Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

scolari tényleg nagyon jó edző (de közelébe sincs fergussonnak), a chelsea jókat igazolt, szép kis csata lesz.

természetesen MU fan vagyok, de szeretem az igényes és izgalmas focit. Mi a jó abba, ha a Manchester minden megnyer, ellenfél nélkül?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nem kapsz szívinkfarktust xD Am senkit nem igazoltunk még...aggaszt,pedig megakarták venni Palacios,Valencia (középpályások a Wiganből,fiatalok és már PL edzettek!) akkor Moutinho meg Veloso..kitudja mi lesz,de asszem Berbatovról lemondhatunk végleg mer a Spurs nem engedi..sőt csatár se kell mer jön Manucho akit még az afrikai nemzetek kupája előtt vettünk meg és kölcsönadtuk a Panathinaikosnak és ott 7 meccsen 4 gólt lőtt,jól cselező,jó felépítésű csatár pont ien kell Tevez és Rooney mellé! Remélem bevállik és csak 25 éves!

Link to comment
Share on other sites

Alex Fergusonnak kevés a csatára, így Campbell a csapatnál maradhat!

 

 

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson kész lehetőséget adni a Premier League-ben is Fraizer Campbellnek. Ferguson az elmúlt szezoban kölcsönben elengedte játékosát a Hull Cityhez, ahol remekül játszott, az új szezonban azonban már igényt fog tartani szolgálataira.

 

A 20 éves csatár a szombaton gólt szerzett Ole Gunnar Solskjaer búcsúmeccsén, és a United azzal a találattal nyert 1–0-ra az Espanyol ellen. Campbell csereként állt be, a 82. percben döntötte el a mérkőzést, és amíg pályán volt aktívan és hasznosan játszott.

 

Campbell az elmúlt szezont a Hull Cityben töltötte kölcsönben és nagy szerepet játszott a csapat feljutásában a Premier League-be. A „Tigrisek” menedzsere, Phil Brown szerette volna az élvonalban is a keretében tudni a játékost, de úgy tűnik, Ferguson idén igényt tart rá. Brown többször úgy nyilatkozott, hogy Campbell óriási tehetség, és el tudja képzelni hosszútávon is a csapatában.

 

Campbell viszont a Manchester játékosa, és Ferguson a spanyolok elleni mérkőzés után kijelentette, hogy számít rá.

 

„Wayne Rooneyt és Carlos Tévezt kivéve nincs csatárunk. Campbell gyors és harcos, jól játszik a mérkőzéseken. Fraizer jövője itt van nálunk” – mondta Ferguson.

 

Szinte biztosra vehető, ha nem érkezik újabb csatár (leginkább a tottenhames Dimitar Berbatovról és a blackburni Roque Santa Cruzról rebesgetnek), akkor Campbell a bajnokságban is többször lehetőséghez fog jutni.

 

 

biztos eléjött a bizonyítás idelye???

Link to comment
Share on other sites

Ronaldo kedden személyesen közli elvágyódási szándékát Fergusonnak

 

 

Cristiano Ronaldo egy röpke amszterdami orvosi konzultációt követően kedden Manchesterbe repül, hogy személyesen is közölje Sir Alex Ferguson menedzserrel és David Gill ügyvezető igazgatóval: el akarja hagyni a Unitedet, hogy a Real Madridban futballozhasson.

 

Korábban a Real 68 millió fontos vételi ajánlatot tett, amellyel a Manchester nyilvánvalóan csak akkor éri be, ha Ronaldo töretlen elvágyódásával rákényszeríti erre – véli a brit Daily Telegraph.

 

A Real Madridnál is tudják, hogy nem elég a portugál elvágyódása, leigazolásáig még jó pár kemény menetet meg kell vívni a Manchester United vezetőivel. Ezt támasztja alá Bernd Schuster, a királyiak trénerének véleménye is.

 

„Úgy gondolom, hogy a klub keményen dolgozik, hogy megtalálja a megoldást. Máglátjuk, mit hoz majd a jövő. Tudtuk hogy nem lesz könnyű, és azt is hogy Cristiano Ronaldónak sem lesz egyszerű a Real Madridhoz jönnie” – mondta Schuster, aki hozzátette: nincs olyan edző, aki ne látná szívesen saját csapatában Ronaldót.

 

A portugál szélső bokaműtétből lábadozik, és előreláthatólag csak októberben léphet pályára.

 

Ha az ügylet létrejön, láncreakciót válthat ki: a pénzügyi helyzetét stabilizálni igyekvő Real eladhatja Robinhót a Chelsea-nek, míg a Ronaldóért kapott milliók egy részéből az MU megveheti a bolgár Dimitar Berbatovot a Tottenhamtől.

Link to comment
Share on other sites

Ahhhh még mindíg Ronaldo-val szórakoznak,de hát nem lesz más mint egy kis hülyegyerek ahogy Cantona is mondta "Ronaldo ne légy hülye" de ha ennyire menni akar menjen.

Azt se értem hogy a Real Madrid miért vele szórakozik inkább összeraknának egy értelmes csapatot!

Mert jó megnyerték a spanyol bajnokságot ,de a nemzeti porondon sehol se voltak és ,hogy most a Barcela is erősödött nemhiszem ,hogy sok közük lesz a a bajnokság megnyeréséhez!-de ezt ne vitassuk tovább mert nem M.U. topicba való :D

 

Link to comment
Share on other sites

pontosan lacey,ahogyan mondod nem ide való...de ez már annál inkább!

 

Sir Alex Ferguson: Befejeződött a Cristiano Ronaldo-szappanopera

 

 

Sir Alex Ferguson kijelentette, Cristiano Ronaldo biztosan marad Manchesterben. A „vörös ördögök” menedzserének a portugál középpályás főszereplésével zajló átigazolási szappanopera mellett sokkal nagyobb problémát jelent, hogy a csapat több játékosára sem számíthat a Newcastle United elleni bajnoki rajton.

 

„Higgyék el nekem, a Ronaldo-szappanopera befejeződött! Cristiano a következő szezonban is Manchesterben futballozik!” – nyilatkozta kedden Ferguson.

 

A skót szakember a skysports.com-nak elmondta, hogy jelenleg Ronaldo nem létező átigazolásánál sokkal nagyobb problémát jelentek számára a csapat hiányzói.

 

Wayne Rooney és Michael Carrick ugyanis vírusfertőzést kapott a Manchester United nigériai turnéján. Ronney annyira legyengült a betegség következtében, hogy egész héten nem tudott edzeni, így erősen kérdéses, hogy augusztus 17-én pályára léphet-e a Premier League első fordulójában a Newcastle ellen.

 

„Rooney nagyon kellemetlen vírust kapott el, ami miatt előreláthatólag még hosszú ideig nem edzhet” – mondta Ferguson.

 

A menedzser hozzátette, Carrick állapota valamivel biztatóbb, a középpályás már elkezdheti az edzéseket, így valószínűleg játszhat majd a nyitányon.

 

További probléma a Manchester United számára, hogy Nanira és Andersonra sem számíthatnak a „vörös ördögök” az első fordulóban.

 

„Kezdek azon aggódni, hogy ki tudunk-e állni a szezon elején… Nani eltiltva, Anderson az olimpián, Rooney pedig kiesett a vírusfertőzéssel” – fogalmazott Sir Alex Ferguson.

 

Persze az MU-t aligha kell félteni. Az előző szezont egy vereséggel, két döntetlennel és mindössze egy rúgott góllal kezdte a Ferguson-legénység, aztán májusban bajnoki címet ünnepelt…

Link to comment
Share on other sites

Húú Saha megelőztél én is ilyesmit olvastam csak ennyit raknák hozzá:

 

Egy másik kérdőjel azonban még nem egyenesedett ki, a csapatot, illetve annak szakmai stábját illetően. Carlos Queiroz, Ferguson korábbi asszisztense ugyanis nemrégiben elfogadta a portugál szövetség ajánlatát a nemzeti együttes vezetésére.

 

 

"Egyelőre semmilyen újdonsággal nem szolgálhatok másodedzői kérdésekben, időre van szükségünk ahhoz, hogy megtaláljuk Carlos megfelelő helyettesét. Nagyon nehéz lesz pótolni, és nem szabad elkapkodnunk a döntést. Hosszú távra tervezünk, és akit kinevezünk a helyére várhatóan szeptember közepén, az jó ideig betöltheti majd ezt a posztot" - zárta mondandóját a manchesteri tréner.

 

Sajnálom ,hogy elmegy szinpatikus ember volt nekem. :o

 

u.i.:Ez a sok ember kiválása a csapatból elég aggasztó ,de ott vannak még az öregfiúk is,akik friss erővel szerintem bírni fogják a szezon elejét! :happy:

Link to comment
Share on other sites

pontosan,igazad van, Scholes vagy Giggs bírni fogja a seson elejét,mire kicsit elfáradnának,addigra pedig bele lendülnek a fiatalok és azok repítik tovább a United-et!!

 

 

Azért én reménykedem,h Cantona lesz Carlso utodja,másodedzői poszton...! ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Rooney sérülése súlyos

 

 

Biztosan kihagyja a Premier League nyitányát Wayne Rooney, a Manchester United támadója.

 

Rooney a „vörös ördögök” nigériai túráján szedett össze fertőzést, és az már eldőlt, hogy nem játszhat a Premier League nyitó fordulóján a Newcastle ellen.

 

„Kezdek azon aggódni, hogy ki tudunk-e állni a szezon elején… Nani eltiltva, Anderson az olimpián, Rooney pedig kiesett a vírusfertőzéssel. Már napok óta nem tud edzeni” – nyilatkozta Sir Alex Ferguson a Sky Sportsnak.

 

 

 

Scolari: Még 50 évig a Manchester uralkodik

 

 

Sokkolta a klub híveit a Chelsea új szakvezetője, amikor kijelentette: fél évszázad kell ahhoz, hogy letaszítsák a trónról a Manchester Unitedet.

 

Pár nappal ezelőtt a Chelsea vezérigazgatója, Peter Kenyon azt találta mondani, hogy a londoni klub hat éven belül a világ legjobbja lesz. A Chelsea nyáron kinevezett új vezetőedzője, Luis Felipe Scolari erre reagálva nyilvánvalóvá tette: a Roman Abramovics orosz milliárdos által pénzelt klub még mindig kispályás az olyan történelmi nagyságok mellett, mint a Manchester United vagy a Real Madrid.

 

„Talán húsz vagy ötven év múlva a Chelsea is eléri azt a szintet. Fejlődünk. Korábban ott volt a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Milan, de mi is felzárkózunk" - fejtegette a brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet nyerő szakember.

 

Luis Felipe Scolari egyébként beszélt arról is, hogy mennyire meglepte az angol klub szigetországbeli népszerűtlensége, főleg azt követően, amilyen szeretettel fogadták őket világkörüli turnéjuk során Kínában, Malajziában és Oroszországban.

 

 

 

Ronnie: "MARADOK!"

 

 

Cristiano Ronaldo végre megszólalt átigazolási ügyében, és egyértelműen közölte, a "Vörös Ördögök"-nél folytatja...

 

A portugál Público című napilapnak adott exkluzív interjújában Cristiano Ronaldo bejelentette, marad a Manchester Unitednél. Ezzel véget ért a hosszú ideje húzódó átigazolási história, mely során sokáig úgy tűnt, a 23 éves szélső a spanyol Real Madridban folytatja.

 

A Público című portugál napilap a csütörtöki számában közöl interjút a portugál klasszissal, de a honlapján már megszellőztette az információt, mely szerint Cristiano Ronaldo a nyáron nem vált klubot, marad a Manchester Unitednél.

 

"Sir Alex meghallgatta az érveimet, és én is az övéit, és ezek után megállapítottuk, hogy mindkét fél számára az lenne a legjobb döntés, ha maradnék" – mondta a klasszis a csapat skót menedzserével megejtett személyes találkozóról.

 

A lap szerint a szélső legalább egy szezont még mindenképp marad a "vörös ördögöknél", akikkel 2012-ig van élő szerződése.

 

A publico.pt oldalon megjelent rövid beharangozó anyag kitér arra is, hogy Ronaldo az interjú során egyáltalán nem titkolta, az egyik álma az, hogy a jövőben valamikor szerepelhessen a Real Madridban.

 

Cristiano Ronaldo az interjúban állítólag részletesen beszél a döntése hátterében meghúzódó okokról is, úgyhogy gyanítjuk, a Público eladási rekordot dönt majd a holnapi lapszámával.

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...