutatták be a Jason Statham-féle The Mechanic című Bronson-feldolgozással, s a két film nálunk is ugyanazon a héten fog debütálni a mozikban. A hazai "A rítus kontra The Mechanic" párbajra március 10-én kerül sor. Ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a győztes személyét. (A két filmnek nem lesz egyszerű nézőket szereznie, hiszen ugyanezen a napon láthatjuk először Adam Sandler új komédiáját Jennifer Anistonnal (Kellékfeleség), valamint az Anyát a Marsra! című animációt is.)

 

SG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...