Jump to content
PirateClub.hu

Videókártya Shader Model Gond!


 Share

Recommended Posts

Ha már olyan graf. kártyád van ami támogatja a Dx-t és a hozzá megfelelő konfigod is van, továbbá XP párti vagy, és ki akarnád használni a grafikus kártyád adta lehetőségeket, akkor érdemes lenne fel tenned a Vista Home Basic-t, amely hasonló tudású mint egy XP csak Vista köntösben...

Link to comment
Share on other sites

És gyakorlatilag milyen konfig kell a Vista Home Basic-nak, csak úgy alapjában kérdem, ja és még is mennyire fogja jobban kihasználni a videókártya tulajdonságait, mitől lesz jobb magyarán?

Ja és kaphatnék esetleg lineket erről a programról ahonnan letudnám tölteni magyarúl, mert a pirateclubbon kerestem de nem nagyon találtam vagy csak rossz helyen kerestem :)

Link to comment
Share on other sites

Hát a DX10 miatt jobb lesz mivel szebb és kitudod használni is ha támogatja a karid gondolom igen,de a mai napig nem olyan jó a Vista VGA driver szerintem mint az XP-s :D Legalábbis ha Nvidia forceware driverjéről beszélünk.

Meg a régebbi játékok néha nem mennek valami jól Vista alatt.Esetleg még mindig lehetnek driver problémák valamihez még mai napig nincs rendes driver Vista alá vagy egyáltalán nincs is.

Link to comment
Share on other sites

Én mióta megvettem az új gépemet Vista Home Premiumot használok, és eddig meg vagyok vele elégedve. SP1 RTM is fent van már, 3D-s teljesítményen nem változtatott, de maga a rendszer gyorsabb lett, stabilabb, bár eddig is stabil volt, a fájlkezelése is javult, eddig SP1 nélkül 3 perfc 7 mp volt egy 6,3GB-os ISO átmásolása egyik wincsiről a másikra most SP1-el ez az idő 2 perc 45 mp. Néhány tesztben lassabb mint az XP pl. WinRAR benchmarkban, de az értékelhetőbb tesztekben 3DMark-ok, Everest CPU és Memory tesztjeiben nagyon XP közeli eredményeket kaptam. 3DMark-ban néha még az XP-s étékeknél is jobbat kapok, bár csak annyival ami még a hibahatárba belefér. A memória használata sem olyan ilyesztő mint azt sokan állítják. Jelenleg is 1610MB szabad a 2GB-ból. XP-m is 400MB körül evett, ahhoz képest, hogy Vista jobban néz ki, és rengetek új funkció van benne nem sok. Igaz a page-file mérete már jóval nagyobb mint XP-n volt most épp 770MB. Én még nem találkoztam olyan játékkal ami ne indult vola el, sokan mondták, h CoD2 nem fut Vistán, nekem elsőre elindult, és eddig semmivel nem volt gondom. Az új játékok meg már alapból támogatják a Vistát.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...