Jump to content
PirateClub.hu

Autó ültetési probléma


Piero
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Az lenne a problémám, hogy mikor egy autót ültetni próbálok, (kijelölöm a kasztnit, majd V, és lejjebbhúzom) Akkor a kocsinál látszik az eredeti kép, meg ottvan körülötte egy fehér körvonal, ami elég vastag, olyan mintha Outer Glow-ot állítottam volna be, pedig a Blending Options-ot meg sem közelítettem :unsure: Aki tud a fehér körvonal eltávolítására valami módot, kérem segítsen.

Köszönöm előre is. :)

 

gyorfypeti

Link to comment
Share on other sites

ztomi azt mondja, hogy ha kijelölsz, akkor azt úgy kell, hogy a kasztnit (kerekeket kihagyod) és felül békén hagyod. ha a kocsi elejéhez vagy végéhez értél, akkor nem mész tovább, hanem nagyjából egymagasságban az első lökhárítóval (képe válogatja) akkor fogod, és kihúzod a kijelölést az egész képre. ha így csinálod semmi nem látszódhat az eredeti kasztniból. ja meg nézd meg, hogy nincs-e lágyítás a kijelölésen. az okozhat még ilyen outer glow szerű anomáliákat.

Link to comment
Share on other sites

Én értem, én is így csináltam, amint végeztem a kasztni alsó részével, kivittem a kép szélére a kijelölést, majd fel, és úgy csináltam, de hogy lássátok, mindjárt dobom a screenshotot ;)

 

Edit:

20080214172109screenshot.jpg

 

Sajna nem látszanak a feljegyzések, így ide írom. A kerekeknél nagyon látszik az ültetés, és az eredeti poziciója a kasztninak a keréknél, pedig nem jelöltem ki a kerekeket. Szóval az átlászósággal lenne elsősorban gondom, az outer glow szerűség ezen a képen nem látszik annyira.

 

A segítséget előre is köszönöm :)

 

ui.: Ne a kijelölés minőségét nézzétek, most csak gyorsan összedobtam egy képet :blush:

Link to comment
Share on other sites

@ZTamás: nem lehet semmi effekt beállítva, mert megnyitom a képet, és rögtön kijelölöm, szal a Background még le is van zárva emellett, a Blending Options-t meg sem lehet nyitni.

@enisz: azt a lágy permet kikapcsolni esetlen, vagy megszűntetni lehet? Tudtommal nincs bekapcsolva semmi a rétegen :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Hát bizony ez sem hatásos :( Mostmár végleg semmi ötletem :wacko: Próbáltam mindent állítgatni a mozgatásnál is, de semmi :/

 

Szerk: Találtam egy másik képet, azzal pedig megy. De hogy a másik 3-mal miért volt baj... ? Na mind1, köszönöm mindenkinek, aki segített :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...