szevasztavasz 0 #1 Posted 2007 Mar. 11 , 19:52:14 Nos én ehhez Jasc Paint Shop Pro-t használok lehet nem mindegyik lesz úgy ahogy a PS-ban van. de le is töltheted a letoltes.com-ról. Először is nyissunk meg egy képet amelyiket túl akarunk exponálni. én levettem belőle a színt. aztán nyissunk meg egy layert és fessük ki a képet pirosra.nem muszály pont pirosra de azzal lesz a legjobb. majd a layerben az opacityt állítsuk be 50-ra.ilyen képet kell kapnunk: aztán belemegyünk az Image-be ott a Palette-be ott a Load palette-be és fontos hogy a feketére kattintsunk.ott a load-ra és voala:): mondom photoshop-ban lehet hogy nem így lesz de a Jasc-ot letöltheted a letoltes.com-ról. Share this post Link to post Share on other sites
Balage25 0 #2 Posted 2007 Mar. 14 , 22:11:56 És ez mire jó? Share this post Link to post Share on other sites
akTa 0 #3 Posted 2007 Mar. 17 , 16:18:00 Ha van egy jól sikerűlt képed, ezzel elronthatod Share this post Link to post Share on other sites
macskusz 0 #4 Posted 2007 Apr. 15 , 13:11:39 LOL XD ez kész jo lett ez a téma xD Share this post Link to post Share on other sites
szevasztavasz 0 #5 Posted 2007 Apr. 21 , 06:05:49 És ez mire jó? Tulajdonképpen semmire az ég világon.=DTom hogy szar lett direkt azért raktam ki. najó.van jobban sikerült is. Share this post Link to post Share on other sites
Markeee 0 #6 Posted 2007 Aug. 7 , 06:47:21 Egyszerúűbb ha telóóval vagy digitális fényképezővel fotózod és eleve túlexponáltan Share this post Link to post Share on other sites