P1ngw1n Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 Jól csavarják a szavakat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 "nem bentlivel nyomom hanem gyalog vagy busszal, ha kergetnek a kékek rohanok vagy hússzal, de nem kilóméter óra hanem gramm a mérték egység ..." van egy flowja ebben a számban a srácnak rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 Chakuza - Monster HD http://www.youtube.com/watch?v=14h9gck0aeI&fmt=22 Azad Azphalt Inferno 2 kegyetlen jó lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 10, 2010 Share Posted Április 10, 2010 azóta is a Jam Balaya - Kapcsolódj ki albumot hallgatom. szerintem nagyon odavágós lett:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smax Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 code, ezzel én is így vagyok kellemes csalódás az album. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Mr.Busta-Valóságshow/Utcamocsok Klipp !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6UJS69ew-dI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Vozal - Hol volt, hol nem volt EP SalátaMagazinról tölthető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Ez a remix atom jó: http://www.youtube.com/watch?v=J9dyS9Yn6g8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tryall88 Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 "Szétváglak téged ahogy Ati ezt az alapot pénzből én már rég lefektettem az alapot" Micsoda zseniális rím. És még sorolhatnám a jobbnál jobbakat. (Remélem érződik a szarkazmus a mondandómban.) Az Akph Budapestmós című számából idéznék erre a rímre ami ehhez hasonló szóval szerinted ez is zseniaális akkor mint Dupla?? egy elme mélyén néma hang egy arc nélküli arc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 azér onulla meg akph közt ég és föld a kül.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 Az Akph Budapestmós című számából idéznék erre a rímre ami ehhez hasonló szóval szerinted ez is zseniaális akkor mint Dupla?? egy elme mélyén néma hang egy arc nélküli arc 1, írni nem tudsz 2, az "arc nélküli arc" már-már közhelynek számít, akár kifejezésnek is tekinthetjük, úgyhogy van egy kis különbség. Ettől függetlenül akkezdetet sem szeretem, hiszen másról sem tudnak beszélni, mint a "rasszisták, fasiszták, németek, nácik, karszalag" és ez bizony kurvára unalmas tud lenni. Az a költősdi amit erőltetnek még inkább. Oduplán legalább röhögni tudok, kb hasonló szintre jutott el nálam a klippjével, mint Ogli dzsölödzsí a high rollers-szel, jól ki lehet röhögni és kész. De akkezdet mocskolódásán maximum csak sírni lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 *a merci a klippbe a tied? otto üzenete: *nem a spanome *buli utan afterba azzal szoktunk hazamenni vagy tovabb * Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 Ettől függetlenül akkezdetet sem szeretem, hiszen másról sem tudnak beszélni, mint a "rasszisták, fasiszták, németek, nácik, karszalag" és ez bizony kurvára unalmas tud lenni. Az a költősdi amit erőltetnek még inkább. Oduplán legalább röhögni tudok, kb hasonló szintre jutott el nálam a klippjével, mint Ogli dzsölödzsí a high rollers-szel, jól ki lehet röhögni és kész. De akkezdet mocskolódásán maximum csak sírni lehet. 1. akkezdet phiai kurvára nem erőlteti, tehetségesek a srácok. újonc apja költő volt, így nem is annyira csoda ha tud a srác. 2. talán azért beszélnek "folyton" a németekről nácikról rasszistákról stb, mivel ők zsidó származásúak. aki kicsit odafigyelt az ezt tudta. többet nem is írnék erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 Képzeld el tudom, hogy zsidók, + saiid (filmből lopott név) nyomatja ezt a cigány vonalat is mellé. Igenis erőltetik, az első albumon érezni, hogy lazán, gördülékenyen megy az egész, erről a zsidósdiról sem volt szükséges beszélni 0-24-ben. Bár nem értem miért következne a zsidó származásból egyből a rasszistázás. Legalábbis alapvetően nem kéne, de a tévé ezt jól belenyomta a fejekbe, ahogy látom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 A hamarosan megjelenő új IFS lemez előtt Smile of Hell elkészítette új klipjét, melyet az Untitled 2 albumon szereplő Mámor című számhoz forgattak Kaposvári Laczkóval. Smile of Hellék összekötötték a kellemest a hasznossal, hiszen a klip egyúttal egy iskolai házifeladat is. itt most nem a klippen van a hangsúly, akkor új IFS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 Képzeld el tudom, hogy zsidók, + saiid (filmből lopott név) nyomatja ezt a cigány vonalat is mellé. Igenis erőltetik, az első albumon érezni, hogy lazán, gördülékenyen megy az egész, erről a zsidósdiról sem volt szükséges beszélni 0-24-ben. Bár nem értem miért következne a zsidó származásból egyből a rasszistázás. Legalábbis alapvetően nem kéne, de a tévé ezt jól belenyomta a fejekbe, ahogy látom. nem mondtam hogy nem tudod, de egyátalán nem erről szól az egész szöveg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 Chakuza_-_Monster_In_Mir-DE-2010-YSP http://rapidshare.com/files/376115736/Chakuza_-_Monster_In_Mir-DE-2010-YSP-NewSceneFiles.net.rar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Az a gond ezzel az új Chakuza albummal , hogy olyan színvonalra meg hangzása vártam , mint ami az Unter der Sonne-ban volt , de sajnos gyengébb albumot hozott össze Fenébe pedig azt hittem ezt is szarrá fogom hallgatni de úgy néz ki , hogy nem Mr. Busta - Játssz az anyáddal album mikorra fog a neten forogni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ke.ri Posted Április 19, 2010 Share Posted Április 19, 2010 miért írkálsz hülyeségeket, amikor úgy is tudod hogy legelőször a hiphopdownloadra kerül fel? ne aggódj, tudni fogsz róla, amikor valaki felrakja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted Április 19, 2010 Share Posted Április 19, 2010 erre má nincsenek szavak, aki hülye az hülye.... mertmár nem 1x el lett neki mondva,hogy ne kuncsorogjon hanem vegye meg vagy várja csöndbe az anyagot.... és most vagy 18-19 éves? szégyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Íh de tudtok így szidni embereket. Kíváncsi vagyok ha elétek állnék akkor is így beszólogatnátok. Nagy tud lenni itt a pofátok. Most az , hogy megkérdezek valamit így bántja a kis lelketeket ? Tudtommal nekem is köszönhettek pár albumot szóval nem kéne ilyen ellenséges nyominak lennetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer133 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Április 21, 2010 Share Posted Április 21, 2010 1500é http://rapidshare.com/files/378557720/Samurai_Flow_-_Harmadik_Szem.mp3 Noma beat há' mimás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ke.ri Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 hagyjuk már Bransi... más nem lehet tőled látni, csak a kunyizást... ja..pár album. német az is. azzal hogy megkérdezed, nincs semmi gond, de pár oldalon keresztül ugyanazt a kérdést látva már unalmas. érdekes mód nem szoktam megvenni semmit, mégsem kéregetek. arra meg ott a kérések fórum. lazítsál... majd fent lesz és mindenki tudomására hozzák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 húú ez a harmadik szem ez nekem ghezire bejön, remélem a Samurai Flow is fasza lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 Azad - Fuck Tha Police 2010 (feat. Godsilla & Navigator) http://www.youtube.com/watch?v=McFaPqObrYo&fmt=18 HALT DIE FRESSE 02 - NR. 65 - SUMMER CEM http://www.youtube.com/watch?v=PVHy24ebYI4&fmt=22 B.O.B. - The Adventures Of Bobby Ray http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6495264 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 rendelhető tölthető a Kottazűr http://www.akkezdet.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Előrendelhető az új Kreck nagylemez! Mail: kreck@metamorfmusic.hu Az albumon közreműködik Riddler, Yugo, SzóSzólók. Megjelenés: 2010.05.05 A lemez ára 1200 HUF +pk Albumízelítő: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tryall88 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 valaki felrakná nekem beksz-betevő című számát?? előre is köszönöm!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
code Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 ezen rajtavan. 1.Beteg világ(Km.Szokratesz & Turha) 2.Sztorik 3.Ez van 4.Betevő 5.Ne játszd a picsádat 6.Nevezd meg http://www2.zippyshare.com/v/75156283/file.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts