EMEncore Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 0%, még nem csináltam semmi rosszat. A szabályzatot nem olvastam el, másoktól tanultam. (direkt nem olvastam el) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicska Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 0%, de ehez hozzáfűzöm hogy nem vagyok valami szószátyár! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csiga8 Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 0% Eddig még nem volt esélyem sem a hibázásra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hohoho Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 0- és remélem marad is,figyelgetek eleget...De az ember tévedhet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 0% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 még mindig 0% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Természetesen 0% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 75% :$ :DDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyson Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 50 Mind a kettőt az aláírásomért kaptam 1 percen belül, egy tagtól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 25 % mer védtem 1 Bannolt felhasználot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Egyáltalán nem azért kaptad, már ne is haragudj: A figyelmeztetés dátuma: Ma, 17:47 Figyelmeztetés oka: Csupa nagybetűk használta (ordítás), lázadás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 jogos,de 1 Bannolt felhasználo miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 0% - még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 nyujja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 nekem is 0000000... mert a 0... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Április 26, 2007 Share Posted Április 26, 2007 Nekem sajnos nem régen a 0-ról felugrott 25%-ra, mert a belinkelt játékoknál nem adtam meg minden infot... stb. Számomra ez elég szégyenletes -mármint a 25%- de azon vagyok, hogy ezt orvosoljam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toysoldier Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Szerintem az a szégyenletes, ha már kihagysz pl egy kis infót valahonnan, rögtön figyelmeztetés... Én ezért nem linkelek ezen a fórumon többet, mert ezek azt nézik hogy hú kit tudnak megbűntetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Figyelmezetjük a felhasználót hogy minden adatot szükséges a letöltésekhez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 @Rapaddict Szégyenletes, hogy megpróbáljuk a színvonalat megtartani vagy emelni? Miért, az jobb lenne, ha pl. a filmek topic-ba csak ugy be lennének szórva a linkek? Aztán találja ki mindenki, hogy milyen minőségű. Ha szerencséd van, akkor DVDRip, ha nem, akkor vmi ócska mozis felvétel. Aztán miután leszenvedtél másfél gigát a semmiért, jönnél vissza, hogy milyen szinvonal ez... Vagy pl. ott vannak a zenék. Csinálna valaki egy topic-ot valamilyen előadó nevével, bedobna egy linket, de hogy az melyik albumot, vagy abból egyáltalán hány számot tartalmazna, és milyen minőségben azt megint csak találja ki akinek kell... Jó ez így ahogy van! A megszorításokat nem a saját szórakozásunkra találtuk ki, a Ti érdekeiteket is szolgálja. Mindenhol vannak szabályok, amiket érdekes módon a többség be is tud tartani. Aki ezeket mégsem tudja elfogadni, az kereshet másik helyet magának, vagy csináljon saját warezt az extra-n... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 nekem is hála az égnek mindig nulla. Szerintem Nick -nek teljes mértékben igaza van, azért vannak a szabályok, hogy betartsuk, akinek nem tetszik, annak nem muszáj itt lennie. Tényleg akkor mindenki azt csinálna amit akarna. Jah, már sok fórum bevezette csak meghívásos alapon való belépést, vagyis csak megbízható embereket vesznek fel a fórumba, elkerülve az olyanokat, akik csak linkekért jönnek, és semmit sem csinálnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toysoldier Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 @Rapaddict Szégyenletes, hogy megpróbáljuk a színvonalat megtartani vagy emelni? Miért, az jobb lenne, ha pl. a filmek topic-ba csak ugy be lennének szórva a linkek? Aztán találja ki mindenki, hogy milyen minőségű. Ha szerencséd van, akkor DVDRip, ha nem, akkor vmi ócska mozis felvétel. Aztán miután leszenvedtél másfél gigát a semmiért, jönnél vissza, hogy milyen szinvonal ez... Vagy pl. ott vannak a zenék. Csinálna valaki egy topic-ot valamilyen előadó nevével, bedobna egy linket, de hogy az melyik albumot, vagy abból egyáltalán hány számot tartalmazna, és milyen minőségben azt megint csak találja ki akinek kell... Jó ez így ahogy van! A megszorításokat nem a saját szórakozásunkra találtuk ki, a Ti érdekeiteket is szolgálja. Mindenhol vannak szabályok, amiket érdekes módon a többség be is tud tartani. Aki ezeket mégsem tudja elfogadni, az kereshet másik helyet magának, vagy csináljon saját warezt az extra-n... De oda vagytok ezzel, hogy nektek nem ingyenes tárhelyen van a fórumotok... Tudod, valakinek nincs kedve összelejmolni a fórumra valót, mint nektek. Ez kell a szervergépbe, az kell, de mi nem tudjuk fizetni, fizessétek ti, ha már itt akartok fórumozni... Szánalmas! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Nem válaszoltál a kérdéseimre. És igen, sokat számít, hogy nem igyenes tárhelyen vagyunk! Nézd csak meg a warezoldalak altopic-ot. Tele van tiszavirág életű oldalakkal. A sok 12 éves azt sem tudja, hogyan állitson egy chmod-ot, de villog, mert saját wareza van, ahol kiskirályoskodhat. ( ami egyébként egy sablon phpBB, jobb esetben skinnelve) Aztán 2 hét múlva az oldala már sehol sincs általában. "Tudod, valakinek nincs kedve összelejmolni a fórumra valót" Ezek szerint neked csak kedved nincs hozzá, de anyagilag ilyen jól állsz? Akkor ezek szerint lusta vagy. A támogatásról pedig csak annyit, hogy aki támogat az önként teszi, azért, mert szereti az oldalt, és a közösséget. És nem Ti fizetitek a teljes fenntartást. Inkább meg kellene köszönnöd a Támogatóknak, hogy még mindig megy az oldal, és Te itt OFF-olhatsz. Ha nem tűnt volna fel, mi nem kérünk pénzt az itt található sok anyagért, nem úgy mint az sms-web-es warez-ok, akik kiirják, hogy 120Ft/10nap, aztán leemelnek a kártyádról 1600Ft-ot... Szánalmas? Akkor már csak egy kérdés maradt: Miért vagy még mindig itt? Az pedig, hogy tibiole-t sértegeted, nem biztos, hogy olyan jó ötlet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 50 Mind a kettőt az aláírásomért kaptam 1 percen belül, egy tagtól. 1. Figyelmeztetés: nagyméretű aláírásában magyar torrent site-okra kért meghívót 2. Figyelmeztetés: piros színnel hirdet piramisrendszerű játékokon alapuló weblapokat Ha szabályzatot olvastál volna és azt be is tartod, akkor nem lenne warnod. Egyébként teljesen jogosan kaptad mindkettőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Ma sikeresen begyűjtöttem még egyet...így 50 %.Köszönöm szape A figyelmeztetés dátuma: Ma, 09:36 Figyelmeztetés Felhasználó sértegetése! Sértegettem szipi kisasszonyt...Mondtam tibiole,hogy itt már naon is a rang számít... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toysoldier Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Jól van, de azért ti is tiszteljétek már az usereket, mi az már hogy ugat, stb... Na mindegy. Amúgy 17 éves vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toysoldier Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Rendben, akkor visszaszívom ezt amit mondtam, és respect! Én voltam a szánalmas, de majd felnövök egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 25% off-olásért... csak azt nem tudom hogy hol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 na akkor én is visszatérnék a topic eredeti céljához 0% még mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 0 jól viselkedem:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Ma sikeresen begyűjtöttem még egyet...így 50 %.Köszönöm szape A figyelmeztetés dátuma: Ma, 09:36 Figyelmeztetés Felhasználó sértegetése! Sértegettem szipi kisasszonyt...Mondtam tibiole,hogy itt már naon is a rang számít... Mondtam már, hogy szívesen, máskor is. Megérdemelted, tehát legközelebb is megkapod, ami jár, bízz bennem. Ja és nem a rang számít, bárki aki személyeskedik így jár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts