Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Annak rendje és módja szerint csúnyán kivégeztük a Bilbaot. Nagyon nagy játék volt, 15 mp-t késett csak a netes közvetítés és jó volt a kép is :)

 

Osasuna ellen ugyanígy kell játszani. AZtán mehetnek ünnepelni. Amúgy nem fog védeni Ricardo ellenünk, mert kiállítottk a Valencia ellen. Szal vmi cserekapusuk néz szembe a csatárainkkal :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nagyon jó meccs volt :) és Schuster is jól cserélt most :D Ilyen játékkal szerintem is nyerni fogunk az Ossasuna ellen ;) Szerintem a Villareal győzni fog a Getafe ellen,de az jó,hogy ők ha minden igaz szombaton játszanak majd,mi meg vasárnap :) Lesz nagy izgalom megint,az biztos :)

Hala real Madrid!!!!!!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Markee: hmm??? ezt nem nagyon értem...

 

és most szerintem nem vitás, Casillas a világ legjobb formában védő kapusa... bár ha Robinho odatette volna magát egész éveben úgy, mint év elején, akkor szerintem az Aranylabdába is beszállna... így az most sztem C. Ronaldo-é lesz... :( de nem baj, majd jövőre...

Link to comment
Share on other sites

"Nehezebb, de szerintem nyertünk volna. Jó lenne a következő fordulóban nyerni és akkor már csak Dudek védene, hogy megszórhassuk Valdest biggrin.gif Megérdemli a Zamorat wink.gif"

 

Hát nagyon remélem hogy így lesz! :) Tegnap is a tizinél,nem az jutott eszembe,hogy esetleg nem nyerünk,hanem az,hogy esetleg emiatt elesik Casillas a Zamora díjtól :huh:

De ez szerencsére nem így történt :D Valdesnek meg remélem osztunk vagy 3-4 gólt minimum :D Bár,az is lehet,hogy nem is őt teszik majd a kapuba ellenünk :unsure:

Link to comment
Share on other sites

B A J N O K C S A P A T

 

1209936658.jpg

 

Teljes mértékben megérdemelt győzelem és teljes mértékben megérdemelt bajnoki cím. Immáron 31. alkalommal!

Jövőre jön a 32.

 

 

Parádéééééééééééééééé

madridismo_celebra_titulo_Cibeles.jpg

 

 

 

ps.: Samuel "cabrónmadrid" Eto'o csak megoldotta, hogy ne kelljen sorfalat állnia a Madridnak szerdán, begyűjtötte ötödik lapját. Jó srác a kameruni ... :lol::lol:

Mit mondjunk...? Többen megjósoltuk előre, hogy ez lesz... vagy sérültet jelent. :D

Link to comment
Share on other sites

OLLLÉ !! :D

Szép volt Real Madrid !!!!!! :)

Szerintem nagyon jó,hogy ezen a meccsen dőlt el véglegesen,hogy a Real a Madrid a bajnok :D Már majdnem kezdtem aggódni,hogy mihez kezdünk védelem bélkül a Barca ellen :huh: De végülis megoldottuk volna azt is :)

Hala Real Madrid!!!!!!!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Jó hát Eto'o-ról annyit, hogy pár nappal-héttel ezelőtt szépen lenyilatkozza, hogy a Barcelona egy úri klub (ezt is nem is tudom kitől és honnan vette, amikor mindig is a REAL MADRID volt az "urak klubja" de mindegy...) és ha kell akkor teeeermészetesen sorfalat áll majd a Madridnak. Erre előtte lévő meccs utáni sajtótájékoztatón belehazudik a saját szurkolói pofájába, amikor azt mondja "hááááát én aztán nem tudtam hogy 4 sárgám van....". Persze kisfiam, legközelebb édesanyádat köpd szemen ne minket és ne a nagyvilágot.

 

A sokat szidott Rijkaard ezegyszer nem falazott és megmondta, hogy mind a kettő "ÚÚÚÚÚRI"gyerek pontosan jól tudta, hogy ha sárgát kapnak nem játszanak ellenünk.

 

Ennyit arról, hogy ki és mi az Ú R I és ki az akiben nincs gerinc és kinek nincs gerince kiállni a Bernabeuban tisztelegni a jobbnak, a bajnoknak!

 

 

eto'o: SALUDA AL CAMPEÓN!

Link to comment
Share on other sites

http://index.hu/sport/foci/cron2500/

 

Hehe.

 

Jó srác ez a Ronaldo, mondjuk ilyen névvel beégni nem lehet.... :D

 

Nincs égető szükségünk rá, de aki azt mondja nem látná szívesen a csapatában az hazudik. Hihetetlen mit tud a labdával, 10 évre is meg lehet oldva a jobb szárny... Figo 2-vel :) Vagy Ronaldo 2-vel? :)

 

Szerintem a nyáron ha ő jön, mást nem is kellene igazolni. Esetleg Metzelder helyére Vargast, plusz ha beesne Diego jó lenne. De nem létfontosságú... sőt. Ha Ronaldo érkezik tuti hogy más igazolás nem lesz, hisz egymaga lefoglalná az átigazolásra szánt pénzt :)

 

 

Tőlem jöhet ... jöhetett volna már 3 éve is :)

Továbbra is él a már jóideje belinkelt kép mottója....:

 

 

"Csak idő kérdése:" :lol:

555ac92b95sp0.gif

Link to comment
Share on other sites

Megbarátkoznál te is egy C. Ronaldo - Messi széllel :) Hidd el :)

 

Speciel nekem is vannak unszimpatikus játékosok pl. Ibrahimovic ( direkt nem Eto'ot mondtam :P :P ), akivel nagyon nehezen tudnék megbarátkozni ha Madridba kerülne, de valszeg megbékélnék vele, amint bizonyít... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...