Jump to content
PirateClub.hu

XII. Link- és Fórumellenőrzés


Piero
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nekem - pár a musicból tett kitérő után - már csak pár téma van hátra, plusz még felhasználó szerinti témalistázásban Armin és Gabi témáit kell átnézni még egyszer :D:P 20 millió mirroros témák (egy-két életben maradt linkkel, a teljesen halottak már a kukában) :) Menetközben egyedül arra nem volt kapacitásom :)

Akkor én is csak holnap este adom le :) Egyébként az rengeteget jelent, hogy Nightlife nagyon szépen megcsinálta az offtalanítást! Egyszerűbb volt így.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Itt a Movies jelentése is...

 

Egy-két adat és gondolat a Movies linkellenőrzéséhez...

Mint az okt. 4-i hsz.-emben is elmondtam a linkellenőrzést a fórumnak ebben az állapotában - természetesen csak a Movies letöltési fórumrészről beszélek - lehetetlen elvégezni... Nem is lettünk készen... Pedig:

Töröltünk, áthelyeztünk 1016 témát és - az excel tábla szerint - töröltünk közel 14 ezer hsz.-t. Mindezek ellenére a linkellenőrzés kezdetéhez képest, ma kb. 1500 témával van több a Movies-ban. Rengeteg az új feltöltő és szinte ipari mennyiségben tolják fel a filmeket...hál' Istennek vagy akinek akarjátok... :)

Mindezt azon kívül, hogy t17t napközben felügyeli a filmeket én meg minden hajnalban nézem át a mostanra már 4-5 oldalnyira nőtt napi témát. Ennek a kitakarítása, levelek megírása, témák javítása két órát vesz igénybe. Minden nap. Csak így lehet rendben tartani a filmes részleget.

Ennél több időt nem tudok éjszak-hajnalban a fórumra fordítani. Nappal nem lehet semmit csinálni, akkor mikor "linkellenőrizzünk"? Az is csoda, hogy idáig eljutottunk. t17t végezte az ellenőrzés javát, de hát a fórum még Őt is korlátozta és hát valljuk be Ő "csak" sárvérű... :) Így aztán a varázslás nem megy Neki annyira...(már gondoltam rá, hogy elküldöm Roxfort-ba, de lehet nem találná a Nyugatiban a bejáratot a roxforti vonathoz...)

 

Ezért aztán arra kérem fő Dementorainkat, hogy csináljanak valami mágiát a fórummal, - a fagyasztáson kívül persze - mert különben még Karácsony este is itt kell ülnöm a gép előtt a halott linkeket keresve, annak pedig az lesz a következménye, hogy asszonypajtás kitilt a közös hálószobából és itt kell aludnom a gép mellett a kis szobában. Nem vagyok benne biztos, hogy megérné az áldozatot... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...