Rosss 0 #1 Posted 2008 Feb. 1 , 15:59:58 Ebben a tutorialban megtanulhatsz szakállt, bajuszt készíteni. Ha mindent jól csinálsz valami ilyesmi lesz a végeredmény. 1. Nyiss meg egy képet, majd nyiss egy új layert Shift+Ctrl+N (legyen az összes layer látható) és Brush Toolal rajzold meg a kivánt helyre a későbbi szakállt lehetőleg világos szürke színnel. Én a #999999-et használtam. 2. Ha ez megvan Filter > Noise > Add Noise állitsd be a képen láthato értékeket. 3. Ezután Filter > Blur > Radial Blur szintén állitsd be a kép alapján 4. Ha ezzel is megvagy a Blending mode-t változtasd multiply-re és Layer > Flatten Image Nagyjából ennyi, ha nem vagy megelégedve a végeredménnyel kedved szerint efektelheted tovább (az esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek) Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #2 Posted 2008 Feb. 1 , 21:42:25 nem szeretném kritizálni a munkádat, mert valószínűleg sokat dolgoztál vele, viszont a példa képet elnézve, szakállnak csak akkor nézhető, ha nagyon kicsi a kép, vagy nagyon el van torzítva Share this post Link to post Share on other sites
Razorx 0 #3 Posted 2008 Feb. 2 , 06:55:56 Szerintem nagyon jó munka lenne ha vastagabb és egy kicsit szőr hatása lenne! Share this post Link to post Share on other sites
ZTamás 0 #4 Posted 2008 Feb. 2 , 09:35:27 Én sem leszólni akarlak mert sok munka lehetett, de neme egyszerűbb egy másik képről átmásolni a bajszot? Share this post Link to post Share on other sites
Rosss 0 #5 Posted 2008 Feb. 2 , 11:13:36 nem tré tudom h nem a legszebb de probálkozni lehet Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #6 Posted 2008 Feb. 2 , 22:09:03 az elképzelés jó, csak arra nem gondoltál, hogy ha ezt mondjuk egy nagyobb felbontású képen szeretnéd megcsinálni, akkor bizony már nem lesz élethű (gondolj csak bele... a mai gépek már 3000 pixel széles képeket csinálnak. azokon a képeken ez már kevés... ) Share this post Link to post Share on other sites
Markeee 0 #7 Posted 2008 Feb. 4 , 16:57:08 Kipróbáltam egy 2000 valahanyas képen és piszoknak néz Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #8 Posted 2008 Feb. 5 , 06:41:11 erről van szó Share this post Link to post Share on other sites
Rosss 0 #9 Posted 2008 Feb. 5 , 13:26:11 személyi hamisitásra alkalmas :D ^^ Share this post Link to post Share on other sites