Jump to content
PirateClub.hu

Spanyol Labdarúgás


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Huntelaart Valenciába hívja Koeman

1159629923.jpg

Amíg a Juventus csak egy "B" tervként tekint Klass-Jan Huntelaar megszerzésére (az elsődleges célpont a brazil Amauri), addig Ronald Koeman kész Valenciába csábítani a holland csatárt.

 

Koeman, aki pár héttel Huntelaar érkezése előtt hagyta el az Ajaxot, több fiatal honfitársát szeretné a Turia-partiakhoz édesgetni. A két klub állítólag már el is kezdte a tárgyalásokat egy esetleges januári átigazolással kapcsolatban.

 

A Levante-EMV című helyi lap szerint a holland gárda legalább 25 millió €-t szeretne kérni a 24 éves támadóért, aki szenzációs formában van idén, 23 mérkőzésen 18-szor talált az ellenfelek hálójába.

 

Számos olasz forrás szerint az Ajax 15-18 millió €-ért odaadta volna kulcsemberét a Juventusnak. Így nem csoda, hogy a spanyolok túlzásnak találják a 25 milliós árat.

 

A Valencia júniusban egyszer már megkörnyékezte a játékost, de akkor nem lett semmi az üzletből. Az Ajax nem túl valószínű, hogy a szezon közepén könnyedén megválna egyik kulcsemberétől, így a Turia-partiaknak feltehetően a nyárig várniuk kell a leigazolással.

Link to comment
Share on other sites

Már ideje volt vissza kell jönnie annak a jópár milliónak amit érte fizettek.

 

Spanyol lapértesülések szerint Tomas Ujfalusi Madridba igazol

 

Nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a Fiorentinával Tomas Ujfalusi, a cseh válogatott védő. A rutinos futballista a hírek szerint az Atletico Madridban folytatja pályafutását.

 

Tomas Ujfalusi korábban többször is nyilatkozta, hogy ki szeretné magát próbálni a spanyol élvonalban, és a hírek szerint a védő vágya nyártól valósággá válik.

 

Spanyol lapértesülések szerint a cseh futballista három év után otthagyja a Fiorentinát, és az Atletico Madridhoz szerződik. A Marca című napilap úgy tudja, hogy a két fél már meg is állapodott egy három évre szóló szerződésben.

 

Az Atleticón kívül a Sevilla együttese is szívesen látta volna soraiban a cseh védőt, aki a Fiorentinában ősszel 14 meccsen kapott szerepet. A hírek szerint szezononként körülbelül 1,6 millió eurót keres majd szezononként.

 

A 29 éves futballista korábban négy évet lehúzott a Bundesligában is, a Hamburg színeiben 105 bajnokin két gólt szerzett.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

A 2008/2009-es szezon sorsolása:

 

http://www.rfef.es/index.jsp?nodo=289&division=LIGA%20NACIONAL%20DE%20PRIMERA%20DIVISION&grupo=GRUPO%20UNICO&temporada=2008/2009

 

Barcelona - Real Madrid 2008 dec. 14.

 

visszavágó:

 

2009 máj. 3.

 

:)

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Az FC Barcelona hívei örömtáncot lejtettek, miután kedvenceik a minap 6-1-re kiütötték a Sporting Gijónt, a legnagyobb rivális, a Real Madrid pedig nem várt sokat a válasszal: szerdán a címvédő fővárosiak egyet kaptak, viszont hetet lőttek a spanyol élvonal újonccsapatának. A Bernabeu-stadion közönsége a Hamburgtól megszerzett "Beckham-pótló" szépfiú Rafael van der Vaartnak háromszor is tapsolhatott, a holland góljai közül a második volt a legszebb.

 

Nézd meg ;)!

 

|forrás: origo.hu

 

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080925-sarokkal-lott-alomgolt-a-real-madrid-szepfiuja-rafael-van-der.html

 

 

Nagyon szép :)!

Link to comment
Share on other sites

A Barca szépen játszott, de kapott egy gólt, aztán volt egy kiállítás, ami tényleg az volt sztem... Volt egy több mint 10 perces hosszabbítás ami érthető mivel az Espanyol szurkolók miatt állt a játék jóideig. A Barca egész meccsen szépen játszott, sok helyzetük volt. 33 kapuralövésük volt, Az Espanyolnak csak 5 az egész meccsen, a labda szinte csak a Barca-nál volt. A 11-es nem biztos hogy azvolt, de ettől függetlenül teljesen megérdemelten nyertek :)

Link to comment
Share on other sites

Akkor most CSAK erre a hozzászólásra reagálok:

 

Igen, könyöklésért piroslap jár. Meg lehet nézni a visszajátszásokat, az volt. Csak a barcás gyerek UGYANÚGY!!! könyökölt. Mégse kapott egy ejnyebejnyét sme. EZ olyan meglepő... vagy mégsem?

 

 

A játék azért állt, mert bár lehet hogy a blikk és hasonló orgánumok azt mondják hogy a csúnyagonosz Espanyol szurolók berohangáltak a pályára, de arról nem szólnak, hogy a BARCELONA szurkolói dobálták közéjük az égő görögtüzeket és egyéb finomságokat. Ergó a Barcelona szurkolói miatt állt a gém, akik nem tudnak veszíteni és viselkedni!

 

3. A tizenegyes BIZTOS hogy nem volt az, ugyanis a gyerek NEM érte el Eto lábát, viszont a labdát TISZTÁN.

 

Tán ezért is és egyéb okok miatt... (kapásból a Barcelonai 1-1 jut eszembe, mikor Carlost kiállított a semmiért és Oleguer Ronaldo elleni akasztásánál a 16oson belül továbbot intett)... szal ezért is lehetett a mai AS-ban azt olvasni, hogy a Futball vesztett, a Barca nyert.

 

Ezen kívül Medina Culéntalejo meg elmehet a sóhivatalba, remélem hogy beleszárad a zsebébe a keze, mikor a suskát számolgatná.

 

 

Mocskos csaló az a bíró.

Link to comment
Share on other sites

Mindig sírnak ezek a realosok ha győz a barca!kezd már uncsi lenni!

 

 

Ki sírt?

 

Megnézed a meccset, leveszed a kék-piroskás szemellenződet aztán meglátod amit írtam! Vajh' miért csak a Barcelona szurkolók nem látják azt ami nyílvánvaló? Érdekesen izgalmas kérdés.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...