Piero Posted Október 18, 2009 Author Share Posted Október 18, 2009 Nagy nehezen elkészültem, remélem minden okés a naplózással. A határidő kitolásával kapcsolatban majd beszélek tibiole-val, és jelzem mindenképpen. linkforumell12_Piero.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 kész lettem végre én is, de így élvezhetetlen a fórumozás is sajna jó lenne lépni a bővítés ügyében linkforumell12_szaszanagy.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 XII. Link- és Fórumellenőrzés -== Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers ==- Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Egy kérdés: mit tegyek, mert esélytelen, hogy holnap éjfélig végezzek a hírekből hátralévő 55 oldallal. Ugye az excel az holnap lezár... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 30, 2009 Author Share Posted Október 30, 2009 A topik zár le elvileg, de lesz hosszabbítás. A naplófájlt még lehet módosítani utána, én azt hiszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Nekem - pár a musicból tett kitérő után - már csak pár téma van hátra, plusz még felhasználó szerinti témalistázásban Armin és Gabi témáit kell átnézni még egyszer 20 millió mirroros témák (egy-két életben maradt linkkel, a teljesen halottak már a kukában) Menetközben egyedül arra nem volt kapacitásom Akkor én is csak holnap este adom le Egyébként az rengeteget jelent, hogy Nightlife nagyon szépen megcsinálta az offtalanítást! Egyszerűbb volt így. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Kész vagyok én is, de adódott egy kis probléma: a melós gépemen van az Exel file, amin be vannak már írva az induló témák, szal én majd csak hétfőn reggel 7órakor tudom leadni!!! :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 linkforumell12_Armin_Fan.xls Kész a Humor is Remélem jó lett így..elsőre Niet , ha gondolod , átnyálazhatom a témáimat Azzal se legyen gondod ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
assaultking Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Íme elkészült a Games nagy nehézségek árán linkforumell12_assaultking.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Én már régebben befejeztem a linkellenőrzést, csak nem volt office-om, ezért nem tudtam megcsinálni a naplót, most viszont csatolom. linkforumell12_tibiole.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfan Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Itt a Movies jelentése is... Egy-két adat és gondolat a Movies linkellenőrzéséhez... Mint az okt. 4-i hsz.-emben is elmondtam a linkellenőrzést a fórumnak ebben az állapotában - természetesen csak a Movies letöltési fórumrészről beszélek - lehetetlen elvégezni... Nem is lettünk készen... Pedig: Töröltünk, áthelyeztünk 1016 témát és - az excel tábla szerint - töröltünk közel 14 ezer hsz.-t. Mindezek ellenére a linkellenőrzés kezdetéhez képest, ma kb. 1500 témával van több a Movies-ban. Rengeteg az új feltöltő és szinte ipari mennyiségben tolják fel a filmeket...hál' Istennek vagy akinek akarjátok... Mindezt azon kívül, hogy t17t napközben felügyeli a filmeket én meg minden hajnalban nézem át a mostanra már 4-5 oldalnyira nőtt napi témát. Ennek a kitakarítása, levelek megírása, témák javítása két órát vesz igénybe. Minden nap. Csak így lehet rendben tartani a filmes részleget. Ennél több időt nem tudok éjszak-hajnalban a fórumra fordítani. Nappal nem lehet semmit csinálni, akkor mikor "linkellenőrizzünk"? Az is csoda, hogy idáig eljutottunk. t17t végezte az ellenőrzés javát, de hát a fórum még Őt is korlátozta és hát valljuk be Ő "csak" sárvérű... Így aztán a varázslás nem megy Neki annyira...(már gondoltam rá, hogy elküldöm Roxfort-ba, de lehet nem találná a Nyugatiban a bejáratot a roxforti vonathoz...) Ezért aztán arra kérem fő Dementorainkat, hogy csináljanak valami mágiát a fórummal, - a fagyasztáson kívül persze - mert különben még Karácsony este is itt kell ülnöm a gép előtt a halott linkeket keresve, annak pedig az lesz a következménye, hogy asszonypajtás kitilt a közös hálószobából és itt kell aludnom a gép mellett a kis szobában. Nem vagyok benne biztos, hogy megérné az áldozatot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Sziasztok ! Én is kész lettem /Hardver/ . linkforumell12_Dadus.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Azt hiszem, hogy mi is végeztünk. Nightlife segítsége nélkül nem ment volna. A hozzászólásokat ő törölte, így maradt nekem a linkellenőrzés, a témák áthelyezése. linkforumell12_Niet__Nightlife.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts