Jump to content
PirateClub.hu

Gyorshírek a filmek világából


hankock
 Share

Recommended Posts

Tényleg nő lett Larry Wachowskiból

Női ruhákban fotózták le a Los Angeles-i reptéren Larry Wachowskit, a Mátrix egyik rendezőjét, aki állítólag 2007 szeptemberében váltott nemet, és azóta Lanának hívják. A nővé operálást Joel Silver producer azonnal cáfolta, és tavaly Balogh Menyhért kaszkadőr is azt mesélte, hogy a Speed Racer németországi forgatásán Larry/Lana a piszoárnál végezte el a dolgát. Ez a kép viszont valódinak tűnik, tehát ha korrektek akarunk lenni, már nem használhatjuk a Wachowski-fivérek összetételt. (via perezhilton.com)

 

Ridley Scottól függ az Alien 5

A múlt héten bejelentett Rodriguez-féle Predator-folytatás után Tom Rothman, a 20th Century Fox főnöke úgy döntött, kellene egy Alien 5 is. Teljesen szabad kezet adna a Nyolcadik utas: a Halál rendezőjének, Ridley Scottnak, aki készíthet előzményt, folytatást, remake-et, rebootot, bármit, még a régi filmtervét is leporolhatja, amiben a xenomorfok eljutnak a Földre, a klónozott Sigourney Weaverrel együtt. James Cameron viszont biztosan nem forgat egy ideig új Alien-filmet, mert az Idegenek eredetét bemutató sztoriját minden producer elfelejtette az Alien vs. Predator idején, most meg elvan az Avatar című 3D-s sci-fi utómunkálataival (december 18-án kerül a mozikba), és a 2011-re ígért Battle Angel mangasorozat filmváltozatával. (via slashfilm)

 

 

Sly papa saját magát rendezi

Újabb videó került fel a netre a The Expendables brazíliai forgatásáról: a 62 éves Sylvester Stallone elpróbál egy lövöldözős jelenetet, aztán megcsinálja élesben is. A premier napja (2010. április 13.) piros betűs ünnep lesz a 80-as évek akciófilmjeiért rajongóknak.

 

(index/cinematrix)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Röviden

 

Mégis Stephen Sommers rendezheti a 2012-re beígért G.I. Joe 2-t, és Channing Tatum is visszatér Duke századosként. Sommers korábban összeveszett a Paramounttal, mert a stúdió főnökei nélküle akarták megcsinálni a folytatást, de a hivatalos nyilatkozatok szerint a viták megoldódtak. (via cinemablend)

 

Középiskolai fociedző lesz a 80-as évek kultikus akciósztárjából, Kurt Russellből a Touchback című sportdrámában. A forgatás ezen a héten startol Michiganben, az író-rendező a függetlenfilmes Don Handfield . Premier 2011-ben. (via movieweb)

 

2012-ig kell várni az utolsó Alkonyat-filmre

 

A Summit Entertainment vezetői szerint bonyolult a 900 oldalas negyedik regény, ezért az utolsó Harry Potterhez hasonlóan ők is kettébontották a befejezést. Az első rész 2011 őszén, a második egy évvel később jön.

 

Sokat kell várniuk az Alkonyat-rajongóknak az utolsó filmre, a The Twilight Saga: Breaking Dawn első része 2011. november 11-én, a második 2012. november 16-án kerül a mozikba. A gyártó Summit Entertainment stúdió szerint Stephenie Meyer regényfolyamának 900 oldalas negyedik része, a Hajnalhasadás története annyira összetett, hogy Bill Condon rendező csak két filmben tudja bemutatni. A befejező rész forgatását idén ősszel kezdik a kanadai Vancouverben.

 

A főszereplők természetesen maradnak a régiek: Robert Pattinson lesz a hullaarcú tinibálvány, Taylor Lautner a szétgyúrt farkasember, Kristen Stewart pedig a vámpírlétről álmodozó, fura lány, aki szerelmi háromszögbe keveredik a két szörnnyel. A negyedik könyvben a szépséges diáklány, Bella végre feleségül mehet élete nagy szerelméhez, a vámpír Edwardhoz. A drámáról a pár félig ember, félig vámpír gyerekének, Renesmee-nek a születése gondoskodik.

 

A Napfogyatkozás című harmadik Alkonyat-film 645,5 millió dolláros bevételt termelt, a 2008-as az első rész 392,6 milliót, a 2009-es Újhold 709,8 milliót.

 

 

Élőszereplős-animált Babar-mozifilm készül

 

A nemsokára bemutatásra kerülő Maci Laci és Hupikék törpikék mozifilm után Babar meséje is megelevenedhet a mozik vásznain. Arról, hogy a készülő hibrid animációs film 3D-s lesz-e, még nincs információ.

 

 

A Temple Hill produkciós cég sem akar kimaradni az egyszerre élőszereplős és animált filmek által körül keltett őrületből, s ezen szándékukat még az sem befolyásolja, hogy az elmúlt pár hibrid animációs premier nem szerepelt túl jól az amerikai mozipénztáraknál. Az Alkonyat-filmeket is készítő cég a Deadline értesülései szerint a klasszikus Babar című gyerekkönyv-sorozatot akarja megfilmesíteni.

 

A francia Jean de Brunhoff által írt Babar egy elefántról szól, aki elhagyja a dzsungelt, hogy egy nagyvárosba költözzön, hogy miután visszatér otthonába, szerzett tapasztalataival felvértezve átvegye a trónt és király legyen. A Temple Hill az adaptációról a napokban egyezett meg a jogtulajdonosokkal, a Nelvana and The Clifford Ross Company-vel. A Marty Bowen és Wyck Godfrey producerek közreműködésével készítendő élőszereplős-animációs film műfaja családi komédia lenne.

Link to comment
Share on other sites

Majdnem Stallone lett Han Solo

 

1611173_26446b9962e4e0dede6cfbaf5b883d87_wm.jpg

 

Sylvester Stallone egy chatinterjúban arról mesélt a rajongóinak, hogy 1975-ben ő is elment a Csillagok háborúja szereplőválogatására, hátha összejön neki Han Solo szerepe, de nem tett túl mély benyomást George Lucasra. "A rendező zavarban volt, ezért végül én mondtam ki, hogy hagyjuk az egészet, tudjuk, hogy nem vagyok egy Han Solo-típus - emlékezett vissza a 64 éves izomhegy - Tényleg hülyén néztem ki férfi fűzőben és sugárpisztollyal a kezemben." (via jam.canoe.ca)

 

 

Állítólag Tarantinónak kell átírnia Siavash Farahani The Shadow-forgatókönyvét, és ő lesz a rendező is David Slade helyett. A 2012-re beharangozott képregényfilm a 94-es Az Árnyék remake-je lesz, amiben Alec Baldwin volt a kalapos-maszkos igazságosztó a 30-as évek noir New Yorkjában. Az új főszereplőről még nincs semmi hír. (via movieweb)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...