Jump to content
PirateClub.hu

Star Trek 2. - Into Darkness


hankock
 Share

Recommended Posts

J. J. Abrams és Damon Lindelof még nem írták meg a 2011-re ígért Star Trek 2 sztoriját, de azt már tudják, hogy a 82-es Khan haragjából csinálnak remake-et. A gonosz űrhadúrt az eredeti Star Trekben Ricardo Montalbán játszotta, az új változatban a smink nélkül is egyiptomi (de inkább travi) kinézetű Nestor Carbonellt szemelték ki főszereplőnek, aki Richard Alpertet játssza a Lostban.

 

(egyelőre ennyi)

 

(index)

 

 

Kitűzték a Star Trek folytatás premierjének időpontját

 

A mozibemutató és a DVD megjelenést követően sokat beszéltek a Star Trek folytatásáról, egy ideje azonban nem hallani róla semmit. A Paramount Pictures viszont a napokban bejelentette a kitűzött bemutató dátumát: 2012. június 29.

Az első film 150 millió dollárból készült és 385 millió bevételt ért el nemzetközi szinten, nem vitás, hogy a második rész ugyanilyen jól, vagy még jobban fog teljesíteni, főképp, mivel ha nem csalódom érkezni fog hozzánk egy olyan hír is, amiben közlik, hogy 3D… A forgatás még idén elkezdődhet.

Az időpont nagyon messze van, és sokan – köztük én is – reménykedtem benne, hogy jövőre elkészül a film, de a 2011-es nyarat elnézve azért annyira nem fogunk unatkozni: lesz Pókember 4, Másnaposok 2, Karib tenger kalózai 4, Thor, Amerika kapitány, Transformers 3, Green Lantern és a Harry Potter utolsó filmje. Persze, ezekre is még több mint egy évet kell várni…

 

filmtrailer

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

Már jó ideje köztudott, hogy előkészületben van a következő rész, annak ellenére, hogy az új darab nem az igazi-eredeti Star Trek, nekem bejött, így különösebben nem bánom, hogy ezt a vonalat viszik tovább (bár mi mást is tehetnének :) ). Khan-ból viszont ezzel már egy kicsit talán sok lesz, szó se róla, Ricardo Montalban a sorozatban és a filmben is remek alakítást nyújtott, illetve Nestor Carbonell-t is bírom (Lost-ból természetesen :) ) én jobban örülnék, ha teljesen új kalandokat vinnének mozivászonra, bár azt meg kell jegyezni, hogy az 'alternatív univerzumos kibúvó' miatt gondolom nagyban módosulnának a dolgok a második ST-filmhez képest, így akár még ez is lehet nagyon egyedi (de a Genesis-projektet már tényleg hagyják ki :) ). Szóval én várom a filmet, remélem legalább olyan színvonalúra sikeredik, mint az idei. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 9 months later...
Star Trek 2 promó poszter, kép vagy ilyesmi

 

A Collider oldal tette közzé az alábbi promó képet/posztert, de gyorsan le is szögezték, hogy ezt nem hivatalos, legalábbis nem tőlük érkezett. A folytatáshoz jövőre látnak hozzá, a hivatalos bemutató időpontja 2012 június 29-re esik. J.J. Abrams nem fog visszatérni a rendezői székbe, ő egyébként is elfoglalt a Super 8 projekttel, egyelőre azt se tudjuk, hogy kivel gyűlik meg a baja az Enterprise legénységének. Azt már leszögezték, hogy Kahn fog keménykedni a világűrben, hiába is várja több millió Star Trek rajongó, a figura talán majd egy másik részben fog feltűnni.

 

Star-Trek-sequel-image-poster-promo-item.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
Startra kész a Star Trek 2

 

"– Elég nagy feszültségben éltem, mert túl sokat molyoltam a Super 8-al" – ismeri be a rendező. "– De most, hogy már tényleg az utolsó simításokat végezzük a filmen, fellélegezhetek, és jöhet a Star Trek. A forgatókönyvön még kell dolgoznunk egy kicsit, de gyorsan fog haladni a munka, ha már nem kell másra is odafigyelnem". A hetvenes években játszódó Super 8 kamasz hősei zombifilmet akarnak forgatni az erdőben, ehelyett azonban egy különös szörnyre bukkannak, amely hamarosan az egész kisvárost rettegésben tartja. A film tisztelgés a Spielberg-féle klasszikus fantasztikus filmek előtt, a mester egyébként a Super 8 producere. /Uip Duna Film/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
J.J. Abrams épp végez a Super 8 munkálataival, ősszel pedig indul az Alcatraz című gigasorozata, de nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a Star Trek 2-őt is neki kell összehoznia.

 

A forgatókönyvön ezen másodpercekben is dolgozik Roberto Orci és Alex Kurtzman, de némileg megrekedtek egy részénél és arra várnak, hogy J.J. Abrams kisegíti őket pár díjnyertes ötlettel. Amíg ez megtörténik és elkezdődhet idén a forgatás, addig nem tétlenkedett a kiadó sem és kitűzte a Star Trek 2 premierdátumát: ez 2012. július 29-re esik. Elméletileg ezen a becses napon visszatér a vászonra az összes eddigi szereplő, kivéve talán Karl Urban karakterét, de még semmi sem biztos, hiszen a szkript sincs teljes formájában. Vajon tartani tudják a tervezett dátumot?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

J.J. Abrams jóslata

Komédiába is elmenne, ami az utóbbi időben történt a 2009-es Star Trek folytatása körül, de a rendező végre a helyén, a forgatókönyvvel is minden klappol, kezdődhet a forgatás... ugye?!

J.J. Abrams szerint igen! Az egyedi látásmódú úriember sokadjára erősíti meg a médiának, hogy bizony, ő fogja készíteni a Star Trek 2-őt, de ezzen nincs semmi meglepődni való: korábban csak mismásolt és mellébeszélt, nem csoda a bizonytalanság megléte. A Vulture jelentése szerint Alex Kurtzman (a másodíró) végzett az első rendezői debütálásának számító Welcome to People munkálataival, így ezer százalékban a Star Trek 2-re tud koncentrálni. Ennek eredményeképpen Abrams bejelentette, hogy a forgatás idén decemberben már el is indulhat, örvendjünk! A folyatás jelenleg 2012-ről átcsúszott 2013-ra, pontos dátum még nincs. A főbb szereplők természetesen visszatérnek, tehát újra láthatjuk Zoe Saldana-t, Zachary Quinto-t, Chris Pine-t, Karl Urban-t, Anton Yelchin-t, Simon Pegg-et és John Cho-t.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Még Zachary Quinto is csak a forgatás előtt kapott Star Trek 2 infókat

J.J. Abrams rendező és stábja most is valószínűleg a külvilágtól elzárva és szorgalmasan ügyködik valahol a Paramount Studios egyik termében, ahol a Star Trek 2-t forgatják. Nem hallottunk túl sokat mostanság a meglehetősen nagy várakozást keltő folytatás történetéről, a többség csak találgatásokba bocsátkozik az utóbbi hetek szereplőválogatási hírei alapján.

Most azonban Zachary Quinto, aki a kultikussá vált vulkánit, Spockot alakítja a franchisenek ebben az alternatív idősíkon futó történetében, a forgatáson kiszolgáló személyzetnek elejtette, hogy a forgatókönyv, amelyet az Alex Kurtzman, Roberto Orci, és Damon Lindelof jegyez, napról napra folyamatosan változik. És még ő sem ismerhette meg a teljes történetet decemberig, míg el nem kezdték a forgatást.

filmnews.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Star Trek 2 forgatási képek

Két kép érkezett a Star Trek 2. forgatásáról, mindkettőn Benedict Cumberbatch látható, akinek karakterére még derült ugyan fény, ám a képek alapján arra következtethetünk, hogy a rossz oldalon fog állni. Az első képen a Zachary Quinto által alakított Spock alkalmazza rajta a híres “vulkáni idegfogást”, míg a másodikon – ami egy ezt követő jelenetből van – Zoe Saldana azaz Uhura szegezi rá fegyverét, állítólag Spock életének megmentése céljából.
star_trek_2_forgatas_2.jpg

star_trek_2_forgatas.jpg

filmtrailer.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
.....Uj infok:

 

Ridley Scott-hoz hasonlóan J.J. Abrams rendező is szereti minél titokban tartani filmjeinek fontosabb elemeit, azonban ez most nem igazán sikerült neki. Három fontosabb dologra is idő előtt fény derült a Star Trek 2-ből, így mindenki saját felelősségre olvassa tovább. SPOILER.

Legelőször is megerősítésre került a pletyka, ami múlt héten röppent fel, azaz Leonard Nimoy és legendás karaktere, Spock Prime szerepelni fog a filmben – ez lesz a nyolcadik Star Trek film, amiben felbukkan.

Másodszorra több különálló forrás is megerősítette az elmúlt pár napban hogy Benedict Cumberbatch nem mást fog alakítani, mint a legendás gonoszt, Khan Noonien Singh-et, az Eugenics háború vezetőjét.

Végezetül megerősítették, hogy a 2009-es reboot ellenére a Klingonok kulcsszerepet fognak játszani a történetben – hogy ez hogyan illeszkedik Khan sztorijába nem tudni, de a Star Trek rajongók az eddigi információk alapján már bővel elkezdhetnek agyalni. A stúdió hivatalosan nem erősítette meg a fentieket, így könnyen lehet, hogy csak pletyka szinten állják meg a helyüket.

Ami biztos, az az, hogy két héten belül kezdődik a forgatás és 2013. május 17-én bemutató.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Star Trek 2 – Mégsem Khan az ellenség

 

A bejelentést követően megkezdődtek a spekulációk, ki is fogja játszani Khant a Star Trek folytatásában. Mivel Khan az egyik legemlékezetesebb főgonosz a sorozat történelmében, nem meglepő tehát, hogy sok rajongó őt akarná látni az új filmben. Néhány kiszivárogtatott infó is érkezett a készítőktől ez ügyben, ám most hirtelen csavarral Simon Pegg (Scotty) bejelentette, hogy a Star Trek folytatásban nem Khan lesz a főellenség. A részletekért kattintsatok a folytatásra.

 

A hírfolyam akkor kezdődött, amikor a készítők Benicio Del Toróval folytattak tárgyalásokat egy titokzatos szerepről. Sokak szerint ez a szerep lett volna a híres Khan, de ezt a feltételezést J.J. Abrams hamar cáfolta. Következő hírek arról érkeztek, hogy Benedict Cumberbatch kapta a szerepet, és felröppentek a különféle jelentések, melyek megerősítették, hogy ő bizony Khant fogja alakítani.

 

Azonban, Simon Pegg, aki Scotty-t alakítja, nemrég a következőt tette közzé: „Nem Khan lesz, az csak egy mítosz. Mindenki azt állítja, hogy ő lesz, de az igazság az, hogy nem. Úgy vélem, a híresztelők csupán egy jó fogást akartak ezzel.”

 

A számtalan spekulációval ellentétben a legutolsó hír, amit Abrams-től kaptunk, egyértelmű tagadás volt. Vagy nagyon együttműködik a stáb, hogy semmilyen megerősítés ne érkezzen felőlük, vagy pedig szembe kell néznünk a rideg valósággal: nem láthatjuk Khant az új Star Trek filmben.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Akárcsak tavaly az új Batman, úgy idén az új Star Trek is egy speciális IMAX-es "előzetessel" fogja kezdeni mozis pályafutását. A 9 perces részletet A hobbit-mozifilm előtt lehet majd megnézni.

 

A Paramount Pictures bejelentette, hogy J.J. Abrams új filmjének, a Star Trek Into Darknessnek az első 9 percét, valamint a továbbiakból egy kisebb montázst már december 14-én bemutatnak 500 IMAX-vásznon. Minderre a Peter Jackson-féle A hobbit: Váratlan utazás IMAX-vetítései előtt fog sor kerülni. Az IMAX a formátumot hasonló taktikával próbálta népszerűsíteni tavaly is, amikor a Mission: Impossible - Fantom protokoll előtt volt látható A sötét lovag: Felemelkedés első hat perce.

 

A reklám érdekessége egyébként az, hogy az IMAX-nek két, illetve három stúdióval kellett megegyeznie, hiszen míg általában az előzetesek egyazon gyártó filmjei előtt kerülnek bemutatásra, addig a Star Trek a Paramounté, a Hobbitot pedig az MGM és a New Line készíti és forgalmazza. Aki pedig nem tudja a 9 perces részletet megnézni, az az első hivatalos Star Trek Into Darkness-előzetessel vigasztalódhat, melyet ugyancsak december 14-től lehet látni a mozikban.

 

A Star Trek esetében egyébként valóban érdemes lesz IMAX-moziba menni, hiszen akárcsak a negyedik Mission: Impossible, részben ez is IMAX-kamerákkal készült.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
A siker borítékolható, de abban senki sem biztos, hogy Abrams úr visszatér-e a rendezői székbe, köszönhetően annak, hogy a Star Wars franchise sorsát is magára vállalta. Abban biztosak lehetünk, hogy producerként továbbra is felügyeli majd a széria sorsát, de abban nem, hogy mikor kaphajtuk meg a harmadik fejezetet. Mivel 2016-ban ünneplu a franchise az 50. évfordulóját, a Paramount Pictures naív kétéves kislány lenne, ha nem játszaná ki ezt az aduászt és nem időzíteni a harmadik részt pont erre az évre. A témáról megkérdezték Bryan Burk producer urat is, aki kifejtette, hogy már tervezgetik a folytatást és kikötötte, hogy a következő Star Trek mozira nem kell várnunk további négy évet (a 2009-es Star Trek és a mostani Star Trek Into the Darkness között pont 4 év telt el). Burk még hozzátette, hogy 2016 tökéletes év lesz az ünneplésre és nagy eseményekre számíthatunk, amibe a sajtó szerint egyértelműen beletartozik majd a Star Trek 3 premierje. A kérdés adott: kit látnátok szívesen a Star Trek 3 rendezői székében és örülnétek egy 2016-os dátumnak?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

93_original.jpg

 

Egy éles szemű felhasználó lett figyelmes a Sötétségben - Star Trek megtekintése közben a fenti képen látható jelenetre, amelyben egyértelműen kivehető R2-D2 jelenléte, ami igen csak megmosolyogtató cameo annak fényében, hogy a rendező, J.J. Abrams dirigálhatja a Star Wars VII-et. Vajon ez direkt utalás akart lenni Abrams következő munkájára? R2-D2 állítólag valahol 1 óra 17 perc környékén tűnik fel, amikor

a legénység egyes tagjait kiszívja a vákum az Enterprise támadásakor

. Érdemes figyelni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...