Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

szerintem is sokkal jobb lessz mint capello. a védelmünk meg most lessz a legjobb az elmúlt 4-5évhez képest. pepe metzelder marcelo ramos cannavaro cicinho hmm már a cserék is minőségi játékosok lesznek :) a középpálya is jó l csak maradjon reyes,beckham helyére tökéletes lenne Quaresma abidált a barca ellen össza-vissza...... :lol: Saviola meg nagyon gyors robinhoval és rooyal ütős csatáraink lessznek de ottvan Higuaín is ;)

Link to comment
Share on other sites

Jön Shuster, hurrá, német antifoci powa! A real madrid vezetés egy vicc :D Del Bosque kirúgása óta világos..miért is b@szták ki? Ja, mert csak bajnokságot nyert abban az évben, az előző 3ban meg 2 BL-t egy bajnokságot... most Capellot is elküldik mert "csak" bajnokságot nyert (abéna). 2003 óta csak sztár sztár hátán jön, de eredmény az nuku, (az idei bajnokságot a Barca bukta el, nem a Real nyerte meg, ez egyértelmű) a fiatal tehetségeket, pl Portillo, Baptista - miután borsos áron megvették( jó Portillo saját nevelés) - szinte ingyé továbbengedik... és kik jönnek? További csatárok, mint most Saviola, vagy tavaly Reyes, persze jó áron.. Alapból a padon ül, néha játszik, ha jól teljesít akkor évvégén meg Copa del Reyre kezdőbe kerülhet... átigazolási szezonban persze továbbadják negyedannyiért amennyiért vették.. De ők tudják..Na és a védők? R. Carlost elengedik, a Real emblematikus figurája az ott töltött 10 évével, bár a gyorsaság kophat, rutin csak több lehet..és szabadrúgásoknál se volt semmi... na akkor a tavalyi szerzemény Cannavaro jeeee, volt egy jó VBje semmi több, 2006ban egy vödör kaka volt, de ők tudják.. Vagy pl Woodgate, megvették Newcastleből, sérülten(;)), egész évet kihagyja, köv.ben meg már adnak rajta túl.. nagy trade volt.. De semmibaj, jött Pepe 28 milkáért, majd megváltja a világot ;) (Ennyi pénzért vehettek volna vmi minőségi játékost is) Metzeldert majd meglátjuk..

Link to comment
Share on other sites

Ha ilyen okos vagy akkor beszélgessünk a Barca félelmetes igazolásairól... Henry? 2 éve sérült, beválik? biztosan.

27 éves balhátvéd? aláírod h beválik spanyolban?

az új Vieira? majd meglátjuk, főleg spanyolban...

a másik torzonborz Milito... akkora játékos lenne? Nem hinném....

 

 

És mint százszor most újra le kell írni minden Barcásnak amit RIJKAARD mondott:

 

 

"Ami soha nem volt a tiéd, azt NEM LEHET ELVESZÍTENI. A bajnokságot a Real Madrid nyerte meg."

 

Jóóóccak :)

Link to comment
Share on other sites

Creoque nyugi van :lol: :lol: :lol::D :D :D

Nem vok Barcás... sőt... mostanában nem néztem sok soccert, szal Realosnak se mondanám magam...de 2003 meg az előtt akkor volt az igazi Madrid B) McManaman Cambiasso Solari Makelele Flavio Conceicao (Raúl Guti Casillas őket is idesorolnám de ők még itt tolják szerencsére) ők nagyszerű játékosok voltak, nem voltak übermaga hatalmas csillagok akikről a hírek szóltak nap mint nap, de én őket szerettem a legjobban, tudtak küzdeni, hajtani, emellett nem is kezelték őket a helyükön sztem (alul voltak értékelve). És őket remekül egészítette ki pár igazán nagy sztár, pl Robi Carlos, aztán az új szerzemények Figo Zidane Ronaldo...És Így tényleg CSAPAT voltak.. És volt egy rohadt jó edzőjük Del Bosque áhhhh imádtam azt az embert :blush: Mikor őt kirúgták akkor kicsit sokkolt a hír :wacko: Áhhhh Perez bebizonyította h szart sem ért a focihoz.. Amúgy ha nem sérül le Roni, vagy Figo belövi a 11-esét Torinoban, minden másképp alakult volna abban az évben a BL-ben.. És ahogy elküldték Del Bosquet csak a sztárok jöttek az eredmény nem.. És ez az idény is elég nyögvenyelősre sikeredett, de Capello volt olyan jó edző h legalább küzdeniakarást vert a játékosokba, ha nem is ment annyira..most őt is miért kellett elküldeni? :wacko: Ez a vezetés nagyon fel tud b@szni :angry: De a csapattal semmi bajom (sőt), de a 4-5 évvel ezelőtti jobban szerettem :(

 

Na ennyi elég is mára, és nem vok Barcás nyugi :D:):lol:

Link to comment
Share on other sites

A spanyol Marca nevű lap megszavaztatta olvasóit, hogy ki volt eddig a 21. század legrosszabb igazolása az európai labarúgásban. Jonathan Woodgate nyerte a versenyt.

 

 

Woodgate 2004 nyarán nagy reményekkel érkezett Madridba, a Real 25 millió dollárt fizetett ki a Newcastle-nek a szerződtetéséért. A védő azonban rögtön súlyos sérülést szenvedett, és csak bő egy évvel később, 2005 szeptemberében léphetett először pályára a királyi gárdában. Az első meccse ráadásul erősen a rémálom kategóriába tartozott, öngólt szerzett, majd kiállították az Athletic Bilbao elleni bajnokin. Woodgate 2006 augusztusában hagyta el Madridot, úgy, hogy mindössze 14 alkalommal öltötte magára a Real szerelését.

 

A 27 éves hátvéd azóta stabil tagja a Middlesbrough-nak, és visszakerült az angol válogatottban is, ez persze nem akadályozta meg a szavazók 37 százalékát abban, hogy a század legrosszabb igazolásaként tekintsenek a futballistára.

Link to comment
Share on other sites

soccer?LOL :D :D :D

touchdownnak igaza van!!!

olyan játékosokat kell hozni akik megérdemlik azt hogy viselhessék a REAL MADRID mezét!!!

 

A Barcelona elnöke utoljára még rúgott egyet Saviolába

 

 

Javier Saviola és a Real Madrid néhány hete jelentette be, hogy az argentin támadó a királyi klubban fogja folytatni pályafutását.

A "Nyúl" becenévre hallgató csatár az FC Barcelonától érkezett a fővárosi gárdához, amelynél az ott töltött esztendők során soha nem tudott meghatározó emberré válni, igaz a hat év alatt kétszer is kölcsönadták őt, előbb a Monacónak, majd a Sevillának.

 

"Sokan azt hiszik, hogy haraggal mentem el, de igazából hálás vagyok a klubnak az ott töltött időszakért!" - nyilatkozta Saviola. "Csupa szép emlékkel távozom, és mindenkire nagyon szívesen emlékszem majd, még Joan Laportára, a klub elnökére is."

 

Utóbbi egyébként nem kímélte Saviolát, amiért az a riválishoz szerződött:

 

"Mint profit nem kritizálhatom döntéséért, de meg kell, hogy mondjam, a hozzájárulása a Barcelona sikereihez szinte egyenlő volt a nullával! Azt kívánom neki, hogy a Real Madridban is hasonló eredményeket érjen el, mint nálunk!"

 

 

a nagyokos éppen ők bántak vele mint a kutyával :angry: :angry:

remélem majd madridban megmutatja hogy van olyan jó mint a nyálvágó "katalán" társai!!!

sok spanyol is játszik a barcában :P;) ;)

Link to comment
Share on other sites

A madridi klub továbbra sem adja fel a harcot a Milan brazil támadójának megszerzéséért, a hét közepén visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot tesz az olaszoknak.

 

A spanyol Marca című lap szerint a Real Madrid még egy utolsó, minden eddigit felülmúló ajánlatot tesz a héten a Milannak: 90 millió eurót kínál Kakáért. Amennyiben az olaszok belemennének az üzletbe, a brazil támadó lenne minden idők legdrágábban elkelt focistája, jócskán megelőzve a jelenlegi csúcstartó Zinedine Zidane-t, aki 2001-ben 75 millió euróért igazolt a Juventusból a Realba.

 

Más kérdés, hogy a Milant várhatóan ekkora összeggel sem lehet meggyőzni, amikor Silvio Berlusconi azt nyilatkozta, hogy Kaká semmi pénzért sem eladó, akkor valószínűleg úgy gondolta, hogy még 90 millió euróért sem. Maga a játékos sem akarja elhagyni Milánót, így pedig a madridiaknak szinte semmi esélyük sincs a sikerre.

 

- A Real Madrid egy nagyszerű klub, de a pénz nem minden. Az elmúlt években megtanultam a leckét, több barátom is elhagyta a Milant, és később mélyen megbánta a döntését. Én nem ezt akarom, inkább történelmet szeretnék írni jelenlegi csapatomnál - nyilatkozta a napokban Kaká, aki azonban azt sem tagadta, hogy mindig is csábító volt számára a királyi gárda.

Link to comment
Share on other sites

Sneijder szerződést hosszabított, van der vaart-ért ajánlatot se tettek és nem érdeklődtek iránta, diego iránt se hallottam hogy érdeklődtek volna mostanság, nasri neve pedig nem rég vetődött fel mint lehetséges játékos az irányító posztra.

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiv M. - Real Madrid 2-5: A NAGY VISSZATÉRÉS

2007.08.04., Forrás: www.madridista.hu

Már-már hihetetlen győzelmet aratott tegnap este a Real Madrid a első moszkvai Vasutas Tornán. A "blancók" a tulajdonképpen hazai környezetben szereplő Lokomotiv Moszkvát búcsúztatták 5-2 arányban. Noha, a győzelem, s talán annak aránya sem meglepő, az mindenképp dicséretet érdemel, hogy a vendégek úgy kényszerítették térdre ellenfelüket, hogy az első félidőt követően az orosz egyesület még két gólos előnyt mondhatott magáénak.

Tegnap délután már tisztázódott, hogy a Lokomotiv Moszkva-Real Madrid párharc győztese a PSV Eindhovennel fog megmérőzni a fináléban, a másik elődöntőben ugyanis a hollandok büntetőpárbajban felülmúlták az AC Milan csapatát, elütve ezzel a továbbjutástól a Bajnokok Ligája jelenlegi címvédőjét.

Bernd Schuster ezúttal sem küldhette pályára csapatát a lehető legjobb összeállításban. Ismét a kezdőben kapott helyet Soldado, Bueno és Granero, míg többek közt Saviola és Raúl eleinte csak a kispadról szemlélhette az eseményeket.

higuain10.jpgA mérkőzés rémálomszerűen vette kezdetét a Real Madrid számára. A spanyolok a Hannover elleni összecsapáshoz hasonlóan, ötlettelenül, tanácstalanul futballoztak, s már a találkozó első perceiben komoly lehetőségekhez jutottak a hazaiak, aminek a 4. percben meg is lett az eredménye: egy sarokrúgást követően Ivanovic fejjel vette be Iker Casillas kapuját, megszerezve ezzel csapata számára a vezetést. A zöld-piros szerelésben pályára lépő Lokomotiv ezután sem kívánt visszahúzódni saját térfelére, így a moszkvaiak továbbra is komoly támadásokat intéztek a madridi kapu felé. Sorozatos helyzetek elpuskázása után a 21. percben már 2-0-ra módusult a mérkőzés állása, amikor Iker Casillas térddel előreadott labdája nem a kívánt módon hagyta el a madridi tizenhatost. A hibát Traoré használta ki.

A két találatot követően a Lokomotiv szeretett volna még nagyobb előnyre szert tenni, ez azonban többek közt Pepe remek védőmunkájának köszönhetően nem sikerült, jóllehet a 43. percig madridiak esetében sem jegyezhettünk fel említésre méltó támadást. Ekkor Guti és Higuaín remek összjátékát követhettük figyelemmel, ám a bal oldalon futballozó Buenónak szánt átadás már nem volt elég jó, így az asszisztes les miatt jogosan emelhette föl zászlaját. Az első játékrészben már nem láthattunk több megemlítendő támadást, így 45 percnyi játékot követően 2-0-s mérkőzésállással vonultak szünetre a csapatok.

