Jump to content
PirateClub.hu

bohoc71

Veterán
  • Pontszám

    49
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About bohoc71

  • Születésnap 06/23/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Itt a gép előtt

Legutóbb itt jártak

520 profil megtekintés

bohoc71's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. bohoc71

    Hálózati problémák

    Hali! Nagy gondban vagyok, és hiába keres/tem a guglival( aki állítólag a barátom ). Tehát, adott két szgép A: WIN7 és egy zxv10 h201l tipusú routerrel meg egy B: xp és d-link dsl684t tipusú routerrel. Az A jelű gépen van bejövő internet kapcsolat, de szeretném , ha a B jelű gépen is lenne net. A dolog pikantériája, hogy mindezt a két router wifijén kellene megvalósítani. Ha lehet picit szájbarágósan kérem leírni. Köszönöm.e, de jó lenne ha másik l. . ZXV10 H201L
  2. bohoc71

    Melyik a leggyorsabb böngésző?

    Hali! Csak azt kérdezném, hogy kinek hány darab Chrome.exe fut egy időben? Ezek összesen mennyi memót esznek? Nálam 6 db fut egy weblap betöltésnél...
  3. "Ezt fontos tudnod................... 1. Egy emberi DNS 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz. 2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtbõl származik az utódláshoz használt infó fele) így 37.5 MB-ot. 3. Egy milliliterben 100 millió spermium van. Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 sec. alatt, így a hímvesszõ sávszélessége: (37,5MB x 100Millio x 2,25)/5 = (37.500.000 x100.000.000 x2.25)/5 = = 1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5 terabájt/s. Tehát ez orgazmusonként több, mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez/sec. Kolosszális! (Én láttam egyszer egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre három interface-en fogadott ilyen mértékû információhalmazt. Egy technikai zseni volt!!!)"
  4. bohoc71

    Windows ME, 98, 95 és windows 3.11 :)

    Hali! Miért akarod lebutítani a win95-öt? Elég "buta" az alapból..
  5. bohoc71

    Ujra telepítés

    Hali! Szerintem a cd van rosszul kiírva, próbáld ki egy másik gépen, hogy ott be bootol-e? Ha ott sem akkor a cd rossz.
  6. bohoc71

    Windows Vista kérdés

    Hali! Szerintem inkább a Vlite progit használd,azzal bele tudsz tenni sok okosságot a telepítőbe.
  7. bohoc71

    Microsoft Windows 7

    Hali! Virtuális meghajtóról próbáld ki.
  8. bohoc71

    Windows Vista

    Hali! Hireen's boot cd-vel csináld.
  9. bohoc71

    bootmgr is missing

    Hali! Csak egy ötlet: ha van op rendszer a laptopon akkor csinálj egy virtuális meghajtót ( deamon tools,magic iso stb) másold bele az iso fájlt, és onnan próbáld telepíteni. Dvd-ról én sem bírtam feltenni laptopra a win7-et, csak asztali gépre. Pedig jól volt kiírva. esetleg nem lehet, hogy 64 bit-es a win7? A laptop pedig 32? Nem akarlak megbántani, de előfordult már velem is, hogy nem néztem milyen progit akarok feltenni, és vicsorogtammert nem sikerült.
  10. bohoc71

    bootmgr is missing

    Hali! Jól van kiírva a dvd? Mármint másik gépen próbáltad be bootoltatni? Én erre a laptopra úgy tettem fel, hogy virtuális meghajtóról telepítettem és semmi gond vele.
  11. bohoc71

    bootmgr is missing

    Hali! Talán ez segít: http://pcforum.hu/tudastar/52870/BootMGR+is+missing.html
  12. bohoc71

    windows 7 driver

    Hali! Ha nem telepíti fel magától, akkor tölts le vistához való drivert. http://www.nvidia.com/page/home.html
  13. bohoc71

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hali! Konfig? Mert így csak találgatni lehet a 589 lehetséges hiba között. Mondjuk én a nerót már régen nem használom, eléggé fogja a gyengébb gépeket.Feladatkezelő mit mutat ,mi terheli a gépet? Hali! A következő műveletekhez adminisztrátori jogosultság kell (alapértelmezett fiók a telepítés végén). Indítsd el a regedit-et és írd be a keresőbe, hogy wpa és a találatok közül a második vagy megkeresed ezt: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents Kattints kétszer az "oobetimer" kulcsra , és legalább az egyik számjegyet megváltoztatod (ha törölsz belőle az is elég!), mindegy melyiket, az a lényege, hogy megmásítsd, hogy a következő képernyő ugorjon fel!! Futtatásba írd be :" %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a " parancsot. A felpattanó ablakban a 2. opciót választod, aktiválás telefonon. A megjelenő képernyőn válaszd ki a kulcs cserélése gombot, lent. A következő panelon beírod az új cd kulcsot, de figyelj, mert előtte nagybetűre kell állítani a billentyűzetet! XP campus cd key: D36MY-28TT4-XP48D-8VD63-RBVKB Minden magyar XP verzióhoz jó! Ezután restart, és már lehet frissíteni a rendszert, de ha nem frissíted akkor is jelentkezik billi szervere, megnézi az xp eredetiségét. Nyugodtan fogadd el, és csináld végig a sablont. Az egész cd key csere művelet mindössze 1 perc, a gyakorlatlanoknak sem több mint 5 perc, és nem kell semmit telepíteni.
  14. bohoc71

    Hálózati problémák

    Hali! Nekem a webes elérés 192.168.1.1 Nem lehet, hogy ez a gond? Igaz nekem Huawei modemem van, ami router is egyben.
×
×
  • Create New...