etooo Posted Április 27, 2008 Author Share Posted Április 27, 2008 tetézzem? a vezetést már emberelőnyben szereztük meg egy öngóllal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Inkább ne csak jobban felidegesítem magamat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 1, 2008 Author Share Posted Május 1, 2008 nagyon kíváncsi vagyok ma milyen játékkal rukkonlak elő a srácok.. az utolsó esélyük, h bebizonyítsák, h talán érnek vmit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Ismét előrukkoltak a srácok egy hulladék játékkal megérdemelt vereség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 1, 2008 Author Share Posted Május 1, 2008 másfél órán keresztül nézhettem ez a lélektelen...-t, bónuszba meg futhattam a rendőrök és a könnygáz elöl.. és ezért még fizettem is! köszönöm szépen "fradista" játékosok, remélem jövőre már nem lesztek a klub közelében... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Nyugi etooo az ilyen emberek sosem halnak meg, mindig lesznek ilyen emberek, akik csak azért mennek ki hogy szétverjenek vmit. ki ellen is kapott ki a fradi? Kecskemét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 2, 2008 Author Share Posted Május 2, 2008 a szurkolókra most nem is nagyon tudok haragudni. rossz a csapatunk, a szenvedésüket nézzük már hónapok óta, úgyvélem ez önmagába is elég gáz nekünk, erre pluszba még az ellenfél tábora (akiknek a csapata a fradihoz képest senki, kb. mintha annó képenröhögtem volna Egerszegit, mert nem nyert) végig oltják cikizik a fradit, fradi sálat égetnek, stb.. nem csodálom, h pár embernek eldurrant az agya.. persze egyet azért nem értek velük - főlega pályára berohanókkal - balhézni nem kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 4, 2008 Author Share Posted Május 4, 2008 megint csak nehezen sikerült elverni egy kiesőjelöltet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Author Share Posted Május 5, 2008 pár nap alatt már a második balhé.. nemigaz, h nem tudnák megvárni legalább azt, h McCabe fizessen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Milyen balhé volt?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Author Share Posted Május 5, 2008 a meccsen mondanom sem kell szídták a csapatot, ndjodo-t lecserélésekor meg pláne, ő meg rendesen vissza is beszélt, meg mutogatott, aztán ez folytatódott a stadionnál is amikor hazaértek, egy-két szurkoló vhogy bejutott az öltözőbe is, és ott folytatták tovább, majd ndjodo-nál elszakadt a cérna és szájbavágta az egyik szurkolót.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hmm...na ez nem semmi! de hogy a fenébe lehet bejutni az öltözőig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 ezt már én sem értem ,hogy hogyan lehet bejutni csak így a játékosokhoz... a másik meg az hogy minek pattog ott a drukker ha aztán sír a szája hogy kapott egy kicsit a pofikájára... mert gondolom nem kezetfogni mentek oda hanem cukkolni a focistákat . Na meg a fradi drukkerek-nek az sem baj hogy a csapat legeredményesebb játékosa ,de mivel feka azért el kell üldözni meg szídni kell meg ilyenek .Persze ez nem minden drukkerre vonatkozik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Author Share Posted Május 5, 2008 bonyolult ez a helyzet, mert mindkét fél cselekedete elítélendő, és vhol meg is érthető.. csak nem a megfelelő módon lett elintézve. én úgy vélem ezt a pár fordulót már meglehetett volna várni, utána úgy is elment volna ndjodo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 nah jah az meg a másik mindjárt vége szezonnak és valóban távozni fog és ha jól tudom akkor most is csak kölcsönben van a honvédtól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Author Share Posted Május 5, 2008 így van. egyes hírek szerint az incidens miatt már szezon közben visszaadják a honvédnak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 16, 2008 Author Share Posted Május 16, 2008 na, úgynézki az első igazolás egy ál-crouch lesz James Ashmore 22 éves angol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 (edited) ~Pisitke te szereted apukádat? -Nem, mert mindig megver! ~és anyukádat? -nem, mert ő is mindig megver! ~háth akkor kit szeretsz? -a FRADIT ~és miért? -azért mert ők soha nem vernek meg senkit! :lol: Módosította Május 16, 2008 Danieels Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 16, 2008 Author Share Posted Május 16, 2008 héé, a soha nem volt ott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 ha olyna jó lenne akkor nem hinném hogy ide jönne játszani 22 évesen Ashmore . De bitos hogy tud annyira mint a magyarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Hát kiváncsi leszek erre a srácra, de szerintem annyira nem lehet nagy szám, mert még régebben kölcsönadták az angol harmadosztályba is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 16, 2008 Author Share Posted Május 16, 2008 majd kiderül mit tud, ha tényleg ideigazol, látatlanba ne írjuk le egyébként meg Shaw az ötödosztályból jött 34 évesen, és a csapat jórészénél még így is jobb (ez persze óriási kritika a csapat számára) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Az angol III.osztály majdnem a magyar NB1 szintet üti, ugyhogy szerintem jo lesz ez a srác a magyar II.osztályban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 18, 2008 Author Share Posted Május 18, 2008 nyertünk 3-0ra, megvan a bronzérem!!! pff.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Bronzérem...szánalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 jövőre nehezebb lesz,mert az MTK és DVSC fakó nameg a Bakta ellen, mint a Kecskemét ellen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 18, 2008 Author Share Posted Május 18, 2008 bízom benne, h jövőre mégis könnyebb lesz, mert végre megint lehet venni játékosokat, nem csak kényszerből idehozni lejárt szerződésűeket♠ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 hát igen fiatalabb és jobb játékosokat, olyanokat,akik fel is akarnak jutni nem csak elfocizgatni egy kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 25, 2008 Author Share Posted Május 25, 2008 utolsó hazai meccsén győzött a csapat, de amilyen gólokat kaptunk te jó ég!! meg pl. h szalai kéeps volt elesni a saját lábában és a labdában futás közben, úgy, h nem is volt mellette senki.. '-.- de hogy legyen vmi pozitív is: rabóczki szívesen jönne a fradiba, vele legalább azthiszem megoldódnának a kapusgondok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Most hogy van pénz így már többen fognak illetve akarnak majd jönni a fradiba!nem ugy mint az elmult 3-4évben amikor is senki nem akart a fradiban játszani! Az meg biztos hogy egy jo kapus nem ártana! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts