Belami18 Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 1. Az amerikai férfiak és nők idejük 15 százalékát azzal töltik, hogy lassítva futnak a tengerparton. 2. Az amerikaiak óránként átlagosan majdnem kétszer fulladnak a tengerbe. 3. Ha valaki sok időt tölt a víz alatt, a mesterséges légzés mindig segít. Igazából soha, senki nem hal meg a fulladástól. 4. Az USA polgárai ha valami fontosat mondanak, utána 15 másodpercig nézik az óceánt elgondolkodva. 5. Az összes amerikai nő eszméletlen nagy mellekkel rendelkezik. 6. Ha Kaliforniában strandolsz, nagy esélyed van arra, hogy egy ékszertolvaj banda vagy terroristák fogságába kerülsz. 7. A legtöbb, nem vízparton végzett tevékenységüket az amerikaiak két percen belül befejezik. 8. Minden amerikai vízimentőnek sportkocsija és luxus háza van. 9. Furcsa módon a motorcsónakok - eltérően az autóktól - nem tudnak beszélgetni David Hasselhoffal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 köszi szépen .. jót röhögtem xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Ezek nagy jók. Köszi szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 ez menőő ... thx hogy megosztottad velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Az uccccsssóóóó a legjobb :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hát ez nagyon fasza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 jó nagyon ..nekem az első és az utolós tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Utolsó mindent visz. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Wááá az utolsón én is kikészültem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Az utolsón akkorát röhögtem,hogy lefordultam a székről xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attys Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Hatalmasak! Sírok a röhögéstől... THX, hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts