Jump to content
PirateClub.hu

Smax

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    MO. béli

Smax's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Smax

    Underground topic (2)

    code, ezzel én is így vagyok kellemes csalódás az album.
  2. Smax

    Underground topic (2)

    Ebbe van igazság amit Gospel2 mond, eléggé elfajult a under' részleg(ha még van ilyen egyáltalán) de azért még mindig megvannak magyar hip-be is az igazi gyöngyszemek.
  3. Smax

    Underground topic (2)

    Annál nálam nagyobb tiszteletnek örvendenek a zenék, én inkább maradok a jót vagy semmit felállásnál.. Ez csak az én véleményem, szerintem a kritikusoknak se mondják azt ha nem tetszik nekik egy film, "hát figy csinálj jobbat"
  4. Smax

    Underground topic (2)

    "Tisztelgés dicső nagyjaink előtt" Egy betonszar paródia max.
  5. Smax

    Japán tuning stílus

    Végre egy nagy S15 Fan
  6. sztem is helyes, meg egyedi és elég komolyan hasonlít az elődre...
  7. Smax

    Megvannak az Év Motorja jelöltek!

    egyértelmű, hogy Nissan legalábbis nekem...
  8. Hy! Én úgy tudom, h nemigazán érdemes 1,5 giga ram egy gépbe, mert nem használja ki rendesen, meg az egyik halálát is okozhatja.DDR1-es memokról van szó, ja és nem ugyan azon márkák meg a hertz se egyezik..512mb 333mhz(hynix)1gigás 400mhz(Kingmax) Véleményeket, tapasztalatokat szerenék, h tényleg nem érdemes-e vagy mégis?és ha nem akk miért nem! válaszokat előre is köszönöm Üdv:Smax
  9. kösSz a válaszokat!!! Hát én csak maradok a 8600-nál, ezért is elég volt dolgozni...
  10. Hali! Van egy "ATI Radeon 9600 XT (256 MB)"vga-m csak már nemtom használni mert PCI-os az alaplapom...szerintetel mennyit ér ez a kártya, inkább úgy kérdezem, hogy ér még vmit? Most egy "Gainward 8600 GTS PCIe 512Mb DDR3 "hozatok ismerőssel, szerencsére sztem korrekt pénzért(21e)Ha valaki rendelkezik ilyen kártyával akk mondja már el a véleményét!! Előre is KöSzee
  11. Smax

    hedbangelő papagáj

    AZT A KÚÚÚ!!! nagyon kemény
  12. Smax

    Fast & Furious Tokyo Drift autók

    egyértelmű a SILVIA a legnagyobb, imádom gyönyörű!!!!
  13. Smax

    Kik a kedvenc rappereitek?

    és hol vannak a magyarok??Én a wacuumosokat főleg Tirpa és Korboncnok rímeit komálom,ahogy kenik az mindíg eltesz, persze a kriminálosok is ott vannak... külföldibe hát...Sean price, non phixion, necro, boot camp clik, jedi mind tricks stb szal nagyon az egyébre szavazok!!!
  14. Smax

    Szotyola vs. Cigaretta

    Hát én eléggé nagy dohányos vagyok, de nem vagyok rá büszke nem szeretem ha tudnak róla meg mocsok drága.Főleg, h Muti is kb annyit szív mint én, szal napi 2 rugó...rohadt sok, a szotyi meg csak felidegel ha nem bírom kibontani Sztem a legjobb leszokási módszer a ZENE, ha HIP megy a fülembe akkor kell a ráknak a bitu.EMBEREK MAGYAROK VAGYUNK, IGYUNK!! "Isten áldd meg a magyart jó kedvel bőséggel és a rossz napokkor egy kancsó bort, h ne rossz kedvel töltsék el"
×
×
  • Create New...