Toomyka15 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 na a kérdés az mikor verted ki legutoljára a biztositékot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 ma. a mikró mindig lecsapja az áramot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 3-4 éve egy ipari takarítógéppel, amit kölcsönöztünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Mikor a betonkeverő lenyomta azt a sz**t :@ xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 huh, 8 éves lehettem, és a mamámnál szórakoztam, úgy, h félig lenyomom a villanyapcsolót, és akk így vibrál a fény ismeritek azt nem? nah, ezzel sikerült kivernem a biztosítékot xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 2 éve a panelba, de nem én voltam, én csak gépeztem, meg ment a tv, anyám kapcsolta be a mosógépet:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Hehhe... 4-5 éve, betonoztak kint. Ment két ütvefúró, egy betonkeverő, bent a mosógép. Én meg benyomtam a gépet. Nah az betett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekk133 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Tavaly a koleszban, mikor melegszecsot akartunk csinálni a sütővel csak szar volt a vezetéke. De az volt a leggázabb, hogy az egész szinten kiverte és a mi szintünkön van a gépterem is, szóval nagy pukk, aztán a távolból valaki felszólított h szaporodjak és sokasodjak még anyukámmal is csak ezt ő másképp mondta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 2 hónapja. Nem bírta el a gépemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Nekem elég régen... kb 1,5 éve, amikor rosszul húztam ki egy kábelt, és megvágott az áram. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somlai4 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 pár hete a mikróval küttem le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
potzok Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Amikor az asszony megkért,hogy rakjam föl a vibrátorát töltőre!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Amikor a 1.5 voltos kismotort belenyomtam a konnektorba hogy majd jobban pörög Pörgött is rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Pontosan nem tudom, talán 3-4 éve, már arra sem emlékszek hogy hogy történt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsi18 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Tegnap .. -nn- pedig csak a feszültség mérőt dugtam a konektorba ..... ( az a sárga cucc aminek van 1 piros és 1 fekete zsinoron vezetett nemtudom mien réz mérője amivel az ellemnek is meg lehet pl a a töltését mérni vagy mi ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Tegnap mikor a villanykörtém pislákolt és mondom kicserélem mert úgyis behal. Tekerem ki oszt a vége meg beletört és zárlat. Fél házba elment az áram, de nálam nem szerencsére így kocka volt tovább. A másik meg haverommal szórakoztunk egy karácsonyi égősorral februárban. Bedugtam és elkezdtem nyomkodni a kapcsolóját hogy váltakozzon a gyorsaság meg ilyenek. Egyszercsak ahol az égősor vége becsatlakozik abba a tápba (vagy mirákba) onnan szépen nagy szikrát adva szó szerint kirobbant (sötétbe szép volt ) és füstölt. Akkor sikerült a teljes házban áramszünetet csinálnom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 hááát én azt már nem nagyon tudom de nem nagyon rég lehetett mikor az erősítőm valamiért begolyózott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nCortez Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 amikor ment a TV, az erősítő, a PC, a monitor, DVD-lejátszó. ez mind a szobámban. kb fél éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts