Jump to content
PirateClub.hu

A televíziózás leglustább karakterei


hankock
 Share

Recommended Posts

Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra

 

Mindannyian tudjuk mikor van karácsony, húsvét és mikor kelünk útra, hogy nyári tűzijátékot lessünk. Augusztus 10-e több szempontból kilóg a sorból, nemhivatalosan ugyanis ez lenne a Lusták Napja. Miért is ne? Ünnepeljük az anyákat, az apákat, de mi lesz azokkal, akik a mindennapi meló helyett inkább a lábukat lógatják és várják a segélyt? A tévé is tele van naplopókkal, a TvSquad hetes listája összegyűjti közülük a legjobb arcokat.

 

 

lazy-char1.jpg

 

Homer Simpson - (The Simpsons): A hosszú ideje futó animációs sorozatban is előkelő helyen áll, de amúgy is őt hívhatjuk a lustaság királyának. Elég, ha a képre nézünk, a családfő erre született, ebben a legjobb. A szerethető karakter inkább vedel sört és tömi a fejét fánkkal, minthogy a ház körül segítsen / melózzon. Jelmondata: "Ha valamit nehéz véghez vinni, inkább hagyd a fenébe!"

 

 

ga100831_hun.gif

 

ga100814_hun.gif

 

Garfield:Garfield cinikus, lusta, narancssárga színű macska, aki folyton az evésre gondol. Egy olasz étteremben született, innen az ételek, különösen az olasz ételek iránti szeretete. Kedvenc étele a lasagna. Reggelenként az ő szemében a kávé egy igazi kincs. Utálja a hétfőket, a februári hónapot, a postásokat, a kutyákat, a pókokat, a vekkerét és a mazsolát. Kedvenc időtöltése az evésen kívül az alvás. A hétfőket sokszor átalussza. Általában Jon fogyókúrára fogja és ilyenkor gyakori a látomás Garfieldnál és ez néha bonyodalmat okoz, pl. nyalogatja a szomszéd szobrát, amiről azt hiszi, hogy fagyi. A mindenféle étel mellett gazdája, Jon páfrányát is meg szokta enni. Garfield és Ubul közt nem éppen felhőtlen a kapcsolat, Garfield butusnak találja Ubult, mindig lelöki és kigúnyolja hosszú nyelve és mindenhova odanyáladzása miatt.

 

"Néha úgy tűnik, nincs elég idő egy napban mindahoz a semmittevéshez, amit semmit teszek"

 

 

lazy-char2.jpg

 

Gregory House - (Doktor House): Persze, legirónikusabb dokink zseni meg minden, így csuklóból kirázza a bonyolult orvosi esetek megoldásait, mi meg csak lesünk, hogy akkor most mi van. Ennek ellenére az ürge simpson-i lustasággal van megáldva, ami erősen kompenzálja tehetségét. Simán hagyja, hogy csapata a legnagyobb elánnal vesse magát a munkába, míg ő az ügy végén beböfögi a megoldást, és így a nap hőse lesz.

 

 

lazy-char3.jpg

 

Stanley Hudson - (The Office): Megtévesztő ugye? Ott ül a hp-monitor mögött és jelentőségteljes pillantásokkal próbálja erősíteni, ő bizony dolgozik. A fenét! Nem eldöntött, hogy miért olyan lusta dög a Hivatal dolgozója, de annyi biztos, hogy a munkáját nagyon utálja. Így próbál is eltűnni a radarképről, leszegett fejjel közlekedik, hátha a kollégák nem is veszik észre, hogy egyáltalán ott van.

 

 

lazy-char4.jpg

 

Peggy Bundy - (Rém rendes család): Na igen, ő talán a tévézés történelmének legrosszabb neje. Állandóan lehúzta Alt, aki hiába könyörgött vacsoráért, sose kapta meg. Bezzeg a szexet két kézzel osztogatta (volna) az asszonyka. Állandóan a kanapén ücsörögve láthattuk, amint Oprah tanácsait lesve mosta az agyát, amikor pedig éppen fel talált állni azért ment, hogy rágyújtson néhány cigire. Abban az állandó dögunalomban.

 

 

lazy-char5.jpg

 

Kenny Powers - (Eastbound & Down): Az ő lustasága aztán tankönyvbe illő példa: három injekcióstűvel beadagolja magát az ex-baseball játékos, aztán már nyitja is a hűtőt, hogy kivegyen egy doboz sört. Aztán fogja magát, hogy kimenjen futni és edzeni egyet, de mire rálép a teljesítendő szakasz startvonalára, eszébe jut, hogy inni kéne még egy sört, szóval inkább visszabattyog a konyhába. Így csúsznak le a profi sportolók általában.

 

 

lazy-char6.jpg

 

Jane Lane - (Daria): Ez az emósnak kinéző animált csaj a sorozatban bármire képes lehetett volna, így ezt be is kívánta bizonyítani. Beállt pompon-lánynak, aztán ugyanezzel a lendülettel ki is lépett. Aztán ezt eljátszotta legalább hússzor, csak éppen az elfoglaltságok váltották egymást, amikre ráunt. A legnagyobb gondja az volt, hogy bármihez lett volna tehetsége, csak éppen leszarta a világot. Ezt a külseje is mutatja.

 

 

lazy-char7.jpg

 

Ron Swanson - (Parks and Recreation): Egy irreálisan festő, bajszos ember zárja a sort, aki szintén utál dolgozni. De hát ez itt már nem is meglepő. A lusták társaságának utolsó előtti tagja, aki egyszer csúnyán benézte az ügyetlen asszisztense miatt. Egyszer 94 találkozóra kellett mennie, amiken bizony jól ledolgozta az eddigi nemtörődömséget.

 

commentcom

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...