Jump to content
PirateClub.hu

Tiltott oldalak!


Niet
 Share

Recommended Posts

Szerintem tanácsos lenne végre, hogy szedjük össze a linklopó és tiltott oldalakat, amiket tilos reklámozni!

 

az alábbiakra kérnék egy olyan filtert(ha jól tudom az átírosgatós 'tilos.a.xyx.reklámja' vmi olyan elven működik), mint amilyen a bitefightnál és a taraviannál is van már! (majd ha tibiole visszaér :P)

 

bitefight
travian refes linkjei
battleknight.hu
Tilos.a.hackthat.relámozása.net
http://s1.hu.darkpirates.com...... 
http://s3.tilos.a.gladiatus.reklamozasa.hu/game/.....
xpango 
stb...

 

Továbbá tiltott oldal a hőn emlegetett linklopó

 

Tilos.ennek.az.oldalnak.a.reklámozása.hu

 

és kérnélek titeket, hogy ha hasonlókat még tudtok nagy hirtelen fejből, vagy úgy ált. az idők folyamán, akkor szedjük össze őket, hogy átlátható hely ahol mindez szépen össze van gyűjtve!!

 

 

Üdv.: Niet.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Azt majd Tibiole, én ilyesmihez nem nyúlok :)

 

hmm.. jobban átgondolva akkor nem is a gyűjtés a fontos, hanem a tiltások beiktatása, amire itt lehet tippeket adni... h. melyik oldal kerüljön be a szűrőbe :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kérem, hogy a rapidsafe.net -et tegyük tiltólistára :S ez régen egy normális 'link-protection' oldal volt, de mára access kell neki, s programot is kellene hozzá letölteni, h. menjen :S semmi helye itt!

 

itt egy példa link:

http://rapidsafe.net/rc-EWYzUTNmRTM/VA-Killa_Sha_And_DJ_Phantom-The_Stylistic__
Crooks_And_Castles_Edition_-_Bootleg_-2007-C4.rar.html

Link to comment
Share on other sites

kérném szintén tiltó listára tenni mielőbb!!

 

http://bux.to
http://www.dailyclicks.biz
http://paid.vg/
http://autoclickers.uni.cc
http://dollar-money.co.nr/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

http://fajafejem.hu
http://kaucsuk.hu

joyfila reklámozgatta a letöltési fórumokban, oly nagy sikerrel, hogy a legaktívabb pillanatuk a mai nap lett 247 felhasználóval... kitöröltem ezen jellegű témáit

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Akkor torrentelek. try. hu néven futott, csak az volt a filterek között... ezt is hozzáadtam most már viszont! remélem lassan kifogynak az ötletekből... rengeteg dyndns-es, link átirányítgatós szemetet tettem manapság a filterek közzé (smsweb-es idióták viszont kifogyhatatlannak tűnnek :( ).

 

szerk:

 

ezt eddig nem is figyeltem pedig régi hír a try.hu részéről... (ez remek kezdeményezés, régen sok problémát jelentett...)

 

 

 

2008-04-23 09:25:56

 

A TRY.HU rendszerével nem kívánjuk támogatni azt a hazai jelenséget, melyben arra buzdítják a felkészületlen netezőket, hogy emeltdíjas SMS fejében hozzáférhető (és persze jogsértő) tartalmakat publikáljanak. A befolyó díjakból a legnagyobb rész a mobilszolgáltatókat gazdagítja, majd egy kissebb, de még jelentős mértékű részt kap a tárhely rendszerét üzemeltető (esetleg egy SMS nepper is beáll a sorba), és egy jelentéktelen hányadot az, aki igazából a felelősségrevonást kockáztató, "honlapot üzemeltető" felhasználó. Mindenki jól jár, mindenki együttműködik a hatósággal, mindenki hófehér a sorban, csak a sor végén álló felhasználó kockáztatja néhány ezer vagy tizezer forintért a felelősségrevonást, és akár a börtönt is.

 

A fenti okból az átirányítási célcímnek a hó végétől nem lesz megadható olyan szolgáltató szervere, amely a fent leírtak kategóriájába sorolható!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

A rapidsafe.net viszonylag még problémamentes szerintem, mert egy kattintással már a rapidos oldalon van (ez még a szolídabb átirányítás).... szóval, én szívem szerint meghagynám... vannak tőle viszont sokkal rosszabbak is, amik időközben vagy megszűntek, vagy más jellegű oldal lett belőlük, vagy előregisztrációhoz kötött lett... azokat viszont tényleg lehet egy az egyben a kukába dobni....

 

egy rapidsafe-s linkekkel megáldott téma példaként :)

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=89088&st=0

Link to comment
Share on other sites

Ez a nincsrapidsafe.de.az.oldalon. tényleg elég szar... szerintem a listára mehet, a rapidsafe.net az még elég korrekt is (korrekt, gyors, régen működik, nincs felugró ablak), az talán maradhat, sok külföldi oldalon használják... Az tény, h. a google-s keresés kikerülésén túl nem sok értelme van, de vannak viszonylag sokan akikhozott anyagot úgy raknak be a fórumba... a rapidsafe.net -re ez kiváltképp igaz, pl. a music-ban...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...