Jump to content
PirateClub.hu

Top Gun 2


hankock
 Share

Recommended Posts

Egy amerikai stúdió elhatározta, hogy folytatást készít 1986 legsikeresebb filmjének, a Top Gun-nak, így most már csak Jerry Bruckheimer producer és Tony Scott rendező bólintására várunk.

 

A Vulture értesülései szerint a Paramount Pictures stúdió ajánlattal kereste meg Jerry Bruckheimer producert és Tony Scott rendezőt, hogy készítsék el 1986-os sikerfilmjüknek, a Top Gunnak a folytatását. Természetesen a második rész már új karakterekről szólna, de a hír szerint Tom Cruise is kaphatna egy kisebb szerepet a filmben. Ezt egyébként Tom Cruise ügynöke cáfolta az Entertainment Weekly-nek, majd idővel a cáfolat eltűnt az oldalról, így meglehet, hogy mégiscsak láthatjuk mellékszerepelni vagy cameózni napjaink egyik legnagyobb filmsztárját.

 

A hírek szerint a Top Gun második részét az a Christopher McQuarrie írná, aki legutóbb a Valkűr történetével jelentkezett, nemsokára pedig Az utazóban (The Tourist) láthatjuk kiírva a nevét, mint a forgatókönyv szerzőjét. Jerry Brukheimer egyébként még júniusban elmondta, hogy maga a repülős és vadászgépes társadalom teljesen megváltozott az első film óta, így másféleképp kellene megközelíteniük az esetleges folytatást. A Top Gun a maga idejében gigantikus siker volt, 176 millió dolláros amerikai bevételével 1986 legsikeresebb filmje lett a Krokodil Dundee előtt.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Top Gun 2 megerősítve, a rendező Tony Scott

 

Az elmúlt héten a Paramount Pictures ajánlatot tett Jerry Bruckheimer producernek és Tony Scott rendezőnek, amiben azzal bízta meg őket, hogy az 1986-os Top Gun filmnek készítsenek folytatást. A Száguldó bomba sajtótájékoztatóján Scott bejelentette, hogy elfogadta a Paramount ajánlatát, sőt már körvonalazódott is benne néhány ötlet a Top Gun 2 sztorija kapcsán.

“Nem várom meg a forgatókönyv elkészülését (Christopher McQuarrie – Az utazó, Közönséges bűnözők – írja). Megcsinálom magamtól a házi feladatomat. Leutaztam a nevadai Fallon-ba, és egy teljesen új világ várt rám.” – meséli a Hitfix riporterének. “Ezek a számítógép geek-ek, ezek a gyerekek harci játékokat játszanak Fallonban, és ha bármikor mégegyszer háborúba kell vonulnunk közép-keletet, Távol-keleten vagy bárhol máshol, ezek a srácok már robotgépekkel repülnek. Emberek nélküli légierőt hoztak létre.”

“Úgy működtetik ezeket a harci robotokat, mintha játék lenne, de ez igazi” – folytatta Scott. “Teljesen lenyűgözött ez a világ, annyira más mint a régi időkben volt.”

A kérdésre, hogy Tom Cruise újra felbukkan-e 35 éves szerepében, Scott nem válaszolt.

 

aquila.la

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...