Marky18 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Szerintetek melyik? Én a spanyolt tartom a legjobbnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 most te a spanyolt a legjobbnak vagy a legerősebbnek tartod? én a legerősebbnek az angolt tartom, de az örök kedvenc az olasz bajnokság szerk: és a francia hol van? nagyon szép focit játszanak ott is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 22, 2008 Author Share Posted Június 22, 2008 Mindkettőnek tartom. A franciát tényleg kihagytam, bocsi... megcsinálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Ez nem kérdés h a Premier League a legerősebb ez eggyértelmű szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Én az angolt tartom a legerősebbnek , de a spanyol is nagyon erős bajnokság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 az angol a legerősebb , ehez kétség sem férhet viszont a legerősebb 2. osztály szerintem a németeknél van , de ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 nem értek nagyon a focihoz, de szvsz az angol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 22, 2008 Author Share Posted Június 22, 2008 A 2. osztályban egyet értünk. A németeknél van a legnagyobb versengés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Maradjunk annyiban, hogy az angol bajnokságban az ERŐ, a KONDÍCIÓ számít jobban. A spanyolban pedig a TECHNIKA, a TÁMADNI tudás. Én pedig ezutóbbit sokkal jobban szeretem, mint az angol futballt. Dehát különbözőek vagyunk.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 és hol a magyar bajnokság? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 azért az angol bajnokságban is kell a TÁMADNI tudás elvégre anélkül nem lehet focizni abban igazad van , hogy az PL-ben dominál az erő , ezenkívül szerintem a támadni tudás is ... a kondíció pedig alap a fociban a spanyol , mivel latin fociról van szó inkább a látványos focira épít mindkettő erős , de mivel egészen más stílusú felesleges , és nem is lehet összehasonlítani a kettőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 22, 2008 Author Share Posted Június 22, 2008 Véleményem szerint a bajnokságok erejét inkább a közép-kiscsapatok határozzák meg, amiben a spanyolok jobbak, mint az angolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Kevés angol-spanyol középcsapat találkozott mostanában Amúgy Premier League a legerősebb szerintem is . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 22, 2008 Author Share Posted Június 22, 2008 Elég a pontokat megnézni, hogy a spanyolban melyik volt idén a legjobb kieső és angolban. Spanyol csapatnak több volt a pontja. 18. Zaragoza Pont: 41 18 . Reading Pont: 36 17. Fulham Pont: 36 16. Bolton Pont: 37 Azért a 2 legjobb kieső véletlenül sem egy gyenge csapat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 najó , de ez a fajta összehasonlítás relatív lehet hogy többet ikszelt bravúrral stb. szóval ez a max. a spanyol szurkolók szerint helyes csak úgy lehet megtudni hogyha egymással játszanak , illetve megnézzük az élcsapatok nemzetközi porondon való szereplését... ami inkább az angolokat igazolja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Én is az angol bajnokságra szavaztam csak meg kell nézni h a BL-elődöntőkben pl mennyi angol csapat volt A spanyol bajnokság is elég erős, de nem annyira mint az angol Meg akkor ennyi erővel hasonlítsuk össze a 4 első csapatot az előző szezonból 1. Real Madrid 38 27 4 7 84-36 +48 85 2. Villarreal 38 24 5 9 63-40 +23 77 3. Barcelona 38 19 10 9 75-43 +32 67 4. Atletico Madrid 38 19 7 12 66-47 +19 64 1. Manchester United 38 27 6 5 80-22 +58 87 2. Chelsea 38 25 10 3 65-26 +39 85 3. Arsenal 38 24 11 3 73-31 +42 83 4. Liverpool 38 21 13 4 67-28 +39 76 Az angol csapatoknak több pontja van, mint az ugyanazon a helyen végzett spanyol csapatoknak, ezenkívül sokkal jobb a gólkülönbségük is, pl nézzük meg a Liverpool és az Atletico Madrid gólkülönbségét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 PL a legerősebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Premier League Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Én is az angol bajnokságra szavaztam csak meg kell nézni h a BL-elődöntőkben pl mennyi angol csapat volt A spanyol bajnokság is elég erős, de nem annyira mint az angol Meg akkor ennyi erővel hasonlítsuk össze a 4 első csapatot az előző szezonból Az angol csapatoknak több pontja van, mint az ugyanazon a helyen végzett spanyol csapatoknak, ezenkívül sokkal jobb a gólkülönbségük is, pl nézzük meg a Liverpool és az Atletico Madrid gólkülönbségét Az eszedbe sme jutott, hogy spanyolban azért nem szereznek több pontot az élcsapatok, mert kiegyenlítődöttebb a mezőny, MAGYARÁN ERŐSEBB a bajnokság? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 lehet hogy kiegyenlítettebb , talán megeshet, de ez majdhogynem mindegy. az már inkább hogy mennyire erősek a csapatok szerintem ezt így nem lehet összehasonlítani , ha meccselnének egymással akkor talán az angol szerintem azért is erősebb , mert amilyen meccseket láttam hajtás volt végig , rohantak a labda után ezerrel . ez a jellemző , kemény , rohanós ERŐ foci. a spanyol inkább a technikásabb és csapatjátékra fekteti a hangsúlyt szerintem. és ezt nemúgy értem hogy a Premier League-ben nincs szerepe a csapatjátéknak szóval Én Úgy Gondolom, hogy az angol bajnokságban jobban meg lehet edződni , a nagyobb hajtás miatt , aminek szerintem köze van ahoz hogy az egyik , ha nem a legjobb és legerősebb bajnokság. ez csak az én véleményem nem kell anyázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 angol bajnokság a legerősebb nem vitás spanyol messze elmarad tőle:( de a spanyol foci is látványos azér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 de mekkora itt a vita h melyik a jobb am sztem maradjunk annyiban h mind 2 ugyan azon a szinten van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 egyértelmű h az angol aztán a spanyol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Az angol a legerősebb de a rangadók sokkal jobbak a spanyoloknál:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Az eszedbe sme jutott, hogy spanyolban azért nem szereznek több pontot az élcsapatok, mert kiegyenlítődöttebb a mezőny, MAGYARÁN ERŐSEBB a bajnokság? De, eszembe jutott, csak gondoltam készítek én is egy ien összehasonlítást mint Robinho11, nem ezzel akartam bebizonyítani h az angol az erősebb. lehet hogy kiegyenlítettebb , talán megeshet, de ez majdhogynem mindegy. az már inkább hogy mennyire erősek a csapatok szerintem ezt így nem lehet összehasonlítani , ha meccselnének egymással akkor talán Ezért vannak a nemzetközi kupák, BL, UEFA-kupa... Egyébként egyetértek Colt.45-el, leírta a lényeget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Hogy miért futnak az angol bajnokságban sokat és miért technikásak a déliek? Anno Arsene Wenger mondta, hogy mikor edzik Angliában a gyerekeket állandóan futtatják őket nehogy lemerevedjenek (kihűljenek) a szinte állandóan hűvös szeles időjárás miatt. E miatt nem tudják jól megtanulni a cselezni egy az egy ellen, mert azt futva elég nehéz megtanulni. Ellenpéldaként meg ott vannak a déli bajnokságok. Az olaszok az utolsó fordulókat, sőt a legtöbbet 15:00-kor játszák a tűző napon. Nyílván nem lesz 30-35°C-ban akkora hajtás és inkább a technikájukkal próbálnak előnyt kovácsolni. Lehet tovább okoskodni melyik a jobb bár ezen a szinten teljesen felesleges. Jók. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Spanyol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 dean23 ezt jól emagyaráztad, és sztem igazad is lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Premier League! sajna az olasz egyre silányabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 szintén: Premier League Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts