Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De valami oka is volt hogy csak 9 emberrel folytatták <_< Am grat ;)

 

 

Volt. Több is. A fogyatékos bíró, meg az h Nistelrooy nem bírta cérnávala bíró húzásait. Albiolt(?) ki kellett volna állítani, de ez már mellékes. Senki sem figyel rá.

 

Egyszerűen a Real Madridban van TARTÁS, ami sok csapatból hiányzik. És vannak egyéniségek is... akik képesek dönteni. Szép gólok voltak, nagyon megérdemlik a gratulációt és a kis pihenést :)

 

 

HALA MADRID!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Cazorla a Real Madridé, miután a blancók kifizették a játékos kivásárlási árát, 16 millió eurót. /SER/

 

Villaért meg tettünk egy 50 millió euróst,de Calderon most készül egy 52 milliósat is tenni :)

 

Robinho meg a Chelsea!Most már véglegesen

Link to comment
Share on other sites

ronaldo volt a legnagyobb, akárki akármit mond csúcsformájában ő volt a legjobb egy ember tudja őt megközelíteni játéktudásban és a zizú, és most nem csak a realos évekre gondolok

 

 

Hát igen, gondoljunk csak bele, h. hány évesen nyert aranylabdát, mennyit kínlódott szalagszakadással, más játékos egy életre feladta volna, ő meg még gurulva is csillogott a vb-n! :) ha nem nehezítik azok a sérülések az életét, talán ma Maradona-val és Pelé-vel már ideje korán egy sorban emlegetnénk!

Link to comment
Share on other sites

ronaldo volt a legnagyobb, akárki akármit mond csúcsformájában ő volt a legjobb egy ember tudja őt megközelíteni játéktudásban és a zizú, és most nem csak a realos évekre gondolok

egyet értek, ronaldot élmény volt nézni, igaz nem reálos vagyok, de ha spanyol bajnokság akkor real madrid, a barca az elnökükkel az élen felvágós szerintem.

nem tudom észre vetétek, hogy a sevilla milyen jól "felvirágoztatja" a játékosokat?

Link to comment
Share on other sites

Viszlát Robinho, nagyobb volt az eligazolásod vihara, mint a játékodé.

Olyan sohase lesz, mint Ronaldo (nem a zseléfejű Céére gondolok) volt.

 

ha nem olyaan nagy játékos akkor miért van ez a neved a PC-on?

vagy csak Robertnek hívnak és ez a beceneved? ezt nem kötekedésként írom!

 

most akkor Cazorla megy vagy nem?

mert most olvastam egy hírt, hogy már sokkos állapotban van, hogy csatlakozhat és együtt játszhat Villával.

bár lehet, hogy a Valenciára gondolt csak nekik nincs most elég cash-ük

 

amúgy Ronaldóról az a véleményem, hogy ha nem Eindhovenbe igazol, akkor nem kap hormonokat(Messivel is ugyanez lesz) és nem lesz ennyire sérülékeny,de szerintem ő focitörténem része, mert mindig fel tudott állni és csak ontotta agólokat!

Link to comment
Share on other sites

Azért ez, mert ő vitt színt a csapatba :) Marad is ez.... attól, hogy eligazol a meccseit megnézem :)

 

Ronaldot nem becsülték meg Milanba, nyomatták Kakát és róla elfeledkeztek, pedig kis híján 1998-ban is VB-t nyertek, DE! a dokik nem figyeltek....

Link to comment
Share on other sites

az igazság az hogy 96-97-ben volt csúcsformában a brazil fenomén.de amit utána csinált 80-90 %-san az is lenyűgöző főleg amit 2002-ben a vb-n csinált.és amúgy nagy tévedés hogy amit ti ronaldinho cselnek hisztek, mert azt ronaldo már az interben megcsinálta

http://www.youtube.com/watch?v=X2NHqSXftzU

1:20, 2:10

Link to comment
Share on other sites

Robinhot leszarta a média addig, amíg nem jött érte a Chelsea.... mindenki, hogy Céé így, úgy pedig ő volt a csapat egyik legjobbja.

 

Kimice: Így igaz, Ronaldo tényleg nem nyújtott maxot és mégis a világ legjobb csatára volt. A gyorsasága és technikássága is teljesen hihetetlen volt. Nála egyedül Zidane volt jobb, de NEM csatárként.

 

Miért lenne szemét csapat a Real, amikor a sztárokkal 2002-ben BL-t nyertek? Akkoriban Perez jól tette, hogy idehozta Figot, Ronaldot és Zidanet, de Makelele és Cambiasso eladása volt a legnagyobb hibája, amit ez a 3 világklasszis nem tudott megoldani. Ezen kellene szerintem elgondolkodni, mert a nagy "sztárok" jól nyomták a maguk szerepében, de nem vkp-ként. A védelemről nem írnék, mert az szinte minden volt, csak nem védelem :huh:

Link to comment
Share on other sites

Ronaldot nem becsülték meg Milanba, nyomatták Kakát és róla elfeledkeztek, pedig kis híján 1998-ban is VB-t nyertek, DE! a dokik nem figyeltek....

 

ez tény, nem is értem miért nem hosszabbították meg a szerződését, inkább megvettek valakit, akinek pályafutása során eddig csak 1 jó éve volt (boriello a kis kokós)

 

a védelembe meg szerintem egy olyan kaliberű játékosok kellene, mint Hierro vagy Robi Carlos, mert Cannavaro se valami életbiztosítás, Torres hát nem igazán Real kaliberű játékos.Marcelo,Pepe és Ramos azok, akik szerintem igazán erősség a védelemben. jövőre meg kiváncsi leszek Garay-ra mit alkot, majd a hátsó alakzatban.

Link to comment
Share on other sites

A védelem szerintem nem szorul erősítésre.

 

Heinzében pozitívan csalódtam. Hiába sokan leszólják (bár passz h miért), nagyon jó kis hátvéd. Szélen és középen is rutinosan oldja meg a feladatát általában. Canna helyére érkezik jövőre Garay. Rengeteg nagycsapat akarta megszerezni -gondolok itt a Realon kívül a Barcára, Arsenalra, MU-ra... ő mégis a Madridot választotta-, magas, jól fejel, jól helyezkedik és gyors. Pepe mellett szerintem beton lesz a védelmünk. Ramos a jobbon. Én még mindig tartom h a legjobb játékát középhátvédként tudja nyújtani, egyszerűen élvezet nézni hogy játszik ott. Hihetetlen magasságokba érhet így is, de középhátvédként.. áááá....

Marcelo pedig remélem sokkal több lehetőséget kap, megérdemli. Kb. Ashley Cole szintre érhet el én úgy tekintem a srácot.

 

Cserének Salgadot mindenképp megtartanám, igaz Madridista. Hiába lassú mint a csiga, küzdeni nagyon tud. Torres felejtős. A szar köbgyöke az az ember.

Javi Garcia... necces. Volt jó és rossz meccse is. Remélem még sokat fog fejlődni :)

Metzelder... szintén volt jó és rossz meccse. Kiegészítő embernek jó. Ehhez a csapatrészhez nem kell hozzányúlni egy ideig.

 

 

Kp... nos azt hiszem meg lehetünk elégedve a felhozatallal.

Talán a legbiztosabb pont a középpályánkon az a védekező kp. poszt. Diarra RENGETEGET javult, igazán tökéletes nekünk oda az egyik legfontosabb posztra, a szűrő posztra. Gago az egyik kedvencem, szintén ez a poszt de ő sokkal többet tud tenni a támadásokért is. Nagy kedvenc. :)

De la Red szintén ez a poszt, de tud előrébb is játszani. Most úgy látom h akár még néha-néha a kezdőben is szerephez juthat. Sokat fejlődött!!

 

Irányító poszton is meg vagyunk áldva... bár valódi szuperklasszisunk nem volt Zidane óta. Talán azért sem, mert nincs a piacon ilyen játékos.

Guti... jót tett neki Schuster személye. De nagyon.

Sneijder... hajtós kis játékos, klasszis.

VdV... Sneijder 2.

 

Robben... asszem kezdem megkedvelni a gyereket :) Csak a sérülések kerüljék el ebben a szezonban, ez az egyetlen kívánságom őt illetően. A világ top 3 szélsőjében benne van ha egészséges.

Drenthe: maximálisan elégedettek lehetünk vele. Mikor lehetőséget kap kihajtja a belét a pályán. Agilis, gyors gyerek.

 

És akkor itt említem meg h még 1 szélső kerestetik. Ha nem ebben a pár napban... akkor jövőre. EZ pedig egyetlen ember lehet: Cristiano Ronaldo.

 

 

Csatársor........

Őket inkább rangsorolnám, elégedettségem szerint :)

1. Higuaín - mert amikor megkapja lehetőséget mindig él vele, küzdős ügyes srác. AKÁR világklasszis is válhat belőle!

2. Nistelrooy - mindig benne van a gól. Ha mást nem belebotlik a lasztiba és máris vezetünk :)

3. Raúl - szenttehén.

4. Saviola - róla nem lehet mit mondani.

 

Én azt mondom ha jövőre csak Ronaldo érkezik + egy csatár (Villa, Benzema....), akkor tőlem elmehet akár Saviola vagy Nistelrooy is! Raúl még úgyis marad minima 3 évet. A kezdőben.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ezzel a "ha jövőre érkezik xy és z" álljunk le, mert még a bajnokság nem kezdődött el és ezek a meccsek jelenleg azt mutatják, hogy nem nagyon szorulunk erősítésre.

 

Szerintem a csapat legjobb része a védelem és a középpálya. A csatárokkal már vannak gondok. Raúl nem tud megélni a jó helyezkedéssel, Nistelrooy azért hátrajön, labdát kér stb, de ez kevés. Aki igazán kezdőbe való lenne az Higuaín. Ez a srác 2 éve megnyerte a bajnokságot azal, hogy gólt lőtt az Espanyolnak!! Még mindig bennem van, mindenki azt hitte, hogy 3:3 lesz, de az utolsó percekben labdát szerzett és gólt lőtt :) Saviola is jó, de ő lehetőséget nem fog kapni, mert Raúlnak ugye muszály játszani és Nistelrooy is jobban termel, még, ha Saviola látványosabban játszik.

 

A széleken szerintem lehetne Drenthe és Robben, de akkor Gutinak és Diarranak/Gagonak ki kellene szorulnia.

 

Casillas

Ramos--Pepe--Canna--Marcelo

----------Gago/Diarra------------

--------Sneijder/Guti/VdV-------

Robben------------------Drenthe

--Higuaín--Raúl/RvN/Saviola---

 

Én így képzelem el a jövő évi Barcelona alázó csapatot :)

Link to comment
Share on other sites

Jelenleg nagyon erős a pad. Olyna játékosok ülnek akik a kezdőben is lehetnének. De így is kell ezt egy Real Madridnál...

 

No kezdődik a BL-sorsolás. Jó lenne egy aránylag könnyű csoportba kerülni. Rem. a Barca nem lesz idén olyan mákos, mint szokott lenni sorsoláskor.

Link to comment
Share on other sites

Nem lepődöm meg. De ahogy körülnézek a neten sneki sme lepődött meg azon, hogy a Barca megint a LEGKÖNNYEBB 3-massal került egy csoportba, mi pedig nyugodtan mondhatjuk hogy halálcsoportban vagyunk.

 

Juventus, Zenit... mondjuk a 4. elhanyagolható.

 

Otthon minden meccset nyerni kell mert ha nem akkor baj lehet. De nem lesz :)

Link to comment
Share on other sites

Ekkora kavarodást ami most van :

 

Fordulat Robinho ügyében: nem lesz átigazolás


Néhány nap alatt teljességgel visszájára fordult Robinho ügye, a pár nappal ezelőtt még biztosnak hitt átigazolás ugyanis úgy néz ki, nem jön létre, s így a brazil futballista marad a Real Madridban. A Chelsea utolsó ajánlata ugyanis túl távol volt attól, amellyel beérték volna a spanyolok, ráadásul maga Ramón Calderón sem nagyon szorgalmazta az átigazolás létrejöttét. 

Egyedül Wagner Ribeiro játékosügynök volt az, aki a legtöbbször hangsúlyozta ki Robinho távozási szándékait, s több alkalommal is kérte a Real Madrid vezetőit, hogy adjanak zöld utat a brazilnak. Néhány napja úgy nézett ki, hogy a megállapodás idő kérdése, lévén, hogy a tárgyalások megkezdődtek a felek között, s több nyilatkozatból is arra lehetett következtetni, hogy a transzfer valóban létrejön. 

Egészen így volt ez a Trofeo Bernabéu befejezéséig, amikor Schuster meglehetősen morcos hangulatban kért felmentést a sajtótájékoztató alól, mondván már nagyon fáradt, és szeretne hazamenni. Akik látták a sajtótájékoztatót, azok megerősíthetik, hogy a németet egyértelműen gyötörte valami, s mostanra már azt is tudni lehet, hogy aggodalma tárgya Robinho volt. Mindenesetre az átigazolás meghiúsulását nem lehet erre az egy tényezőre fogni, sőt az biztos, hogy a legnagyobb akadályt a gazdasági okok jelentették, merthogy a felek a vételárban nem tudtak megállapodni. 

A Chelsea utolsó ajánlat gyanánt 32 millió eurót rakott le a Real Madrid asztalára, s meggyőződésük volt, hogy ezt el is fogadják a spanyolok. Tévedtek, ez az összeg ugyanis nagyon messze van attól a 40 millió eurótól, amelyben a blancók megállapították Robinho árát. Végül tehát nagy valószínűséggel Mijatovic és Calderón szilárdsága vezet majd ahhoz, hogy Robinho a következő szezont is a Bernabéuban kezdi, innentől kezdve pedig már a sor a brazil játékoson van, kijelentései miatt neki kell bocsánatot kérni a csapattársaktól, szurkolóktól. 

Mindezekre ma fog sor kerülni, amikor a Real Madrid 10-ese ismét edzésbe áll Valdebebasban, hogy vasárnapra már megfelelő állapotba kerüljön, leginkább szellemi értelemben. Az átigazolás megvalósítását mostantól aligha fogja szorgalmazni a Chelsea, mivel Wagner Ribeiro játékosügynök már Peter Kenyon haragját is kivívta azzal, hogy szerdán számos újságírót hívott az amúgy zártkörűre tervezett megbeszélésükre. 

A megbeszélést ennek ellenére természetesen lefolytatták, s ekkor még minden úgy nézett ki, hogy a felek akár meg is egyezhetnek az elkövetkezendő órákban. Ezt maga Ribeiro ismerte el, aki az általa "meghívott" újságíróknak jó kedvűen a következőket nyilatkozta: "A Chelsea azt szeretné, hogy Robinho már a Tottenham ellen pályára lépjen, lehetőleg azután, hogy átment az orvosi vizsgálaton" - mindezeket tegnap mondta Robinho képviselője, azonban most úgy néz ki, hogy rövidesen revidiálni lesz kénytelen álláspontját. 

A Chelsea teljesen még nem adta fel a reményt, az átigazolási időszak utolsó napjait Peter Kenyon még Madridban fogja eltölteni, várva arra, hogy esetleg fordulat álljon be a játékos ügyében. A lehetőség tehát még fennáll, noha most legalább annyira nehéz elképzelni Robinho távozását, mint néhány napja a maradását. S ha ez nem lenne elég, íme Ramón Calderón nyilatkozata tegnapról, még a Bajnokok Ligája sorsolás előtt: "Robinho marad, nincs visszaút." 

A Chelsea levette az eladó Robinho mezt honlapjáról 
A képpel, melyen Robinho neve már a Chelsea szerelésében szerepel sokan szembesülhettek a csütörtöki napon, így a spanyol sportújságok is, akik felhívták a Real Madrid figyelmét a londoniak magabiztosságára. A fotó meglehetősen nagy nyilvánosságot kapott a világsajtóban, ennek eredménye volt az, hogy a Chelsea inkább meggondolta magát, s a nagyobb blama elkerülése végett inkább levette az eladásra felkínált mezt honlapjáról

 

Ezen már csak röhögök.......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...