Jump to content
PirateClub.hu

Shrek 4


larive
 Share

Recommended Posts

Nah itt vannak az első képek és egy kis izeltő:

 

Az első Shreket anno videón láttam, meg kellett állítani néha a lejátszást, mivel többször, hosszan nevettem és lemaradtam volna néhány poénról. A második már nem volt ilyen fergeteges, a harmadik felvonás pedig szintén nem ütötte meg az első poénjait, de még így is bőven nézhető volt. Jövőre érkezik a következő, Shrek Forever After címre keresztelt rész.

 

A rendező Mike Mitchell elmondta, hogy ez lesz az utolsó Shrek, több rész nem fog készülni. Ez szerintem csak egy jó marketing fogás és valahogy nem tudom elhinni. Az első előzetes az Avatar előtt lesz látható, James Cameron mozija 3D-s lesz, a Shrek is 3D-ben kerül a filmszínházakba. Ráadásul igen sokan fognak beülni az Avatarra, így rengetegen fogják látni a trailert.

 

Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banders és Cameron Diaz kölcsöznik továbbra is a hangjukat a főbb figuráknak, illetve Kathy Griffi, Kristin Schaal ogre vadászokat fognak megszólaltatni. (Bár Magyarországon szinkronosan fogjuk hallani úgyis).

 

Az animációs filmet úgy jellemezték, mint Grimm testvérek és a It’s a Wonderful Life produkciók keverékét, ami nem hangzik rosszul. Nekem egyedüli problémám a rendező személye, aki anno a Tök alsót dirigálta, bár nevéhez fűződik a szerintem jó Túlélni Karácsonyt vígjáték is és szintén ő készítette a Szuper felsőtagozatot is.

 

shrek41.jpg

 

shrek42.jpg

 

Jövő tavasszal jön a népszerű ogre immár negyedik, s valószínűleg egyben utolsó mozis kalandja, a Shrek Forever After, és a DreamWorks most ki is hozta az első anyagot a készülő produkcióhoz. Sőt Mike Mitchell, az animációs film rendezője fellebbentette a fátylat az új rész történetéről is, melyben Shrek nem érzi jól magát a túlzottan “háziasított” életviteltől. Derék ogrénk elveszti a félelmetes üvöltését, melytől korábban mindenki rettegett. A megnőtt népszerűsége miatt már nem előle futnak, hanem hozzá, hogy aláírásokat gyűjtsön a nép a királyi család legzöldebb tagjától. Hogy visszaszerezze vonzerejét, egyezséget köt a démoni Rumpelstiltskinnel, a megállapodásba azonban hiba csúszik…

 

filmdroid
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...