Jump to content
PirateClub.hu

Egy újabb csel, amivel a nők magukhoz vonzzák a férfiakat


roggenbrot
 Share

Recommended Posts

Megváltozik a nők hangszíne, amikor szervezetük termékeny fázisban van - derül ki egy új kutatásból. A szakértők szerint ez is egy olyan "csel", amivel a nők magukhoz vonzzák a férfiakat.

 

Magasabbá válik a nők hangja, amikor szervezetük termékeny fázisban van, ez vonzóbbá teszi őket a férfiak számára - állapították meg amerikai kutatók.

 

A Kaliforniai Egyetem munkatársai 69 hallgató hangját rögzítették, először a menstruációs ciklus elején, majd újra, közel az ovuláció időpontjához. A felvételek összehasonlítás során kiderült: a fiatalok hangja egyre több női jegyet hordozott, egyre magasabb lett, ahogy szervezetük felkészült a teherbe esésre.

 

A különbség csak akkor volt megfigyelhető, ha az önkéntesek kerek mondatokat mondtak ki, egy-egy hang kiejtésekor nem volt érzékelhető eltérés. A kutatócsoport vezetője, Greg Bryant elmondta: a nők hangja két nappal az ovuláció előtt volt a legmagasabb.

 

Korábbi kutatásokból kiderült: a férfiak egyértelműen érzékelik a nők egyéb, termékenységükkel kapcsolatos jelzéseit, így az általuk kibocsátott illatanyagokat, illetve megváltozott viselkedésüket.

 

W%20201%20copy.jpg

 

A viselkedésváltozást egyre több tény bizonyítja: egy tavalyi kutatás megállapította, hogy a legtermékenyebb időszakukban az amerikai táncos lányok sokkal többet keresnek, mint addig a hónapban. Az ovuláció idején 34, míg előtte és utána átlagosan 25 dollárnyi borravalót kapnak.

 

Más emlősöktől eltérően a nőkön nincs egyértelmű, szemmel látható jele annak, hogy termékenyek. Az evolúciót kutató szakértők szerint ez a "rejtett ovuláció" azért alakult ki, hogy a férfiakat - cselesen - minél hosszabb ideig maguk mellett tudják tartani.

 

forrás: inforadio.hu

 

 

Huhh! Ezen egy kicsit megdöbbentem! Mennyi praktikájuk van! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...