scheffern Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Sziasztok Valaki jó volna ha tudna segíteni ez ügyben. Egy neró 7el feljátszottam 1filmet. töbmenetes cd készítettem. Majd lett néró 7em magyarul, letöröltem az előzőt amivel azt az 1 filmet felraktam. A magyar néróval raktam a cd-re egy 2. filmet. Az a jelenség hogy a dvd lejátszó csak az első filmet olvassa-látja. ez eddig ok-nem tud többmenetest olvasni,mindíg csak az első menetet olvassa. De az xp sem olvassa???? ha kinyitom a cd-t a számítógépen csak a 2.filmet látom, mintha az első nem is létezne, pedig a helyet foglalja és a dvd lejátszó meg csak az elsőt látja, tehát ott is van. Hogyan tudnám megjeleníteni azt az első filmet,hogy legalább le tudjam másolni. Gondolom,hogy a néró végett van ez,hogy más néróval írtam fel a 2.filmet. Valakinek van valami tanácsa. Ha megvolna a film akkor nem volna gáz,csak hogy nincs(vagyis a nemlátható lemezen). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Hali! Ajánlom az Ashampoo Burning Room nevű progit, nekem bevált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 IsoBuster nevű programot probáld meg az bitről bitre leolvassa ami a lemezen van. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=106728 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scheffern Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Köszönöm az ötleteket mindenkinek! Kellemes ünnepeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts