Jump to content
PirateClub.hu

Modern Vuk


hankock
 Share

Recommended Posts

Hogy nézne ki a Vuk rajzfilm, ha manapság készítették volna?

 

- Vuk eleinte kacsákra vadászna, de miután egy kacsa önfeláldozóan megmenti az életét, vegetáriánussá válik. Bármikor is álljon be ez a fordulat, lehetőleg már a film közepe előtt legyenek némi lelkiismeret-furdalásai.

 

- A falusiak a film vége fele rájönnek, hogy az állatokat rabszolgaságban tartották, és az összeset háziállatukat szabadon engedik, akik ezentúl harmóniában élnek majd együtt az erdőben.

 

- Mindezt egy különféle növényevőkből álló nagyon vegyes csapat éri el, akikhez egy idő után Vuk is csatlakozik. A többiek eleinte bizalmatlanok, félenek tőle hogy megeszi őket, nem akarják befogadni. Egyszer viszont más rókák akarják megenni őket, Vuk csak egy nagyon rövid pillanatnyilag habozik kinek a pártjára álljon, majd elkergeti a többi rókát.

 

- Vuk ás Vahur rájönnek, hogy amit egymás fajtája iránt éreztek az mind csak előítélet, és a film végére legjobb barátok lesznek.

 

- A vadász nem kedélyesen beszélgetne tájszólással a többi falusival, hanem mániákusan aggresszív lenne, a film során többszörösen hangoztatná, hogy az ember felsőbbrendű faj, minden szinten hasonlítana egy náci katonatisztre, a végén meg belezuhanna egy szakadékba. Lehetőleg előtte a perembe kapaszkodik, Vuk megsajnálja és megpróbálja kimenteni, de a vadász gonoszul őt is megpróbálja magával rántani, de ez okozza vesztét.

 

vicclap

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...