Jump to content
PirateClub.hu

Létezik-e 1 Fiú és 1 Lány Között Barátság?


polip14
 Share

étezik-e egy fiú meg 1 lány között barátság?  

430 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Na, ti hogy gondoljátok ?

    • Létezik
      277
    • Nem létezik
      153
    • 0


Recommended Posts

Arra lennék kiváncsi hogy ti mit gondoltok létezhet -e az hogy egy fiú meg egy lány csak jó barátok és semmi más ! sokan azt mondják hogy hülyeség ,sokan úgy vannak hogy elsőre csak barátság késöbb az eggyik fél beleszeret a másikba és vannak olyanok is akik azt állítják hogy ez lehetettlen !

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pontosan. haverságba lehet lenni lányokkal, de barátság már nem igazán működik, mert az egyik többet fog gondolni. és fontos h barátságról van szó, és nem haverságról. és a barátok mindent megosztanak egymással, és bíznak egymásban. ha ilyen van két fél közözzött, az hamar át fog lépni a korlátokon:)

Link to comment
Share on other sites

Hat en valoszinuleg tartom h igen.Mondjuk nekem van tobb holgy baratom de mindegyik az exem szal ez azert picit komlikaltabb.De sok lany haverom van.Jo toom az meg nem baratsag.Mondjuk ezt a no-ferfi baratsagot en is szivtam mar be mert oriasi szex lett belole meg jaras meg minden.Ugyh bizonytalanul de azt mondom azert letezeik csak nehany korulmeny szukseges.Mondjuk konnyebb ha mindkettonek van baratja v elettarsa v egyenesen ferje felesege v mondjuk nem 20 evesek hanem 5v tobb.V mondjuk kulsoleg egyaltalan nem tartjak vonzonak egymast.Vagy ha alny leszbi LOL!!

Link to comment
Share on other sites

Nálunk az osztályban a mi szoros baráti körünk 3 tagú: 2 lány, 1 fiú(én). Elválaszthatatlanok vagyunk, mindíg összetartunk. Volt már olyan, hogy beleszerettem az egyikbe, de nem tartott sokáig, mert én józan ésszel nem akarok tőlük többet a barátságnál. Ez már 2 éve így működik.

Link to comment
Share on other sites

DJ Tommy Részvétem papa kemény menet lesz!!! :unsure:

 

Ez a barátság téma nagy f***ság ilyen nem létezhet!!

 

Az egyik előbb utóbb úgyis beleszeret(vagy azt hiszi)a másikba és ezzel máris dugába dől az egész!!!

 

Sajnos velem mind a kettő változat megesett(én lettem szerelmes a bigébe,bige lett szerelmes belém)

 

Egyikből sem lett semmi!!!!! :blink:

Link to comment
Share on other sites

Páran írták, hogy tapasztalatból tudják, hog nem lehet... Már nem azért, de hogy lehet ezt "tapasztalatból tudni"? :) Most attó. hogy őnekik nem sikerült valakivel, simán lehet, hogy van valaki, akivel sikerül... nekem is, meg még itt pár embernek sikerült, tehát mi mondhatjuk, hogy tapasztalatból tudjuk, de ti még nem találkoztatok minden lánnyal a földön :D

Egyébként jó dolog, ha egy csajnak is beszélhetsz olyan dolgokról, amivel egy fiúról szoktál, vagy akár tanácsot kérni tőle szerelmi ügyekben ;) No meg ha valaki tudja, hogy mi kell egy csajnak, az csak egy másik csaj lehet

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ha igazi és nagyon mély barátságról beszélünk, ahol mindent, de mindent megbeszélnek egymásról stb. akkor nemigen lehet. Ha csak haverok és összejárnak páran, elbeszélgetnek, de nem tárják fel minden gondolatukat és érzésüket és úgy mondják barátnak egymást, akkor lehetséges.

Először is nem mindegy ki hogyan gondolkozik erről.

Szerintem igaz barátság úgy, hogy ne legyen belőle szerelem (egyik részről sem) vagy vonzódás... nem lehet.

A férjem is úgy indult, hogy a legeslegjobb barátom volt, akinek mindent el lehetett mondani. Még a legrejtettebb dolgaimat is. Aztán valami megváltozott bennünk ahogy megismertük egymás titkait... és bár a bizalom ugyanaz maradt, az érzelem már nem. :)

Link to comment
Share on other sites

sokaig en is azt hittem h lehet, de egyszercsak puff, radobbentem h en mas baratom irant nem "igy" erzek.... :) csak az volt gaz h volt/van baratja. en azota kigyogyultam mar belőle, es mostmar pusztan barat. de tenyleg! ;)

szomiszo: egy ido utan tuttira barat lesz. hehe (:(?)

Link to comment
Share on other sites

van egy csaj. baromi jól megvagyunk, legjobb barátok szinten... de soha... soha nem lenne köztünk semmi :) én sem akarom, és ő sem. ennyi. van akaraterő és van ösztön. a kérdés ki tud felülkapaszkodni rajta... nah meg persze van e bnőd aki szétrúgja a hátsód ha úgy nézel a másikra :D :D :D de neem, viccet félretéve: létezik. nekem is van, mert én igényt tartok rájuk. van akinek meg csak 2 dolog jut eszébe a csajról :D ennyi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...