Jump to content
PirateClub.hu

The Beaver


bikas
 Share

Recommended Posts

Mégiscsak bemutatják az új Mel Gibson-filmet. Itt az előzetes


Lehet, hogy jóval kevesebb néző szeme láttára, de tavasszal Amerikában mozikba kerül az a The Beaver című film, melynek bemutatóját gyártója korábban elhalasztotta Mel Gibson rendőrségi ügye miatt.

Pár nappal a premierdátum kitűzését követően megérkezett a The Beaver című film első előzetese is, ami alant meg is tekinthető. A kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster rendezésében a kétszeres Oscar-díjas Mel Gibson lesz a főszereplő, a történet pedig, mint a videóból kiderül, nem feltétlenül olyan, amit megszokhattunk a színésztől.



A The Beaver eredetileg idén került volna mozikba, azonban a gyártó Summit Entertainment Mel Gibson botránya miatt határozatlan időre elhalasztotta a bemutatót és ezzel az Oscar-jelölés lehetőségéről is lemondott. Sokáig úgy nézett ki, hogy a film dobozban végzi, vagy csak DVD-n jelenik meg, azonban a stúdió a napokban bejelentette, hogy 2011. tavaszán mégis műsorra tűzik Jodie Foster rendezését, melyben Gibson a rendezőnő szerint pályája "legerősebb és legmegindítóbb" alakítását nyújtja.

A CBS News és a Vanity Fair felmérései alapján egyébként a mozinézők 76%-át nem befolyásolják egy film megtekintésében a benne játszók magánügyei, jelen esetben Gibson balhéi.


SG
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...