Jump to content
PirateClub.hu

Paradicsomos Pingvin


K.Nikky
 Share

Recommended Posts

Gondoltam berakom Paradicsomos Pingvin történetét :P Én írtam, már jó rég :P
Paradicsomos Pingvin:
Cam000065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és a törénet: :P
1 napon Paradicsomos Pingvin elment halászni! Odaért a befagyott tóhoz, léket akart vágni rajta, de túl vékony volt a jég! 352 év múlva Paradicsomos Pingvin kiolvadt! A busmanok csak sima pingvinnek nézték, de nem tudták mért van a nyakában paradicsom-nyaklánc. Mikor a mi pingvinünk 2 hét múlva magához tért, ezt mondta: -Szent Paradicsom, hol van itt paradicsom-ültetvény, mert már jelentkeznek rajtam paradicsom elvonási tüneteim!
A busmanok csak nézték, nem tudták mi az a paradicsom-ültetvény! Mire Paradicsomos Pingvin felháborodott: -Paradicsomos Jó Atyaúristen! Vigyenek engem paradicsomhoz!
A busmanok elvitték a Múzeumba, ahol volt egy rohadt-paradicsom! Ettől a látványtól Paradicsomos Pingvin idegropit kapott, és mindenbe beleverte a fejét, ami az útjába került, így egy sünbe is, amitől úgy nézett ki a feje mint egy buzogány, mert tele volt tüskével! A végén elájult, és a busmanok bezárták a Múzeumba a rohadt-paradicsom mellé, és ezt írták az üvegre: Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin!


van még folytatása is, ha érdekel, akkor berakom :P
Link to comment
Share on other sites

Paradicsomos Pingvin 2 :DB)

 

 

Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin 16 teljes évig volt a busmanok Múzeumjában, 16 évig dolgozott a szökési tervén, és eljött az ideje, hogy megvalósítsa! A busmanok vittek neki minden nap egy zsömlét, hogy ne haljon éhen. Egy nap Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem ette meg, hanem elrakta. 2 hét múlva elővette, ami nagyon keményre száradt. Ezt a zsömlét nekidobta az üvegnek, ami kitört. Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin rohant, ahogy csak kicsi lábai bírták! Elért a kikötőbe és fölszállt a legelső hajóra. Ez a hajó elvitte Ciprusra, ahol Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin rászokott a citromra, és mindig azt ette, tehát mindig savanyú fejet vágott, ezért a ciprusi gyerekek Savanyúképű Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnek csúfolták. Savanyúképű Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem szerette ezt a nevet, tehát csak este ment ki a házából. De ezzel csak még jobban megjárta, mert már nem csak a gyerekek csúfolták ezért, és ráragasztottak még egy nevet, ezek után így nézett ki Paradicsomos Pingvin neve: Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin.

Link to comment
Share on other sites

Igen, én írtam/rajzoltam valamelyik elmebeteg pillanatomban :P:lol:

 

Van még 3. rész is, de majd valamikor jön a folytatás :lol: a történet már megvan :rolleyes::lol:

 

szóval PP3:

Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin Ciprust is hamar megunta. Így aztán felszállt az első repülőre, ami Brazíliába tartott. Ott elment megnézi egy szappanopera forgatást, és a rendező, ahogy meglátta, rögtön állást ajánlott neki egy csöpögős sorozatban. Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin elfogadta az állást, és rögtön elkezdték a forgatást, immár Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnel. De Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvinnek csalódnia kellett, mert nem a főszereplőt játszotta, hanem annak idegesítő háziállatát, ami nem volt más, mint egy majom. Ezt a szerep nem nagyon tetszett neki, így hát nem is játszott átéléssel, aminek az lett a következménye, hogy egy hét múlva kirúgták. Elment egy reklámügynökséghez munkát keresni, de azok azt mondták, hogy nem vesznek fel egy Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nevű embert. Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin naphosszat járta az üzleteket, ügynökségeket, de sehol se talált munkát. Így utcaseprőnek kellett beállnia. Ez nem volt épp kellemes munka, mert minden este mikor visszatért a hotelbe tiszta dzsuva volt. Harmadik nap reggel egy levelet találta az ajtója előtt, amiben annyi állt, hogy Tisztadzsuva Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin nem lakhat többé a tiszta hotelben. Így nem volt más teendő, mint hogy Tisztadzsuva Ál-Majom Savanyúképű Holdkóros Ex-Hibernált Buzogányfejű Paradicsomos Pingvin újra útra kelt…

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

looooooool, jót pihent az agyam XD amm, elég rövidke :/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...