Jump to content
PirateClub.hu

szGab

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Dugdelpuszta

szGab's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Intel C2D E8500 @ 4,18 GHz (nem a max de ez bőven elég amire én használom)
  2. Hali! Én most vettem egyet,nagyon meg vagyok vele elégedve idle hőfok: 21-22 (E8500,semmi tuning,pasztázva van) Még ma rakom össze az új gépet,nincs meg minden ventri da majd írok ha összeáll a gépem Ajánlom,igaz kicsit drága de 2000 RPM egy 12 cm-es ventinek... Szóval szerintem megéri,majd csinálok hajtás alatt róla képeket !
  3. szGab

    Autó ültetési probléma

    ne a kasztnit jelöld ki hanem még a felette lévő hátteret is!!!itt egy tutorial hozzá!!! Digimods vidd lejjebb és ott a Loweringet válazd!!! ha ez sem jó akkor én se tudom:(
  4. szGab

    Trane művei

    amúgy a ceednél is másolva van ha leszeded a képet s rázummolsz látod a volanlakat ahogy pixelesednek + a szín is más!!!Tényleg ne lopj,rajzolj!
  5. szGab

    Virtual Tuning

    xDDDDD hát ez nagyon nagy beszarok rajtaxD!!!! Tudom mester te vagy a mester de ez a szuzi nagyon rosz lett!!! roszúl lett rárakva minden!! szt nézzegess egy két VT-s oldalt pl:HVTM itt is vannak nagyon gyöngy munkák!
  6. szGab

    Farkas A Semmiböl

    angolul nem tudnád leírni az eszközöket?? egy du-t rászánnék a készítésére;)
  7. szGab

    Háborús játékok

    én meg a MOHAra szavaztam:P nekem jobban tetszett mint a cod4 igaz rövid volt!de nekm jobban tetszenek a 2.világháborús gamek!és a COD2-t magasan veri!
×
×
  • Create New...