Bernd Schuster komoly eligazítást tarthatott az öltözőben fiai számára, amelyeket négy, egyszerre lebonyolított cserével is bizonyított. Pályára lépett Ramos, Balboa, Saviola és Raúl is, míg Metzelder, Granero, Bueno és Soldado elhagyta a zöld gyepet. Már az első percekben látható volt a vendégek játékában történt változás. Az 52. percben Guti tört előre középen, bemutatott egy cselt, majd a tizenhatos vonaláról lőve bevette Ryzhikov kapuját, hogy egy percel később a madridiak az egyenlítő gólt is megszerezzék: Guti remek passzát követően Gonzalo Higuaín tűnt fel a jobb oldalon, aki a kifutó kapus mellett ellőtt labdájának köszönhetően ismét megzörgette a hálót. Az állás immár 2-2.

saviola3.jpgA játék képe ekkor teljes mértékben megváltozott, az irányítást pedig a Real Madrid vette át. A 62. percben a madridiak javára megítélt bütető újabb gólszerzési lehetőséget hordozott magában. A labda mögé Javier Saviola állt, aki nem hibázott, s megszerezte csapata számára vezetést. Az argentin támadó első találatát jegyezte a Real Madrid játékosaként. Noha, elképzelhető, hogy tavaly egy ehhez hasonló szituációban a "blancók" játékosai visszavettek volna a tembólól, ez azonban ezúttal nem így volt. Továbbra is Raúlék voltak mezőnyfölényben, ez azonban helyzetekben nem mutatkozott meg, amikor pedig a Lokomotiv előtt adódott lehetőség, többnyire Pepe tisztázásának köszönhetően lélegezhettek fel a vendégek.

A 89. percben egy hazai támadás gyors megszakítása után, remek ellentámadást vezetett a Madrid. A befejező Guti volt, aki első góljához hasonlóan a lövés előtt még egy cselt is megengedett magának, majd ismét betalált. A 91. minutumban Javier Saviola került helyzetbe, próbálkozását a kapus azonban védte, ám a hálóőr által kiütött labda éppen az érkező Balboa elé pattant, az ifjú labdarúgó pedig könyörtelenül használta ki a lehetőséget. A tavaly a Racing Santanderben kölcsönjátékosként szereplő futballista ezzel a góllal be is állította a végeredményt: Lokomotiv Moszkva - Real Madrid 2-5.

A mérkőzés első féldejében a vendégek meglehetősen tanácstalanul, alulmotiváltan futballozták, a második játékrészben azonban parádés teljesítményüknek köszönhetően ötször is megzörgették a hazaiak hálóját, így holnap Bernd Schuster csapata mérkőzhet meg a PSV Eindhovennel a Vasutas Torna döntőjében, míg ma az AC Milan és a Lokomotiv Moszkva fog összecsapni a harmadik helyért.

Nekem tetszett a meccs, különösen Guti góljai...
Link to comment
Share on other sites

Bernd Schuster elégedett

Bernd Schuster győzelemmel abszolválta első fontos mérkőzését a Real Madrid kispadján. A csapat tegnap este a Lokomotiv Moszkva ellen lépett pályára, ahol 2-0-s hátrányból felállva, 5-2 arányban múlta felül az orosz egyesületet. A német tréner tegnap, a mérkőzés után beszélt Javier Balboa és Guti második félidőben mutatott remek formájáról, valamint Higuaín lehetőségeiről is szót ejtett.

schuster4.jpg"Nehéz meccs volt, egy hazai pályán játszó csapat ellen, a saját stadionjában. Egyértelmű, hogy az első félidőben problémáink voltak a támadással. Hiányzott a széljáték, és ritkán tudtunk jól átlépni az ellenfél térfelére, akik remek munkát végeztek. Gyorsan beengedtünk két gólt, ám a szünetet követően sikerült változtatni. Higuaín és Balboa jobb teljesítményre képes a széleken, Saviola és Raúl támadhatott középen, több területet adva ezzel Gutinak, hogy kamatoztathassa tudását. Tisztességes győzelem volt, figyelembe véve a második félidőt."

"Higuaínnak két lehetősége van: második csatárként játszani Raúllal vagy Saviolával, vagy a jobb oldalon futballozni. Volt három nagy gólhelyzete, mi pedig előnyt szereztünk a második játékrészben. Manapság mindkét szélt ki kell használnod, de a szélsőknek a megfelelő oldalon kell játszaniuk. Erre tanítjuk őket, így eredményesek lehetnek, amikor átlépnek az ellenfél térfelére. Ez történt Balboával is. Nagyon jól játszott a bal oldalon."

"Tudtam, hogy a Lokomotiv nagy erőket fog mozgósítani az első félidőben, s így is történt. Nem számítottam arra a két gólra, de Saviola és Raúl ott volt a padon, így őket felküldhettem a győzelem megszerzéséért. Guti nagyon boldoggá tesz. Azt hiszem, mindannyian tudjuk mennyire tehetséges, és hogyan futballozik. Kihasználta az üres területet, amit az oroszok adtak neki. Ekkor válik megállíthatatlanná, ennek ellenére 60-70 mérkőzéssel kell számolnunk az idényben, és nagyon nehéz mindig jól teljesíteni. Lesznek olyan mérkőzések, ahol azért nem játszhat, mert nem lesz megfelelő állapotban, vagy egyéb más körülmények miatt nem léphet majd pályára. Ez nem könnyű."

"Nem tudok semmilyen új érkezőről, de nagyon várom őket. Reménykedek, és nem sietek. Folytatjuk a munkát, s ha közben aláír valaki, a beilleszkedés nem jelenthet problémát."

Link to comment
Share on other sites

Itt van, érdeklődnek Nasri iránt:
Samir Nasri lehet a meglepetés

A Real Madrid sportvezetősége továbbra sem tétlenkedik, s újabb erősítéseken töri a fejét. Manapság Arjen Robben szerződtetése az elsődleges téma a spanyol fővárosban, de mellette is nem egy olyan játékos van képben, akinek segítségével a Madrid középpályája még kreatívabbá válhat. Az elsőszámú kiszemelt Kaká, akinek szerződtetése viszont továbbra is igen komplikáltnak tűnik. Így jön a képbe a Marseille fiatal tehetsége, Samir Nasri, aki akár már idén Madridba költözhet.

samirnasri.jpgNasri hazája egyik legnagyobb tehetsége, s Ribery távozása miatt jelenleg az Olympique Marseille legkapósabb játékosa is. Mindösszesen 20 esztendős, s Franciaországban máris Zinedine Zidane lehetséges utódjaként emlegetik. Remekül bánik a labdával, nagyszerűen passzol, ezek az erények pedig pontosan megfelelnek Bernd Schuster követeléseinek.

Valójában a Madridot Nasri francia válogatottban nyújtott produkciója győzte meg, s ahogy az AS már a május 24-ei számában előrevetítette, a királyi gárda bizony komoly erőket fektetne bele a játékos megszerzésébe. Mijatovic és Miguel Ángel Portugal számára ráadásul a játékos fiatal kora is nagyon tetszik, így ugyanis jó pár évig betölthetné azt a posztot, melyen egykor Zinedine Zidane szerepelt.

Bernd Schustert már tájékoztatták Nasri esetleges szerződtetéséről. A német tréner azóta hozzájárulását adta, s bár teljesen megbízik Gutiban, Graneróban, De la Redben és Gagóban, azt ő maga is tudja, hogy Nasri személye további alternatívákat eredményezne támadásban. A Madrid képviselői már négyszer tekintették meg élőben a futballistát, ezek közül háromszor a válogatottbeli szereplését vették szemügyre: először még az első válogatott mérkőzésén, március 28-án Ausztria ellenében, 15 nappal később Ukrajna ellen, majd Grúzia ellenében tekintették meg a játékost. A bajnokságban egyedül a St. Etienne ellen nézték meg. A Real Madrid most a lehető összes eszközt bevetve kívánja felgyorsítani a tárgyalásokat az OM vezetőivel, leginkább azért, hogy a játékos ára ne emelkedjen jelentősen, s maradjon a 12-15 millió euró körüli vételár, melybe kerülhet a fiatal játékos.

Marca: szóbeli megállapodás
Nem csak az AS, hanem Spanyolország másik vezető sportnapilapja, a Marca is beszámol Nasri esetleges szerződtetéséről. Az AS-szal ellentétben a Marca arról is ír, hogy a Real Madrid korábban már kötött egy szóbeli megállapodást a játékossal, s ennek értelmében Samir Nasri 2008 júniusában Madridba költözhet. Ennek ellenére a fővárosi gárdánál már idén szeretnék szerződtetni a játékost.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...