Dj Nyakesz Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 SzevasztoK! A minap kaptam egy mailt, amiben 2 link volt! Az egyik egy kis vidi letöltése, a másik meg egy teszt! Megosztom veletek! Sokat nem is akarok róla elmondani, inkább csak annyit, hogy ha egy majom képes erre, sok ember miért nem? Mert nekem max 4x 5x sikeredett, aztán elakadtam Tehát a vidit elsőnek szedjétek le innen: http://www.nature.com/nature/newsvideo/news.2007.317.1.mpg Majd ha megnéztéteka videót, csak aztán menjetek erre a linkre, és próbáljátok meg azt, amit a vidin is láttatok: http://games.lumosity.com/chimp.html Kíváncsi leszek, nektek hogy sikeredett Bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 mázlista egy majom kb minden 3. sikerül csak... a többinél nincs is elég idő arra hogy lássam a számokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charadin Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Elsőre 8 helyes lett, de próbálkozom tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 könnyű. nyomsz egy print screent aztán megnézed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Gumiszobába már vmi belinkelte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Március 30, 2008 Author Share Posted Március 30, 2008 Sztem ez azért még nem Gumiszoba téma még Hát legalább tudom, nem én vagyok egyedül.. NEm rossz azé! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 könnyű. nyomsz egy print screent aztán megnézed mekkora ötlet! nekem ez eszembe se jutott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts