Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na akkor visszakérdezek: milyen jogon mered megkérdőjelezni, hogy mióta vagyok szurkoló?

Már írtam a HSZeid tartalmából!

Menjél szépen vissza a cselszki (háhá) topicba sírni.

Szeretnéd

Ha nem tetszik a csapatok szurkolói közötti "rivalizálás" ajánlom a sakkot, mint megfelelő sportot..

A rivalizálással semmi gondom csak azzal h itt fikázod Manchester United topicba a Chelseat!A sakkozás az tényleg jó sport de azt inkább neked ajánjom(haha)

Ja és nagyon aranyos, ahogy próbálod leírni a csapat nevét.

Hátja tőlled tanultam!

Link to comment
Share on other sites

Csumika fantársak!!!!

 

Ahogy nézem elég borús itt a hangulat mostanában.

 

Na de sebaj a ti dolgotok,én most jól vagyok.

 

Ugyanis szombaton találkozni fogok Sir Bobby Charlton-nal,mert jön az egyik könyvesboltba

 

dedikálni a könyvét(Dublinba).

 

+Tevez is szerzett már gólt a csapatban és ennek is nagyon örülök.

 

Remélem idén is megnyerjük a bajnokságot,jah és lenyomtuk a cselszkit!!!!

 

Mi kell még???? :P:lol:

 

Na peace mindenkibe!!!Respect.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Rooneyt és Tevezt majdnem kölcsönadta a Manchester

 

 

Nem sokon múlott, hogy a Manchester United két sztárja, Wayne Rooney és Carlos Tevez kölcsönbe, másik klubhoz távozzon. Ehhez csak annyi kellett volna, hogy Sir Alex Ferguson a kelleténél több bort igyon.

 

Fergusonról tudjuk, hogy edzőkollegáival nem ritkán megiszik néhány pohár bort a meccseket követően. A legutóbbi ilyen iszogatáskor, a Wigan szakvezetője, Chris Hutchings ajánlatot tett Rooneyért, és Tevezért: „Ittunk egy pohár vörösbort, és közben megkérdeztem tőle, nem-e kaphatnánk kölcsön Tevezt, és Rooneyt, és esetleg Sahát, amikor már teljesen egészséges”- mondta a Wigan menedzsere viccelődve, akinek nem volt annyi alkoholos itala, hogy erre rá tudja venni a Manchester United menedzserét.

Link to comment
Share on other sites

A kis Tevez is Angliában köthet ki
Manchester-United.jpg
Carlos Tevez öccse próbajátékon vett részt az Old Traffordon. Miguel nagyon jó benyomást tett Sir Alex Fergusonra, így elképzelhető, hogy a skót menedzser szerződést ajánl az ifjú argentinnak.

Ugyan még csak 17 éves, de máris hatalmas jövőt jósolnak neki a szakemberek. Miguel Tevez nem csak a nevéből él, bizonyítja ezt az a tény is, hogy nem bátyja, hanem Carlos Queiroz ajánlására vett részt a kéthetes manchesteri próbajátékon.

A kis Tevez a tesztek során több edzőmérkőzésen is pályára lépett, és a hírek szerint játékával meggyőzte Sir Alex Fergusont, aki azon gondolkodik, hogy előszerződést köt az ifjú argentinnal.

A - testvére után - Dél-Amerika szerte "kis apacsnak" becézett játékos már a West Ham Unitednél is vendégeskedett, és a kalapácsosok tetszését is elnyerte teljesítményével, de ha úgy adódik, a Boca Juniorsban nevelkedett Miguel nyilván a Manchester ajánlatát részesíti előnyben.
Link to comment
Share on other sites

Giggs hosszabbított!

 

 

A Manchester United vezetősége örömmel jelentette be, hogy Ryan Giggs egy évvel meghosszabbította szerződését, így 2009 júniusáig köti még élő szerződés a walesi varázslót a Vörös Ördögökhöz.

 

Ryan 18 serleget gyűjtött be a Uniteddel, beleértve 9 Premier League bajnoki címet, 4 FA Kupa győzelmet, 2 Ligakupa elsőséget és egy Bajnokok Ligája sikert. Első meccsét a Unitedben 1991. március 2-án játszotta az Old Traffordon az Everton ellen. Ezidáig 727 mérkőzésen lépett pályára, melyeken összesen 141 gólig jutott. Mindössze 32 találkozóra van még szüksége ahhoz, hogy beállítsa Sir Bobby Charlton 759-es rekordját a United szerelésben lejátszott meccsek tekintetében.

 

Sir Alex Ferguson: "Maximálisan elégedett vagyok azzal, hogy Ryan további egy évig aláírt. Ryan Giggs maga a megtestesült klubhűség. 14 éves iskolás korú srácként igazolt a csapathoz és még mindig itt játszik, pedig azóta eltelt 20 év. Egyedülálló képességei mellett egy fantasztikus ember és nagyszerű példakép a fiatal játékosok előtt. Biztos vagyok benn, hogy még hosszú évekig fog a klub kötelékében állni."

 

Ryan Giggs: "Elégedett vagyok az új szerződésemmel és az újabb egy évvel. Jobban élvezem a futballt, mint valaha és remélem olyan sokáig játszhatok a Manchester Unitednél, amilyen sokáig csak tudok. Szeretnék köszönetet mondani Sir Alexnek, a szurkolóknak és mindenkinek, aki a klubhoz tartozik, amiért olyan sokat segítettek nekem és mögöttem álltak az évek során."

 

(manutdfanatics.com)

Link to comment
Share on other sites

Hívja a MU és a Real, de Jovetic marad

 

 

A Partizan Belgrád illetékeseinek elmondása szerint jövő nyárig még csak meg sem fontolják Stevan Jovetic eladását.

 

A 17 éves szupertehetséget többek között a Manchester Uniteddel és a Real Madriddal is szóba hozták a napokban, azonban a Partizan elhatárolódik egy esetletges januári transzfertől.

 

"Pro és kontra ízekre kell szednünk a Joveticcsel kapcsolatos eshetőségeket." - mondta Gordan Petric klubigazgató "A végső döntésünk majd a szezon végén fog csak megszületni. Rengeteg klub jelezte érdeklődését."

 

Az egykori jugoszláv nemzet legendája, Dejan Savicevic - aki jelenleg a montenegrói labdarúgó szövetség elnöke - egyáltalán nem lepődött meg a sztárklubok érdeklődésén.

 

"Nem ért meglepetésként a Manchester United érdeklődése." - mondta a Sunnak "Stevan Európa bármely nagy klubjában játszhatna. Véleményem szerint a United 7 millió fontért könnyedén megszerezhetné őt."

 

Jovetic 54 fellépésén 18 gólt szerzett a Partizanban, beleértve egy mesterhármast is, melyet nemrég a Zrinjsky elleni UEFA Kupa selejtezőn ért el augusztusban.

 

(manutdfanatics.com)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Nem hosszabbít a Manchester United védője

Wes%20Brown.jpg

Wes Brown visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, a védő a nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

 

A Manchester United védőjének 2008 nyarán jár le szerződése az angol bajnokcsapattal, amely már idén biztosítani akarta játékosa szolgálatait. Csakhogy Brown némi hezitálás után nem fogadta el a feltételeket, és nem írta alá a manchesteriek szerződését. Azt nem tudni, hogy mivel nem volt elégedett a hátvéd, mindenesetre az biztos, hogy a klub nem változtat ajánlatán.

 

Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy a megállapodás elmaradása csak Brown hibája. A menedzser szerint a védő nem kap jobb ajánlatot, így vélhetően távozik a klubtól. A játékos a nyártól szabadügynök lesz, vagyis csak vele kell megállapodnia leendő egyesületének.

 

 

Alakul a csapat,Tevez és Ronaldo gyilkos kettős!Glory MU!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...